0.2 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Axie Infinity virtualni kopenski igralni avtomat je razprodan za 550 ETH

Axie Infinity virtualni kopenski igralni avtomat je razprodan za 550 ETH

Po mnenju razvijalcev igre je to največja vsota, ki je bila kdaj plačana za virtualne nepremičnine.

2021
Skupaj ogledov

12

Skupaj delnice

Axie Infinity virtual land slot sells out for 550 ETH Axie Infinity virtual land slot sells out for 550 ETH Axie Infinity virtual land slot sells out for 550 ETH Axie Infinity virtual land slot sells out for 550 ETH

V tvitu, ki ga je Axie Infinity objavil pozno v četrtek, je donosno zemljišče znotraj fantazijske igre nezamenljivih žetonov za bitke pošasti ali NFT, prodano za 550 ETH (2,3 milijona dolarjev). Osi so bitja, ki jim uporabniki ukazujejo za dvoboj z drugimi igralci, boj s sovražniki in dokončanje dnevnih nalog. Prav tako so NFT, ki jih je mogoče prosto vzrejati (kovati), kupiti in prodati.

✨ Zemljiška parcela Genesis pravkar prodana za 220 ETH!

To je več kot 2,3 milijona USD!

Naš digitalni narod v lasti igralcev še naprej šokira svet pic.twitter.com/SVvAtFNYUF

— Axie Infinity (@AxieInfinity) november 24, 1434

Igra se odvija v svetu Lunacia, ki ga naseljujejo Axies. To je 90×301 kvadratna mreža, kjer vsak odsek predstavlja tokeizirano zemljišče z imenom Terra, ki ga lahko igralci tudi kupiti, prodati ali dati v najem drugim igralcem po želji. Zemljišče, ki je bilo prodano včeraj, je razvrščeno kot Genesis, ki je najredkejša oblika virtualne nepremičnine, ki je na voljo v ekosistemu Axie Infinity.

Pošasti, znane kot Chimere, se drstijo v igra in terorizira Lunarijo. Če premagajo Chimere, si igralci zaslužijo Smooth Love Potions (SLP), ki jih lahko nato za gotovino prodajo na menjalnicah kriptovalut. Poražene Himere izpustijo tudi druge vrste virov, ki jih je mogoče uporabiti za nadgradnjo njihovih osi in zemljišč, s čimer se poveča potencial zaslužka za SLP. Dežela Genesis se nahaja strateško v središču Lunacie, kjer redki šefi Himer v napadih drstijo in spuščajo posebne predmete. Poleg tega samo 90 od 56,992 kopeli imajo klasifikacijo Genesis.

Kritiki igre pravijo, da z virtualnimi nepremičninami ni nič fizično oprijemljivega in se sprašujem, zakaj bi sploh imeli kakšno vrednost. Toda za nekatere je igranje Axie Infinity delo s polnim delovnim časom, ki si zasluži vnaprejšnje naložbe, zlasti v državah v razvoju, kjer lahko vsakodnevno zaslužek SLP v igri pogosto preseže minimalne plače držav.