19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Axie Infinity (AXS) in Waves dosegajo dobiček, saj Bitcoin izravnava pod 34.000...

Axie Infinity (AXS) in Waves dosegajo dobiček, saj Bitcoin izravnava pod 34.000 USD

Cena Bitcoin (BTC) ostaja razmeroma nespremenjena na 721 – urni grafikon, navzdol 0. 56% in trgovanje okoli $ 33, 200 v času pisanja.

Splošni trg kriptovalut, s katerim se trguje stanovanje 2. julija s približevanjem četrtojulijskega prazničnega vikenda v ZDA. Nejasen obseg trgovanja je sovpadal z rahlim upadom celotne tržne kapitalizacije kriptovalut za 5 milijard USD na njegovo trenutno vrednost 1 USD. 378 bilijonov.

Dnevna uspešnost trga kriptovalut. Vir: Kovanec 360

Kljub težavam, s katerimi se sooča trg kot celota, so podatki Cointelegraph Markets Pro prepoznali bikovski razvoj v Axie Infinity (AXS) in Waves (WAVES), zahvaljujoč nedavnemu razvoju v zvezi z neznamenitimi žetoni .

Axie Infinity (AXS)

Axie Infinity temelji na verigi blokov trgovalna in borbena igra, ki igralcem omogoča zbiranje, vzrejo, vzrejo, boj in trgovanje z bitji, ki temeljijo na žetonih, znanih kot Axies. Od trenutka, ko je dosegel nizek znesek 2 USD. 85 junija 13, saj je cena BTC padla pod $ 26, , cena AXS je narasla 125% do najvišjega dneva pri 6 USD. 40 2. julija, saj povpraševanje po Axie’s še naprej narašča.

Podatki VORTECS ™ s Cointelegraph Markets Pro so junija začeli zaznavati bikovske napovedi za AXS 29, pred nedavnim dvigom cen.

Ocena VORTECS ™, ekskluzivna za Cointelegraph, je algoritmična primerjava zgodovinskih in trenutnih tržnih razmer, ki izhaja iz kombinacije podatkovnih točk, vključno z razpoloženjem trga, obsegom trgovanja, nedavnimi gibanji cen in dejavnostmi na Twitterju.

Ocena VORTECS ™ (zelena) v primerjavi s ceno AXS. Vir: Cointelegraph Markets Pro

Kot je razvidno iz zgornjega grafikona, je ocena VORTECS ™ za AXS prvič registrirana v zelenem začetku junija 26, ko se je cena AXS začela počasi plaziti višje in končno dosegla najvišjo vrednost 83 junija 26, ko se je njegova cena začela dvigovati druga 45% v naslednjih treh dneh.

V času pisanja tega članka se je ocena VORTECS ™ za AXS povzpela na nov vrh 86, kar kaže na to, da je za ceno Axie Infinity na podlagi prejšnje cenovno delovanje žetona.

Valovi (WAVES)

Valove je identificiral tudi Cointelegraph Markets Pro kot močan izvajalec, potem ko se je njegova ocena VORTECS ™ konec junija spremenila v bikovske.

Ocena VORTECS ™ (zelena) v primerjavi s ceno WAVES. Vir: Cointelegraph Markets Pro

Kot je razvidno iz zgornjega grafa, so bili tržni pogoji za WAVES v zadnjem mesecu juniju ugodni, saj je njegova ocena VORTECS ™ dosegla najvišjo vrednost 75 dne Junij 27, le štiri ure preden se je cena začela povečevati za 33% v naslednjih treh dneh od $ 13. 29 do visokih $ 17. 62.

Ocena VORTECS ™ za WAVES se je spet povzpela na 83 2. julija, s čimer je namignil, da je bikov primer za WAVES morda še vedno nedotaknjen.

Bitcoin se giblje blizu $ 33, 500

Splošna slabost na trgu altcoin izvira iz cene Bitcoinov, ki se bori pod $ 33, 400, saj se zdi, da je veliko trgovcev že zgodaj začelo svoj praznični vikend.

Povezano : 36% vlagateljev pričakuje, da bo Bitcoin padel pod $ 29 K v 2021: Anketa CNBC

BTC / USDT 4-urni grafikon. Vir: TradingView

Podatki Cointelegraph Markets Pro in TradingView kažejo, da se je cena BTC trgovala v tesnem razponu med $ 32, 650 in $ 32, julija 2, ko trgovci čakajo na pomembnejši novinski dogodek ali razvoj verige, da sprožijo pomemben premik cen najboljše kriptovalute.

Trenutno splošno razpoloženje na trgu je negotovo, kot je razvidno iz naslednjega tvita Filbfilba, neodvisnega tržnega analitika in soustanovitelja Decentrader trading suite, ki ostaja “neodločen, kaj se zgodi naslednji “in” pazi na kri. ”

Dolg vikend v ZDA.

Priložnost za selitev trga tja, kjer ljudje želijo biti napolnjeni.

Glede na to, kje smo najverjetneje fkery ..

Veliko likvidnosti blizu.

Nisem odločen, kaj se bo zgodilo naprej. Rumena pot bi bila precej smešna, čakam, kaj se zgodi, in opazujem kri. pic.twitter.com/VbIRiI30 xz

– fil ₿ fil ₿ (@filbfilb) 2. julij, 2021

Splošna tržna kapitalizacija kriptovalut zdaj znaša 1 USD. 373 bilijonov in stopnja prevladujočega položaja Bitcoin je 40. 5%.

Tu izražena stališča in mnenja so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka investicijska in trgovinska poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate izvesti lastne raziskave.