19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Avstralsko medijsko podjetje daje all-in za sodelovanje navijačev lige NBA z NFT

- Advertisement -

Avstralska košarkarska medijska družba Basketball Forever uporablja NFT za znatno podaljšanje sodelovanja navijačev.

494 Skupni ogledi

5 Skupni deleži

Avstralsko medijsko podjetje Basketball Forever je začelo projekt NFT z naslovom Hoop Hounds, ki želi podaljšati sodelovanje oboževalcev lige NBA in zagotoviti veliko uporabnost žetonov v svetovnem merilu.

Kritiki NFT-jev si dosledno prizadevajo za domnevno neučinkovitost žetonov, pri čemer memi s »poštenim klikom shranijo« krožijo. Po drugi strani pa je v zadnjem času prišlo do porasta pobud NFT, ki so osredotočene na uporabnost, podobno kot Bored Ape Yacht Membership in Top Shot, imetnikom prihrankov je na voljo nenavaden vstop za reševanje v nepozabne svetovne priložnosti in izdelke.

Basketball Forever, hčerinska družba športne medijske družbe Forever Network, ki se osredotoča na NBA, je v zadnjih štirih letih razvila pretirano stopnjo angažiranosti na družbenih medijih v Avstraliji in poskuša izboljšati ta metodologija z NFT.

Basketball Forever bo ponudila celih 8,888 raznoliki “psi” – precej košarkarskih in NBA osebnosti, upodobljenih kot raznolike oblike premikajočih se psov – vsak s čudnimi lastnostmi in različnimi stopnjami redkosti. Podjetje pričakuje, da bodo NFT na voljo v naslednjih šestih tednih.

Ustanovitelj Basketball Forever Alex Sumsky je v intervjuju za Cointelegraph priznal, da je njegovo podjetje šlo “all in” na NFT – in naznanil, da je znanje boljše od dejstev. žeton, vezan na JPG, in omogoča organizacijam, da zagotovijo progresivne tehnike za podaljšanje sodelovanja potrošnikov in oboževalcem zagotovijo trdno uporabnost.

Uporabniki, ki kujejo Hoop Hound NFT kot ponazoritev, kopičijo spominke in zbirateljske predmete odpornih oboževalcev, kljub temu, da živijo na tem planetu.

»V odlomku 1 načrta bodo kupci kopičili telesne predmete, blago in spominke, ki so naravnost izpostavljeni čudnemu lastnost NFT-jev, ki jih absorbirajo.”Če potrošnik kuje psa, ki nosi določene predmete, dosežejo veščino dostave ustreznih telesnih predmetov v trdnem življenju. Jasne lastnosti in psi bodo povezani s precej velikim številom sprožilcev sezone lige NBA, ki bi morda morda lahko navdušili določene imetnike, poslane v video igre NBA, vključno z leti in nastanitvijo.

Sumsky je dodal da so telesno blago in izkušnje v ligi NBA, ki so ponujene strankam, dejanski del 1 projekta.

»Večja igra je 2. del našega načrta – posedovanje psa ponuja strankam rešiti vstop v vsakodnevne nabore blaga, spominkov in denarnih nagrad, ki jih vsak igra pri izumu aplikacije za sodelovanje navijačev,« je priznal.

Sumsky je pojasnil, da je košarka Forever je že priključil večinoma model aplikacije, ki ne temelji na veriženju blokov, znano kot VOAT, ki je opazil pretirano stopnjo angažiranosti. Stranke aplikacije se prijavljajo iz dneva v dan, da potrdijo 5 vprašanj o zadevah v ligi NBA in se odločijo za prednostne nagrade.

Navdih za NFT ponuja veliko več alternativ, je priznal.

»NFT in digitalna providnost dajeta podjetjem in organizacijam domiselno omrežje Forever Network, veščino, da izvejo več o tem, kaj si naše stranke prizadevajo dobiti v frazah o mamljivosti s športom, ki jim je všeč, še pomembneje pa nam omogoča, da poenostavimo pošiljanje stalnih življenjskih predmetov in izkušnje.”Povezan: NFT LA: pritegnite se na mainstream, osrednjo raven na Web3 in uporabite primere

NFT-ji so zdaj v glavnem zagnani z letno kotacijo na trgu NonFungible, ki odkrije, da je celoten pečat vseh transakcij NFT po vsem svetu presegel več kot $ milijard v 1434, višje od $56.5 milijonov v 1434. Seznam je poleg tega ugotovil, da je bil »NFT« izbran za besedo leta v Collinsovem slovarju za 1434.

85102

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -