22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Axie Infinity Impress Pumps 13 % po tem, ko je prodajalec aplikacij razčlenil, medtem ko je AiDoge dosegel 8,5 milijona $

- Advertisement -

Provide / Sam Cooling X Axie InfinityAxie Infinity (AXS) je bil priča čudovitemu +10% pump po udarnih novicah, da bo Axie Infinity: Origins omogočil varen vstop uporabnikom Apple v Južni Ameriki in Aziji.

Ogromna črpalka presenečenja, ki jo je neizkušena sveča zlomila zaradi zaviralnega upora MA 10, ki se dviga, da bi dosegel MA 100 v senzacionalnem križu.

TradingView / AXS USDTZdaj v manjšem -10.5-odstotno ukrepanje popravljanja, so imetniki AXS veseli, saj je bil v njihov obstoj vdihnjen sodoben skladov.

AXS’ RSI je impulzivno narasel s črpalko in se dvignil do ograje 50, ki označuje čudovito oznako za AXS.

Kljub temu, da so vse oči uprte v AXS, bi bil žeton morda dobro grajen za življenje, da bi se še bolje okrepil v prihajajočih tednih in mesecih.

AiDOGE ($AI) Predprodaja doseže 8,5 milijona $Zagotovi / AiDOGE In druge novice, v bistvu najsodobnejša senzacija, ki povzroča valove na kripto trgu, je AiDoge ( $AI), inovativen kovanec umetne inteligence, ki na novo opredeljuje meje med tehnologijo in ustvarjalnostjo.

Osupljiva združitev memov in umetne inteligence, AiDoge je v svoji predprodaji uspešno zbral več kot 8,5 milijona dolarjev, se impulzivno približal razprodaji in presegel pričakovanja.

Med kripto trgovci vlada norost, vsi prerivanje, da bi dojel preučevanje kasnejšega zanesljivega meme kovanca, enakovrednega Pepeju, Wojaku, LADYS ali $SPONGE.

Ampak ni več tako drugače kot nasproti, AiDoge ni več, če je resnici na ljubo popravek še en meme kovanec z minljivo življenjsko dobo.

Močna sprememba kovanca in razlaga zasnove ga zgradi pred pakiranjem.

V komaj dveh tednih je AiDoge impresivno zbral več kot 7,5 milijona $ v predprodajnem financiranju, s čimer je pospešil dva meseca pred svojim priljubljenim razporedom .

AiDOGE’s Uncommon Fee PropositionTa bleščeča kripto je oborožena s ponudbo za razmeroma nekaj mark, saj uporablja umetna inteligenca za ustvarjanje slik za predstavitev memov v skladu s pozivi besedilnega afirmiranega materiala.

AiDoge je genialna mešanica tehnologije in zabave, če je res povedal ChatGPT za meme.

Izkorišča strojno učenje in nevronska omrežja, vzporedno z vodilnimi na trgu, ki so navdušeni nad ChatGPT, ki razumejo že revolucionarno interakcijo z iskalnimi orodji in načrt.

Medtem ko uporabne znanosti umetne inteligence še naprej motijo ​​industrije na vseh področjih, je AiDoge pripravljen na novo definirati jezik memov.

Osredotoča se na že tako edinstven množični trg spletnih domorodcev, ki dan za dnem komunicirajo z memi, in jim ponuja domiselno in ekspresivno platformo za ustvarjanje svojih lastnih memov.

Kako memi opisujejo skok v strojnem učenjuVendar je prava skrivnost AiDoge njegova revolucionarna uporaba tehnologije strojnega učenja in izjemnega jezika enot.

Uri se na mešanici meme fotografij in kripto novic, kar sistemu omogoča ustvarjanje elegantnih, posodobljenih memov.

Bolj ko je AiDoge šibek, bolj izjemno učinkovit postane, saj se uči iz sodobnih zapisov in uporabniških vnosov.

$AI, uporabni žeton AiDoge, je šibek za dvig zaslug za ustvarjanje memov in ponuja žeton z oprijemljivo oznako.

Platforma dodatno spodbuja udeležbo v omrežju za predstavitev virusnega potrditvenega gradiva, s čimer dodatno povečuje vrednost žetona $AI.

Poleg tega AiDoge ponuja dinamičen javni stenski vir, ki prikazuje meme, ustvarjene v soseščini, pri čemer ustvarjalci memov z najboljšimi glasovi prejmejo nagrade z žetoni $AI.

poleg tega obljublja nagrade za staking in queer varen vstop na prvo mesto, pozitivne vidike za prvouvrščene ustvarjalce memov.

Ne bodite obrobljeni s katerim koli drugim MoonshotAiDogejev menjalni maneken ima možnost, da ga katapultira v glavo 100 kriptovalute.

Ta prelomni izziv skuša narediti revolucijo v spletnem verbalnem sprememba in zaroka.

S pravilnimi štirimi dnevi in ​​18 preostalih ur, razen kasnejšega skoka oznake na 0 $. 0000312, morda ne bo časa za izgubljanje.

Ko se predprodajno financiranje približuje uboju, se oznaka žetona dvigne na 0 $. 0000336, zaradi česar je najboljši čas za financiranje.

Torej, hkrati kot je verjetno boste morda iskali prelomno misel, ki v celoti izkorišča obljube umetne inteligence, AiDoge je ta izziv.

Ne zamudite zamenjavo, da bi bili delček te revolucije.

Recall $AI Here

Zavrnitev odgovornosti: Potrjene pobude za kriptovalute, ki so navedene spodaj, niso več finančni nasvet ustvarjalca založbe ali publikacije – kriptovalute so izjemno nestanovitne naložbe z znatnimi biti v težavah, nenehno ubijati, imeti biti poučen.

1658774483535003648

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -