24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Baidu Ai Chatbot sproža vprašanja s svojo trditvijo o “izboljšanem” pogovornem oknu

- Advertisement -

Opišite vir: PixabayPredvsem kitajsko pretežno večnacionalno tehnološko podjetje Baidu je pred kratkim predstavilo svojega najsodobnejšega klepetalnega robota z umetno inteligenco , s privlačnimi trditvami o njegovih zmožnostih. V koraku z Baidujem lahko sodobni chatbot brez napak razpravlja o preprostih temah.

Druga možnost je, da trditve Baiduja postavljajo vprašanja, glede na obseg zmogljivosti tone klepetalnih robotov z umetno inteligenco, ki so trenutno na voljo. Dodelite vprašanje: Ali Baidujeva umetna inteligenca zdrži oglaševano zmogljivost ali je to tehnika cenzure?

Položaj Baiduja v tehnološkem ospredjuBaidu je od svojega začetka leta 2000 postopoma napredoval na lestvici uspehov na področju tehnologije, s čimer si je prislužil naziv kitajski Google. Baidu je med najvplivnejšimi tehnološkimi korporacijami v okolju, večinoma s sedežem v Pekingu. Všeč mi je Google, Baidu ponuja izdelke in podjetja iskalnikov, shranjevanje v oblaku, kartiranje, spletne oglaševalske izdelke in podjetja ter aplikacije, ki jih poganja AI .Podjetje ima veliko boljše znanje in izkušnje z umetno inteligenco v svežih letih, zlasti v čisti jezikovni obdelavi in ​​slogu chatbota.Baidujev najsodobnejši Date si strastno prizadeva za razvoj digitalnih pomočnikov, ki so prijetni za ljudi, obožujejo pogovore in uporabnikom ponujajo pravilne in natančne zapise podatkov. Kot polovico svojih prizadevanj v slogu umetne inteligence je Baidu razvil klepetalnega robota z umetno inteligenco brez napak in trdi, da natančno in uspešno obravnava preproste teme.

Inovacija je sprožila reakcije in zanimanja znotraj in pred tehnološkimi ekosistemi. Številni so izrazili težave v zvezi s kulturno sprejemljivostjo, svobodo izražanja in tveganji, povezanimi s klepetalnimi roboti, ki jih poganja umetna inteligenca.

Druga možnost je, da Baidu obsežno potovanje na področju znanja in izkušenj v zvezi z umetno inteligenco, gromozansko škodljivost za potrošnike in vpliv na kitajski trg postavljajo kot konkurenčnega udeleženca v svetovnem svetu umetne inteligence. ekosistem. Ker pa znanje in izkušnje umetne inteligence napredujejo in prodirajo v različne sektorje, bi bilo morda precejšnje, če bi preizkusili njene posledice glede zmogljivosti človeška življenja. Treba je opozoriti na motnje funkcionalnosti v enostavni stabilnosti med svobodo izražanja in občutljivostjo v klepetalnih robotih AI.

Komponente uspeha in da bi lahko upoštevali ovire za sprejemanje Baidujevega klepetalnega robota Baidujev klepetalni robot bi morda prav tako postal pretres za neprekosljivo raven občutljivosti v komunikacijah z umetno inteligenco, kar omogoča bolj sodobnim načinom, da zelo natančno krmarijo po preprostih in kontroverznih komponentah. Upoštevajmo, da lahko chatboti taktno razpravljajo o družbenih in političnih zadevah z visoko natančnostjo.

Druga možnost je, da se redko ve, ali bodo ameriška in evropska skupnost ter širši svetovni ekosistem sprejeli tega chatbota. Sprejemljivo je navesti, da sociokulturne in geopolitične razlike morda prav tako lahko pojasnijo njegovo splošno sprejetje na različnih območjih.

Toda Baidujev klepetalni robot bi morda prav tako premagal to oviro, saj mora izpolniti svoje zahteve in uporabnikom ponuditi popolno sodobno raven preobrazbe njihovih interakcij. Vključevanje uglašenih pogovorov bi morda prav tako utrdilo ponos potrošnikov in preprečilo, da bi javnost govorila o zasmehovanju. Pridobljeni uporabniki se ne smejo bati prestopanja meja, ko razpravljajo o enostavnih zadevah. Čeprav Baidujeva najsodobnejša inovacija AI zveni obetavno, postavlja vprašanja o cenzuri zmogljivosti. Cenzura kitajskih medijev in zapisov predstavljajo ovire v obsegu svobode izražanja.Baidujeva objava še enkrat povečuje togost v nadaljevanju boj za prevlado AI med ZDA in Kitajsko. Poleg tega sproža vprašanja v zvezi z orožjem funkcionalnosti AI in zlorabo kibernetskega boja in nadzora.

Vnesite svoj e-poštni naslov za našo brezplačno vsakodnevno publikacijo 114713 Kratka 3-minutna zmaga glede trenutnih kripto novic!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -