17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Azijski protokol Rangers je po krogu zasebnega kapitala ocenjen na 63 milijonov...

Azijski protokol Rangers je po krogu zasebnega kapitala ocenjen na 63 milijonov dolarjev

Po končanem velikem krogu naložb je bil Rocket Protocol preimenovan v Rangers Protocol. Pantera, Huobi Ventures Blockchain Fund in Alameda Research so med podporniki.

3465 Skupno ogledov

7 Skupaj delnice

Asia-based Rangers Protocol valued at $63M following private equity round

Novo preimenovani protokol Rangers ocenjuje na $ 63 milijonov po zadnjem zasebnem kapitalu kot visoko zmogljivi protokol blockchain pričakuje nadaljnjo širitev v nove kotičke trga digitalnih sredstev.

Protokol Rangers s sedežem v Aziji se opisuje kot ponudnik “infrastrukture verižnih blokov virtualnih svetov”, ki podjetnikom in ustvarjalcem omogoča gradnjo na vrhu platforme v okolju brez dovoljenj. Protokol Rangers vključuje protokol med verigami, protokol z nezamenljivimi žetoni in sistem, združljiv z virtualnim računalnikom Ethereum.

V naložbenem krogu je sodeloval impresiven seznam tveganih skladov, vključno s Pantera Capital, Huobi Ventures Blockchain Fund, Framework Ventures, Alameda Research, AU 21 Kapital, Hashkey Capital, SevenX Ventures, SNZ, Spark Digital Capital, Incuba Alpha Holdings in Consensus Lab, med drugim. Ta tvegana podjetja so v ozadju nekaterih največjih dvigov kripto.

Nadgradnja protokola, ki je spremljala preimenovanje, je vključevala tudi novo platformo NFT. Skupina, ki stoji za protokolom Rangers, verjame, da bo “trg NFT kmalu eksplodiral.” MixMarvel, inkubator, ustanovljen s protokolom Rangers, verjame, da se bo trg NFT sčasoma razširil tako, da bo vključeval “obsežno človeško sodelovanje”. Kot poroča Cointelegraph, naj bi se trg NFT do oktobra podvojil, saj povpraševanje po digitalnih zbirateljskih predmetih še naprej narašča.

Podjetje namerava v bližnji prihodnosti ustanoviti več skupnostnih organizacij, vključno z Fundacijo za upravljanje ekosistemov, Skupnostjo razvijalcev in Pioneer Investment Alliance. Te skupnosti bodo podprle “pošteno in odprto okolje za pionirske razvijalce,” so sporočili iz podjetja.

Prejšnji članekPoročilo razkriva, da se kripto kibernetske grožnje letos povečujejo, ko je Rusija najbolj prizadeta
Naslednji članekMajhne kripto borze Južne Koreje se soočajo z naraščajočo regulativno toploto

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments