15.1 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Bančni profesionalci se soočajo z gnevom senata, ker so banko obtožili, da se je zapletla v kripto, medtem ko je kopičila milijone

- Advertisement -

Dobava slike: BloombergAmeriški senatorji imajo obsojene direktorje propadlih bank, ker poskušajo odvrniti krivdo od svojih depresivnih praks upravljanja in nasprotujejo podjetjem za digitalna sredstva.

Med torkovim poslušanjem senatnega odbora za bančništvo je senatorka Cynthia Lummis obregnila Scotta Shaya, razpadlega predsednika zdaj propadle banke Signature Bank, zaradi njegove pripombe glede tega, kaj pripeljal do sheme dajanja njegove finančne institucije.

»Po vašem mnenju ste desetkrat govorili o digitalnih virih, s čimer ste namigovali, da so bili digitalni viri gonilo sheme dajanja Signature Bank, « je govorila o tem.

»Zdi se, da je zaklad, na katerem je bilo veliko preusmerjenih krivd za obveščanje vlagateljev, ki se ukvarjajo z digitalnimi viri.«

V svojem v pričevanju je Shay govoril o tem, da je finančna institucija začela sprejemati depozite podjetij v sektorju digitalnih sredstev leta 2018 in nato “ogromno” zmanjšal svoje vloge digitalnih sredstev v 2018, ker je alternativa doživela nestanovitnost.

Govoril je o tem, da so regulatorji zasegli finančno institucijo, potem ko je posojilodajalec “s stabilnimi vezmi v sektorju digitalnih sredstev” padel, kar je nato povzročilo $16 milijard umaknjenih iz Signature.

Kljub temu Lummis je trdil, da so modri 16 milijard dolarjev odlivi prišli, ko so stranke kriptovalut in različne možnosti potegnile njihov denar iz Podpis, trdi, da kriptovaluta ni odgovorna.

»Zdi se, boga mila, da je bilo veliko preusmeritev krivde na te vlagatelje obvestite, da ukvarjate z digitalnimi viri in regulatorji, kljub temu pa sami niste avtorizirali nobene krivde,« je govoril Lummis.

V odgovor je Shay zanikal kazanje s prstom na digitalne vire, ker je drag razlog za zaprtje finančne institucije. »Zdaj nisem pokazal prej da so digitalni viri razlog za obveščanje ali zdaj ne,« je govoril o.

Kot poročajo, so v dragem tednu marca propadle tri ameriške banke.

Po večmesečnem boju po shemi dajanja FTX je Silvergate Bank, kripto-uspešna finančna institucija, objavila njena likvidacija 8. marca.

Zakonita dva dni po shemi dajanja banke Silvergate, Silicon Valley Bank, nedvomno ena od mnogih večina standardnih posojilodajalcev tehnološkim in začetnim podjetjem iz Silicijeve doline je trpela zaradi bega finančnih institucij in jih je FDIC zaradi te resnice zaprl.

Skoraj kmalu zatem so zvezni regulatorji poleg tega zaprli banko Signature Bank zaradi strahu pred nenehnim širjenjem okužbe.

Trdijo direktorji Signature banka se je spremenila v natančno obliko V času poslušanja so vodje podjetja Signature poleg tega trdili, da je finančna institucija nekoč je bil v pravni obliki in zdaj ni, je treba mirno zapreti, ne da bi se povečal dvig dvigov.

Shay je govoril o Signature, ki je bila nekoč pripravljena korakati naprej, in ponovil svoje trditve, da ima finančna institucija dovolj likvidnosti, da skrbi za stranke zahteva.

»Prepričan sem bil, da bi lahko Signature Bank morda zdržala industrijski potres, doletela tisti dan. Finančna institucija je bila včasih učinkovito kapitalizirana. Finančna institucija je bila nekoč plačilno sposobna.«

Prav tako je finančna propadli predsednik institucije, Eric Howell, je govoril o tem, da je bil posojilodajalec nekoč “učinkovito kapitaliziran, plačilno sposoben in je imel dovolj sposobnosti izposojanja, da je vzdržal te in prihodnje dvige.”

Medtem so nekateri v kripto skupnosti zaprtje Signature označili za napad ameriških oblasti na alternativno digitalno sredstvo.

1635045784654860289 Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne dnevne novice 1635045784654860289

Hitro 3-minutno branje o kripto dejstvih tega trenutka!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -