18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Avstrijska pošta združuje tehnologijo NFT in NFC za digitalno poštno znamko

Avstrijska pošta združuje tehnologijo NFT in NFC za digitalno poštno znamko

Avstrijska pošta naj bi v svojo nagrajeno digitalno poštno znamko, ki ni nezamenljiva, vključevala komunikacijo blizu polja.

3664 Skupno število ogledov

6 Skupaj delnice

Austrian Post combines NFT and NFC tech for digital postage stamp

Oesterreichische Post AG – avstrijska poštna služba – naj bi sprejela še več protokolov digitalne tehnologije za svoj nenemogljiv žeton (NFT) poštne znamke.

V nedavni objavi je avstrijska pošta razkrila načrte za vključitev čipov za komunikacijo blizu polja (NFC) v Crypto Stamp 3.0 – tretja ponovitev svoje zbirateljske serije omejene izdaje poštnih znamk NFT.

Ti vgrajeni čipi NFC bodo lastnikom znamk omogočili, da preverijo pristnost l žig, ki temelji na metapodatkih, vezanih na digitalnega dvojčka, shranjenega na verigi blokov.

Dejansko je avstrijska pošta ustvarila zgodovino že leta 2019 s tem, da je postala prva institucija s podporo vlade, ki je ustanovila NFT. Avstrijski poštni kripto žig je prav tako prejel številne nagrade na podelitvi nagrad NFT 2020, vključno z nagrado za posvojitev in “People’s Choice Award.”

Na podrobnem seznamu NFC-NFT interakcije za Crypto Stamp 3.0 je pošta sporočila:

“Tehnologija NFC se prvič uporablja tudi na avstrijski poštni znamki: Crypto Stamp 3.0 temelji na preverjanju pristnosti, ki ga podpira NFC in je kriptografsko šifriran. Z branjem čipa NFC se lahko razkrijeta pristnost in digitalni dvojček. «

Po navedbah avstrijske pošte uporaba tehnologije NFC odpravlja potrebo po ustvarjanju dodatne aplikacije za skeniranje, s katero bi preverili lastništvo poštne znamke NFT.

Za Stefan Nemeth, vodjo oddelkov za upravljanje izdelkov in e-poslovanja v avstrijski poštni službi, je uporaba tehnologije NFC pomemben korak k dodajanju še bolj intuitivnih funkcij prihodnje ponovitve poštnih znamk NFT.

Tržna vrednost Crypto Stamp 3.0 bo 9. 90 evrov ($ ), s skupno naklado 100, znamke. Prijava za prednaročanje žiga NFT naj bi se začela junija.

Po objavi svojih poštnih žetonov NFT so se v to vključile tudi poštne storitve v drugih jurisdikcijah. Že marca je kripto zagon Coinsilium sklenil partnerstvo z Gibraltarskim filatelističnim uradom za izdajo poštnih znamk NFT.

Kot je prej poročal Cointelegraph, je ameriška poštna služba potrdila CaseMail’s poštnine NFT nazaj aprila.

Prejšnji članekBlockchain platforma zbere 12 milijonov USD za izdelavo JavaScript podobnih DApps
Naslednji članekUS SEC želi s Kongresom sodelovati pri regulaciji kripto izmenjav

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments