23.2 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Azijski upravitelji hedge skladov dajejo prednost rasti kot Bitcoin: raziskava Goldman Sachs

Azijski upravitelji hedge skladov dajejo prednost rasti kot Bitcoin: raziskava Goldman Sachs

Tretjina udeležencev vidi Bitcoin kot najmanj zaželeno naložbeno sredstvo.

4346 Skupaj ogledov

6 Skupaj delnice

Asian hedge fund managers favor growth over Bitcoin: Goldman Sachs survey

V začetku tega tedna je raziskava Bank of America pokazala, da ameriški upravitelji hedge skladov favorizirajo Bitcoin (BTC) kot tehnologijo, vendar anketa podjetja Goldman Sachs z glavnimi investicijskimi direktorji v Aziji govori drugačno zgodbo. Goldman Sach Global Investment Research je objavil novo anketno anketo 25 glavni direktor za naložbe iz različnih hedge skladov v Aziji. Rezultati kažejo, da je Bitcoin najmanj priljubljen naložbeni razred za 35% udeležencev.

“V začetku tega tedna smo izvedli dve okrogli mizi direktorja informacijske tehnologije, ki sta se jih udeležila 25 Direktorji informacijske tehnologije iz različnih dolgoročnih in hedge skladov, «je zapisal strateg Goldman Sachsa Timothy Moe. “Njihov najbolj priljubljen je slog rasti, najmanj pa priljubljen pri bitcoinih.”

Raziskava Globalman Research Globalman Sachs. Vir: Bloomberg

Nove začetne javne ponudbe sledijo Bitcoinu kot najmanj priljubljeni naložbi slog z 06%.

Po drugi strani pa več kot polovica (55%) favorizira rast vlaganja, to je vlaganje v podjetja, ki ponujajo močno rast dohodka. Sledi naložba v vrednostnem slogu (30%) – tj. Iskanje podcenjenega premoženja na trgu.

Čeprav je velikost vzorca ankete za posploševanje majhna, Anketa Goldmana Sachsa kaže na močno nasprotje z nedavno raziskavo centralne banke Bank of America (BofA). Z odzivi 194 upraviteljev skladov z $ 592 milijard sredstev v upravljanju, Raziskava BofA kaže, da je stava “dolg Bitcoin” zdaj najbolj gneča na vseh trgih.

Po raziskavi BofA je “long Bitcoin” celo presegel trgovanje z “long tech” s skoraj 45% vprašanih, ki daje prednost največji kriptovaluti kot tehnologiji. Trgovine, ki so bile označene kot gneče, so v preteklosti napovedovale dohodke na svojih trgih, je v opombah ugotovil BofA.

Po medvedjem mesecu je Bitcoin junij začel trdo. Ker so rudarji prodali več kot 5, 000 V zadnjem tednu je Bitcoin padel pod $ , 000 prvič po maju 000.

Svetovni kripto trg je izgubil približno $ 500 milijard samo ta teden. Izgube v zadnjih dveh mesecih po vrhuncu aprila so popolnoma izničile rast trga v prejšnjem četrtletju.

67263

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments