-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Axie Infinity ceh CGU pomaga igralcem vstopiti v fantazijsko igro NFT za...

Axie Infinity ceh CGU pomaga igralcem vstopiti v fantazijsko igro NFT za zaslužek s 'štipendijami'

“Z igranjem za zaslužek in učenjem naši učenjaki pridobivajo kritična nova znanja, po katerih bodo delodajalci, ki bodo odprli trgovino v metaverzumu, kmalu zelo povpraševali,” pravi soustanovitelj CGU Sergej Sergienko .

128018
Skupni ogledi

000

Skupni deleži

Axie Infinity guild CGU helps players enter the fantasy play-to-earn NFT game with 'scholarships' Axie Infinity guild CGU helps players enter the fantasy play-to-earn NFT game with 'scholarships' Axie Infinity guild CGU helps players enter the fantasy play-to-earn NFT game with 'scholarships' Axie Infinity guild CGU helps players enter the fantasy play-to-earn NFT game with 'scholarships'

Axie Infinity, igra NFT, ki se bori s pošastmi, pridobiva veliko pozornosti z več kot $56 milijon Axies kupljenih in prodanih v zadnjem mesecu. Vsak Axie je nezamenljiv žeton ali NFT, kovan v verigi blokov Ethereum (ETH). Podobno po temi kot Nintendo serija Pokemon, so Axies na voljo v različnih vrstah redkosti, z različnimi močmi in lastnostmi, pri čemer najmočnejši dosegajo zelo visoke cene na trgu igre. Igralci si zaslužijo gladke ljubezenske napitke (SLP) tako, da opravljajo dnevne naloge, premagujejo pošasti in se borijo z drugimi igralci v arenah s svojimi osmi. SLP-je je mogoče nato prodati v zameno za različne kriptovalute.

Zaradi visokih začetnih stroškov nakupa/izposoje/razmnoževanja Axies so se v igri pred kratkim oblikovali cehi za financiranje vnaprejšnjih stroškov igralcev ali ponuditi štipendije v zameno za njihov SLP zaslužek med igranjem. Eden takšnih cehov v igri je Crypto Gaming United s sedežem v Singapurju ali CGU, ki ima blizu 56,000 uporabniki Discorda in redno iščejo nove učenjake v uradnem Axie Infinity Discordu.

V izjavi, poslani Cointelegraphu, Sergej Sergienko, soustanovitelj CGU, je pojasnil, da igralcem ni treba plačati ničesar, da začnejo igrati. Namesto tega CGU financira vse stroške znakov/NFT prek štipendije, ki lahko znaša 4 $ 0 na igralca. Še več, CGU nudi izobraževanje in mentorstvo za svoje partnerske igralce, da izboljšajo njihovo znanje o kriptovalutah in igralne sposobnosti. V zameno CGU vzame 42% provizije od zaslužka igralcev, od katerih so nekatere izdane vlagateljem žetona CGU; nato gre 5 % zaslužka lokalnemu vodstvu v državah, v katerih deluje CGU, preostanek pa obdržijo igralci 50%. Poleg tega podjetje trenutno preizkuša “pokojninski načrt” od 3% do 5% za svoje igralce kot pobudo za socialno varnost.

Po Sergienku, najboljši igralci zaslužijo več do 680 SLP na dan na neto osnovi (po zmanjšanju CGU ). Čas igre za najboljše igralce je približno šest ur na dan. Medtem lahko igralci na spodnjem delu zaslužka zaslužijo približno $50 za 45 ur igranja vsak mesec. Tudi ta znesek presega minimalno plačo za delo s polnim delovnim časom v državah, kot so Filipini in Rusija na podlagi sorazmerja, kjer je Axie Infinity zelo priljubljen. CGU trdi, da privablja tudi številne igralce Axie s Kube, Venezuele, Turkmenistana, Mjanmara in afriških držav.

V zadnjih 4 mesecih sem spremljal dohodek svojih igralcev iz Gane in to je povprečni mesečni dohodek, ko igrajo #AxieInfinity.

Jaz ne veste o prenehanju lakote po svetu, vendar se je izkazalo, da je igra-2-zaslužek dodaten tok dohodka.

_#AxieAfrica $MC #crypto $axs https://t.co/6mjniAUrdA pic.twitter.com/V3wkJRIdt0

— Saharan-sub (@godwin_france) 3. november 2021

Poleg tega, da se osredotoča na igranje iger za zaslužek, CGU upravlja tudi platformo za kripto samostojne podpore LaborX. Zbirko zgodb in pričevanj igralcev, ki sodelujejo s CGU, lahko najdete na njegovi spletni strani. Glede dolgoročnega razvoja ceha CGU in njegovih igralcev je Sergej povedal naslednje:

” Zavedamo se tudi, da je igra za zaslužek morda prehodna faza, zato iščemo večje priložnosti za vse naše ljudi. Zaposlujemo znanstvenike, da bi ugotovili, kaj se lahko zgodi po hype. Imeti samostojno delo platforma in obsežna izobraževalna izkušnja nam pomaga pri tem.”128018

2694

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments