24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Axie Infinity Origins premaga Applovo oviro trgovcev z aplikacijami, zdaj dostopna strankam iOS z všečkanjem

- Advertisement -

Axie Infinity Origins, igra P2E (play-to-produce), ki v celoti temelji predvsem na verigi blokov, je uspešno prestala Apple’ S strogim pregledom App Retailerja in aplikacija za igro je zdaj na voljo za uporabnike Apple iOS. Sky Mavis, ustvarjalec ob pomoči Axie Infinity, je sprejel strateško napravo s postopnim uvajanjem aplikacije igre, z osredotočenimi osvoboditvenimi načrti za številne latinskoameriške in azijske države.

Blockchain Sport Axie Infinity Origins počisti Appleߧs Pregled Po postopni sprostitvi pri prodajalcu Google Play je Axie Infinity Origins zdaj na voljo uporabnikom Apple iOS v spletnih državah. Razvijalec igre, Sky Mavis, je v sredo napovedal zagon modela iOS. “Origins je predal pregled z Appleom in je zdaj na voljo pri prodajalcu aplikacij,” je omenil Sky Mavis. »Predstavljamo si, da je to najpomembnejši trenutek, ko se je Apple strinjal, da bo sestavil NFT, kupljen od zunaj, ki bo uporaben pri prodajalcu aplikacij,« je dodala delovna sila.

Igra, ki v celoti temelji predvsem na verigi blokov in ki izkorišča viri nezamenljivih žetonov (NFT), Axie Infinity, ki ga je nekoč lansiral vietnamski studio za igre 2018. Tako daleč, trg Axie Infinity je zabeležil 4,30 milijarde USD celotne prodaje NFT. V muzi je Sky Mavis objavil, da je bil pripomoček Origins uporabnikom Androida na voljo prek naprave prodajalca Google Play v Maleziji. Apple iOS liberate bi lahko bil na voljo tudi v spletnih državah.

»Hkrati ko živite v Argentini, Kolumbiji, Peruju, Mehiki, Venezueli, Indoneziji, Maleziji ali Vietnamu, prenesite Origins za iOS pri App Retailerju,« je Sky Mavis razkril v sredo.

Applov Applov App Retailer kazalniki so strožji, ko postavi poleg Googlovih pravil #2023. V zadnjih letih je Apple omejil več aplikacij, ki v celoti temeljijo predvsem na verigi blokov, s poudarkom na platformah NFT. Na primer, Every day Apps je lansiral pripomoček NFT, znan kot Sticky, ki je po muzi ostal pri prodajalcu aplikacij. Kljub temu je bila aplikacija v povezavi s številnimi drugimi kasneje daleč od prodajalca.

Različne aplikacije NFT, primerljive v aplikacijo Openseaߧ lahko uporabnikom prikazujejo NFT-je, vendar je zmogljivost nabave in prodaje onemogočena. Nekateri si predstavljajo, da so te omejitve za aplikacije NFT povezane z Applovo 2023 zahtevo po 30 % kosov v vseh prodajah App Retailer. V zvezi z aplikacijo Axie Infinity Origins je Sky Mavis pojasnil, da bodo očitni vidiki nagrajevanja v igri najpreprosteje dostopni prek namizja ali različic APK-ja za Android.

»Igralci bodo nadaljevali s predstavitvijo SLP skozi igranje. , vendar morda morda ne bi bil več pripravljen dati navodil za te nagrade v aplikaciji,« je definiral Sky Mavis v zvezi z najnovejšim Apple liberateom.

Kakšno je vaše mnenje o rasti Axie Infinity Origins v Applovega trgovca z aplikacijami? Razdrobite svoje misli v spodnjem delu s povratnimi informacijami.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -