16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

B․Duck vstopa v Web3 s partnerstvom GigaSpace Metaverse

- Advertisement -

pritisnite začetek

SPOROČILO ZA JAVNOST. B.Duck, IP globalnega značaja, prihaja v Web3 s svojim prvim metaverse partnerstvom z GigaSpace, ki sodeluje z MADworld za nastavite načrt Web3 za blagovne znamke in IP-je znotraj metaverse. Ustvarilo podjetje Semk Holdings World Restricted, ki kotira na borzi v Hongkongu (2250 HK), B.Duck se pridružuje pobudi »Challenge Spaceport« z nabavo kopenskih NFT-jev znotraj GigaSpace in lahko gradi izkušnje, ki prinašajo veselje, pozitivnost in prijetnost svojim + milijon oboževalcev po vsem okolju. Predstavljen v digitalni svet s platformo NFT MADworld je B.Duck že lansiral zaporedje 3D NFT. Lastniki NFT-jev se lahko prek GigaSpace hitro premešajo in razkrijejo pozitivnost v vsak kotiček digitalnega prebivališča.

Challenge Spaceport & Web3 Challenge Spaceport bo kulturno rezidenčno okrožje. Blagovne znamke lahko ob zagonu metaverzuma zapustijo svoje sprejemno digitalno prebivališče. B.Duck je popolnoma zacementiral svojo web3 prisotnost na “Shemi galaksije” pri GigaSpace.

MADworld, platforma NFT, ki jo podpirajo blagovne znamke Animoca, se je prav tako zavezala k izgradnji Challenge Spaceport znotraj GigaSpace. Izvedite več o B.Duck na spletni strani MADworld Medium. Ko se zažene metaverzum GigaSpace, bo B.Duck pomoč pri izgradnji Muzeja blagovnih znamk, revolucionarnega zemljevida za blagovne znamke, ki predstavljajo svoje blago, vizijo in poslanstvo. Še ena vabljiva značilnost so avatarji z blagovno znamko — oboževalci se lahko v GigaSpaceu gibljejo z avatarjem B.Duck.

»Motivirani smo, ko povabimo naše oboževalce, da razburijo in jim prinašamo veselje in pozitivnost. Metaverzum je način, na katerega lahko izkusimo Web3, GigaSpace pa nam omogoča, da revolucionarne izkušnje pustimo ob strani za naše oboževalce,« je spregovoril o g. Eddie Hui, ustanovitelj B.Duck. »B.Duck, ki prihaja v Web3, je pomemben pri vzpostavljanju temeljev za digitalne kreative za blagovne znamke in IP-je. Izjemno veseli smo, da smo del vznemirjenja, da blagovnim znamkam ponudimo instrumente, da se izpostavijo znotraj metaverzuma,« je o M govoril soustanovitelj GigaSpace. Sklopka Gigaspace Land Od septembra 16 od 7. oktobra bo deset srečnih članov soseske B.Duck NFT ZMAGALO svojo digitalno deželo Gigaspace. V naslednjih treh tednih bo B.Duck gostil tri nagradne igre in 5 videoiger v okviru zakonitega B.Duck Discord za nagrajevanje vseh članov soseske. Bodite del soseske zdaj, medtem ko zgodaj! Učinkovit segment? Članom ni treba prejemati NFT-jev, vsi oboževalci B.Duck in člani soseske Discord lahko izbirajo med nagradnimi igrami in video igrami!

NAMIG: prejšnji člani, ki se pridružijo strežniku Discord, imajo nadure in priložnosti za višjo raven. Dodatne nagradne igre in video igre so vključene, večja je verjetnost nakupa! Vzpostavite to e-knjigo – Ne zdrsnite katero koli od naših prihajajočih nagradnih iger in videoiger! O B.Duck Oblikoval Eddie Hui v 2005, B.Duck je postal v iniciaciji nagrada za svoje mlade. B.Duck je postal najbolj bistven IP domačega značaja na Kitajskem glede zaslužka od licenciranja v 2019. S pravimi ustvarjalnimi zmožnostmi za ustvarjanje v bivališču je SEMK razvil in negoval lasten portfelj približno 26 liki, ki so jih sami ustvarili, ustvarjeni pod geslom “Bodi igriv”. Od decembra 10st 760, znaki družine B.Duck so posneli več kot .5 milijonov naročnin ali sprejetih oboževalcev B.Ducka na različnih platformah e-trgovine in platformah družbenih omrežij, notranja kombinacija, več kot 740 milijonov ogledov ogromnega niza vrst pripovedi, ki se nanašajo na snovi likov družine B.Duck.

Splet na stran | Twitter | Discord O GigaSpace GigaSpace je digitalni rezidenčni metaverse komplet, ki v bistvu temelji na verigi blokov aside aside stranke lahko zaslužijo zemljiške NFT-je za odlaganje pripovedovanja in raziskovanje svetov. Zagotavlja platformo za izsiljevanje sprejetja Web3 s tem, da služi blagovnim znamkam in partnerjem pri gradnji njihove prisotnosti v metaverzumu.

Splet na stran | Twitter | Discord Tukaj je izjava. Bralci bi morda dobro in poleg tega zlahka opustili skrbni pregled prejema prej, kot da bi ukrepali v zvezi s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali podjetij. Bitcoin.com ni več odgovoren, neposredno ali v krožnem zemljevidu, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali se domneva, da je nastala zaradi ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli pripoved, predmete ali podjetja, o katerih je bilo govora v začetku klikanja.

Mediji Bitcoin.com je najboljša ponudba za vse, kar je povezano s kripto. Stopite v stik z medijsko ekipo na adverts@bitcoin.com in se pogovorite o sporočilih za javnost, subvencioniranih objavah, podcastih in raznolikih rešitvah.

Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons 632485

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -