-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Axie Infinity, Decentraland in 'metaverse' so se zbrali, potem ko se je...

Axie Infinity, Decentraland in 'metaverse' so se zbrali, potem ko se je Facebook preimenoval v Meta

Facebookova odločitev dne oktobra 28, da se je preoblikovala v Meta – da bi nakazala svoje načrte za izgradnjo metavesulja, polnega avatarjev – je pomagalo sprožiti špekulativno združevanje med kriptovalutami, ki pripadajo podobnim projektom virtualnega sveta.

Decentraland, virtualni kraj z lastnim gospodarstvom, valuto (MANA) in družabnimi dogodki, ki je dostopen vsakomur s spletnim brskalnikom, je videl, da je tržna vrednost narasla z 1 USD 44 milijarde na 2.

milijard v preteklosti 12 ure. To se je zgodilo, ker je njegov domači žeton MANA skočil naokoli 40% do 1 USD 10 v istem obdobju.

Dnevna tabela cen Mana/USDT. Vir: TradingView

Na dnevu najbolje, kriptovaluta Decentraland je zamenjala lastnika za 1 dolar 80 oktobra 36, najvišja raven od maja 18.

“Meta” FOMO

Trgovci so začeli hiteti na trg Decentraland, potem ko so ocenili Facebookov prodor v sektor virtualnega sveta. Glavni izvršni direktor podjetja Mark Zuckerberg je dejal, da bo od zdaj naprej “na prvem mestu metaverse, ne Facebook na prvem mestu” po zadnji preoblikovanju blagovne znamke.

Emil Angervall, soustanovitelj in glavni operativni direktor glasbeno-tehnološkega zagona Corite, je za Cointelegraph povedal, da Meta predstavlja izjemne priložnosti za razvoj še vedno nastajajočega prostora nezamenljivih žetonov (NFT).

Ko je to označil za zelo likvidno podjetje, je Angervail poudaril, da bo Meta sčasoma sodelovala z obstoječimi projekti NFT v vesolju, kar bi kripto sektorju na splošno pomagalo, da se vključi v mainstream. Dodal je:

“V prihodnjih mesecih lahko pričakujemo edinstvene inovacije NFT in metaverse, prilagojene Meti.”

Axie Infinity, igra za šolanje hišnih ljubljenčkov in virtualni svet v stilu Pokemona, je prav tako doživela povečanje tržne vrednosti za približno 13% v preteklosti 24 ur, od 7 USD 45 milijard na 8 dolarjev 20 milijard.

AXS/USD dnevni grafikon cen. Vir: TradingView

Ob istem čas, domači žeton Axie Infinity, Axie Infinity Shard (AXS), prav tako se je zbral za več kot 20% za dosego $80 prvič po dveh tednih. AXS služi kot zakonito plačilno sredstvo na trgu Axie, kjer ga igralci uporabljajo za nakup NFT-jev v igri (digitalni hišni ljubljenčki).

Drugi metaverse projekti in njihovi žetoni, zlasti peskovnik (SAND), Illuvium (ILV) in Division Network (DVI) sta se prav tako močno okrepila, kar potrjuje razmah cen digitalnih sredstev, ki se posebej osredotočajo na storitve virtualne resničnosti.

Žetoni metaverse in njihova uspešnost v zadnji 1 in 28 ure. Vir: Messari

Na splošno , se je neto tržna kapitalizacija metaverse žetonov povečala 18.28% do $12.36 milijard v primerjavi s prejšnjim 18 ure.

“The rast teh žetonov ni bila presenečenje,« je za Cointelegraph povedal Mike Dickens, operativni vodja tržnice NFT Blockasset in dodal:

»Novo ime Facebooka namiguje na prelomno delo, ki so ga ti protokoli NFT opravili v zadnjih letih Ti dejavniki prispevajo tudi k naraščajočim občutkom v zvezi s temi žetoni NFT v petek.«

Tveganja popravka

Greg Waisman, soustanovitelj in glavni operativni direktor plačilnega omrežja Mercuryo, ki temelji na kriptovalutih, je trgovcem svetoval, naj počakajo na popravek cene v multiverse kriptovaluti sredstva kljub nedavnim dobičkom.

Povezano: Digitalno zemljišče v Decentralandu se prodaja za $454K… razvijalcu virtualne nepremičnine

Izvršni direktor je Cointelegraphu povedal, da bodo »trgovci imeli dobiček več, da stavijo svoje stave, ko se trg ohladi zaradi tega velikega izida cen,« čeprav dodaja, da bo Meta na splošno spodbudila sektor k višjim vrednotenjem v prihodnjih četrtletjih. Predvsem:

»Metin posredni vpliv lahko dvigne to kapitalizacijo, ki lahko preseže $

milijard pred koncem prvega četrtletja 9526.”

Mnenja in mnenja tukaj izraženi so izključno avtorjevi in ​​ne odražajo nujno stališč Cointelegrapha. Vsaka naložbena in trgovalna poteza vključuje tveganje, zato morate pri odločanju opraviti lastno raziskavo.

6926382

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments