18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Avstralski senator pravi, da kriptovaluta ni muha - vlada ne bo stopila...

Avstralski senator pravi, da kriptovaluta ni muha – vlada ne bo stopila na pot

Australian Senator Says Cryptocurrency Is Not a Fad — Government Won't Stand in the Way

avstralski senator in finančni minister Storitve Jane Hume je dejala, da »kriptovaluta ni modna muha. To je razred premoženja, ki bo postajal pomembnejši. ” Poudarila je, da vlada kripto vlaganju ne bo ovirala. “Ljudem moramo dovoliti, da se sami odločajo,” je dejala.

Zmaga avstralske vlade v Way of Crypto

Avstralska poslanka Jane Hume je v četrtek dejala, da kriptovalute niso moda in bodo postale pomembnejše kot razred premoženja, poroča Financial Review. Njeni kripto komentarji so bili del njenega govora, ki je opisal pristop vlade Morrison k novemu valu digitalnih finančnih platform in izdelkov.

Hume je avstralski senator in minister za pokojninsko zavarovanje, finančne storitve in digitalno gospodarstvo. Je tudi ministrica za gospodarsko varnost žensk.

Komentira naraščajoče število platform – kot so Tiktok, Facebook, Instagram in Reddit -, ki vlagateljem zagotavljajo informacije in investicijske nasvete. , je senator rekel:

Avstralce moramo podpreti, da bodo dovolj razumni, da bodo sami presodili, ali naj si težko prislužijo denarja v premoženje z večjim tveganjem.

Priznala je, da na spletu obstaja nekaj slabih informacij in naložbenih nasvetov, ki bi lahko privedli do izgube za vlagatelje, ki jim sledijo. Vendar je senator opozoril, da obstajajo tudi dobri nasveti.

Avstralska komisija za vrednostne papirje in naložbe je lani opozorila na povečanje nemoderirane vsebine v družabnih medijih na trgih in naložb, namenjenih nezahtevni maloprodaji vlagatelji.

Senator je rekel:

Čeprav je investicijski strokovnjaki, ki jih moramo paziti, na neki točki moramo ljudem dovoliti, da se sami odločajo … Gre za osebno odgovornost in zdrav razum.

Ta pristop avstralske vlade se razteza tudi na kriptovalute, vključno z meme crypto dogecoin, ki ga je močno spodbujalo več ljudi, vključno z izvršnim direktorjem Tesle Elonom Muskom.

Medtem ko poudarjajoč, da so za kriptovalute, tako kot za vse druge vrste sredstev, “velja avstralska zakonodaja, vključno z našo tržno zakonodajo, zakoni o poznavanju stranke in davki,” je pojasnil Hume:

Rad bi pojasnil nekaj: kriptovaluta ni modna muha. To je razred premoženja, ki bo postajal vse pomembnejši. Če želite vlagati v dogecoin, vam ne bom stal na poti. Osebna priložnost in osebna odgovornost sta dve strani istega kovanca.

Senator Hume je zaključil: „Dejstvo, da nekateri ljudje sprejemanje slabih odločitev ne upravičuje omejevanja možnosti navadnih Avstralcev, da sodelujejo pri naložbah. Če opazimo, da nekateri izgubljajo denar in to uporabljajo za utemeljitev težkih omejitev za večino avstralskih potrošnikov, jih izključimo iz koristi rasti kapitala, ki gre z roko v roki z gospodarsko rastjo. «

Kaj menite o komentarjih senatorja Humeja o kriptovaluti? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Top US Banking Regulator to Review Cryptocurrency Standards Under New Leadership

US Lawmaker Pushes for Safe Harbor Legislation to Protect Crypto Investors With Forked Coins

Slika Zasluge : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments