3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Avstralski senator pravi, da DeFi "ne bo kmalu izginil"

Avstralski senator pravi, da DeFi “ne bo kmalu izginil”

Senator Liberalne stranke je komentiral, da DeFi Avstraliji »predstavlja ogromne priložnosti«, da utrdi svoje mesto kot »prvi kandidat za inovacije«.

76489
Skupaj ogledi

8

Skupni deleži

Australian Senator says DeFi is 'not going away any time soon'Australian Senator says DeFi is 'not going away any time soon'Australian Senator says DeFi is 'not going away any time soon'Australian Senator says DeFi is 'not going away any time soon'

Senatorka Jane Hume je izjavila, da decentralizirane finance (DeFi) “predstavljajo velike priložnosti” za Avstralijo, da utrdi svoje mesto “prvega tekača za inovacije in gospodarski napredek.”

Senator. Hume je govoril na srečanju Australian Financial Review Super & Wealth Summit v Sydneyju v ponedeljek, novembra 12. Je ministrica za ekonomsko varnost žensk v Avstraliji, zastopa liberalno stranko in zvezno državo Victoria. Konferenca se je nanašala predvsem na super in državne pokojninske sklade – tako razvpito počasne kot stalne naložbe. Pri tem so bolj opazni komentarji na DeFi.

Senator Hume je pozval industrijo in vlado, naj priznata, da DeFi “ni modna muha”, in naj “stopajo previdno, a ne prestrašeno”, ker tehnologija “ne izgine kmalu.«

»Če zadnji 19 ali 91 leta so nas naučila ničesar, to je, da se vse inovacije začnejo kot motnja in končajo kot domače ime,« je dejala. Omenila je tudi hitro razvijajočo se naravo industrije:

»Decentralizirano financiranje, podprto s tehnologijo veriženja blokov, bo predstavljalo neverjetne priložnosti – Avstralije ne sme pustiti strah pred neznanim.«

Ko je govorila o politiki, je ugotovila, da Gospodarska prihodnost bo opredeljena z “inovacijami” in “uvajanjem tehnologije”, saj si država še naprej opomore od finančnega davka COVID-19 pandemija.

Pohvalila je tudi igralce iz industrije za “sprejemanje inovacij in razvoja v tem prostoru”, zlasti v zvezi s tehnologijo veriženja blokov, pri čemer se je posebej sklicevala na Commonwealth Bank.

3. novembra je banka objavila, da bo 6,5 milijona uporabnikov svoje bančne aplikacije dovolila trgovanje 00 kripto sredstva, vključno z Bitcoin, Ether, Bitcoin Cash in Litecoin.

»S tem bo CBA postala prva avstralska banka – in ena od le peščice bank po vsem svetu –, ki strankam ponuja tovrstni dostop,« je dejala.

Povezan:

Povprečni avstralski kripto portfelj je zrasel 258 % v poslovnem letu 19–20, raziskava razkriva

Glede na Finderjevo kripto raziskavo 22,400 anketiranci, 00 % Avstralcev i vlagajo v kriptovalute. Vendar pa je pri prevzemu kriptovalut v državi vse večji pritisk zakonodajalcev in regulativnih organov.

Prejšnji mesec je senatni odbor pro-kripto senatorja NSW Andrewa Bragga objavil svoje “kripto poročilo”, v katerem je priporočila, namenjena reševanju ključnih vprašanj, povezanih s sektorjem kriptovalut.

Bragg je dejal, da bodo priporočila Avstraliji omogočila, da konkurira vodilnim jurisdikcijam za blockchain in kripto industrijo, vključno s Singapurjem, ZDA in Združenim kraljestvom.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments