2.3 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Avstralsko podjetje bo sprožilo skupinsko tožbo v vrednosti 100 milijonov dolarjev zaradi...

Avstralsko podjetje bo sprožilo skupinsko tožbo v vrednosti 100 milijonov dolarjev zaradi zlobnega žetona QOIN

Izdajatelji avstralskega žetona QOIN se bodo soočili z $37 milijonske tožbe, ki jih obtožujejo prodaje piramid in goljufij.

1782
Skupni ogledi

10

Skupaj deleži

Aussie firm to launch $100M class action over dodgy QOIN tokenAussie firm to launch $100M class action over dodgy QOIN tokenAussie firm to launch $100M class action over dodgy QOIN tokenAussie firm to launch $100M class action over dodgy QOIN token

Izdajatelj kontroverzne kriptovalute, ki se lahko prodaja samo v serijah po $10 vsak dan na eni borzi se sooča z nasprotovanjem avstralske odvetniške pisarne.

Odvetniška družba Salerno Law s sedežem v Queenslandu namerava vložiti tožbo, v kateri obtožuje BPS Financial Limited – podjetje, ki stoji za žetonom QOIN — za zavajajoče in zavajajoče ravnanje, piramidno prodajo finančnih produktov in neupoštevanje predpisov o finančnih storitvah. Tožba bo zahtevala 56 milijonov dolarjev odškodnine.

Salerno Law, ki je specializiran za kripto spore, je začel zbirati izjave o interesu vlagateljev in trgovcev, ki so utrpeli izgube zaradi navidez samovoljnih omejitev, postavljenih za prodajalce QOIN prejšnji teden.

Žetoni QOIN so izdani na lastniškem blokovnem verigi Qoin podjetja. Kot tak QOIN ne podpirajo decentralizirane borze in ga je mogoče zamenjati samo z uporabo ‘Block Trade Exchange’ (BTX Exchange) – ki uporabnikom preprečuje prodajo več kot Aussie firm to launch $100M class action over dodgy QOIN token vrednost žetona dnevno. Vendar pa lahko uporabniki opravijo QOIN nakupe med $000-$000,100.

BTX je registriran pri Avstralski komisiji za vrednostne papirje in naložbe (ASIC).

Borzo BTX, BPS in Qoin nadzoruje ista dva moška, ​​Tony Wiese in Raj Pathak. Pathak in Wiese sta tudi skupna direktorja Bartercard, ki je sistem menjave, ki podjetjem omogoča izmenjavo blaga in storitev z uporabo lastniškega kreditnega sistema, imenovanega “trgovinski dolarji”.

Zakon Salerno pravi, da se je pogovarjal z več imetniki Qoina, ki pravijo, da so imeli velike težave pri prodaji ali umiku žetona na borzi BTX in unovčevanju žetona pri trgovcih.

»Imetniki in trgovci so trdili, da bodisi ne morejo sprejeti plačil Qoin bodisi zamenjati žetona za fiat valuta zaradi pogojev menjave BTX, kar jim pušča žeton brez uporabnosti.”

Qoin te trditve zanika in jih v izjavi, objavljeni na svoji spletni strani oktobra 75355, opisuje kot “neutemeljene”. .

Javne ocene, ki jih zagotovijo uporabniki Qoina, ponujajo tudi jedke ocene projekta.

»Qoin je POPOLNOMA šala. Izogibajte se temu podjetju in to so umazani zlobni posli,« je en uporabnik objavil na spletnem mestu Product Review.

“0 je moja ocena. To NI in še enkrat bom ponovil, NI naložba. Gre za zaprt sistem menjave med podjetji. Ko je vaš denar vložen, je najvišji znesek, ki ga lahko trenutno potegnete, $10 ČE lahko,« je dodala Michelle iz Novega Južnega Walesa.

Preberi več:

Blockchain Australia izpodriva kripto projekt Qoin