19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Balancer nameni 10 milijonov dolarjev za skoraj nične provizije za trgovanja, združljiva...

Balancer nameni 10 milijonov dolarjev za skoraj nične provizije za trgovanja, združljiva z Ethereumom

Cilj partnerstva Balancer in Polygon je znižanje provizij za plin trgovcem v verigi Ethereum.

1080 Skupaj pogledi

4 Skupaj delnice

Balancer earmarks $10M for near-zero fees on Ethereum-compatible trades

Stopnja sprejemanja kriptovalut je močno odvisna od primerov njene uporabe v resničnem svetu. Zadnje prizadevanje protokola Balancer Protocol je začetek podpore rešitvi Layer-2 Polygon za zmanjšanje stroškov plina Ethereum.

S tem partnerstvom se Balancer pridruži skupini večjih projektov DeFi, kot so Aave, Curve in SushiSwap, ki so bili nedavno priča močnemu sprejemanju uporabnikov.

S Polygonom (prej MATIC), ki ponuja skoraj nične provizije za trgovanje, je Balancerjev položaj “najbolj prilagodljiv AMM lažje uresničljiv”, saj ima možnost izvajati edinstveno eksperimentiranje za bazene, ne da bi tvegal višje provizije za trgovanje. Medtem ko je poudaril zmožnost razširitve na več L2, je izvršni direktor in soustanovitelj Balancer Labs Fernando Martinelli dejal:

“Mi opazili količino oprijema, ki ga je pridobil Polygon, in izkušnjo s transakcijami, ki jo ponuja, in Balancer želi to izkušnjo za našo skupnost in uporabnike. “

V sporočilu za javnost je “odbor za likvidnostno rudarstvo izrazil željo, da se osredotoči na bolj podobne indeksne skupine na Polygonu, da poudari edinstveno vrednost Balancerja na L2.” Na podlagi konsenza bo odbor še naprej eksperimentiral z načrti bazenov za Polygon s posebnimi rudarskimi nagradami.

Na podlagi glasov skupnosti je postavitev spodbud za žetone “25, 000 BAL na teden od Balancerja, 375, 000 MATIC na teden iz Polygona in 30, 000 Qi per teden po Qi Dao na bazen, za oba bazena, katerih del bosta, “v skupni vrednosti $ 10 milijonov milijonov.

Soustanovitelj Polygona Sandeep Nailwal je zaključil: »Prepričani smo, da bo skupnost Polygon uživala v uporabi Balancerja s skoraj nič pristojbinami in vrhunsko uporabniško izkušnjo. “

Prejšnji članekBlockware Mining zbere 25 milijonov dolarjev na trojno stopnjo razpršitve iz objekta v Kentuckyju
Naslednji članekFinCEN navaja kriptovalute kot glavne prednostne naloge na področju pranja denarja in financiranja terorizma

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments