2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Bancolombia bo ponudila trgovanje s kriptovalutami v pilotnem programu finančnega regulatorja

Bancolombia bo ponudila trgovanje s kriptovalutami v pilotnem programu finančnega regulatorja

Bancolombia to Offer Crypto Trading in Colombian Regulator's Pilot Program

Bancolombia, največja kolumbijska banka, bo strankam ponudil trgovanje s kriptovalutami v pilotnem programu v okviru regulativnega okvira, ki ga je vzpostavil finančni regulator v državi, Superintendencia Financiera de Colombia (SFC). Stranke kolumbijske banke bodo lahko trgovale z bitcoini, eterjem, litecoinom in bitcoin cash.

Bancolombia strankam ponuditi trgovanje s kriptovalutami v regulativnem peskovniku

Bancolombia, največja banka v Kolumbiji glede na bilančno vsoto, naj bi strankam ponudila trgovanje s kriptovalutami v sodelovanju z borzo kriptovalut Gemini, newyorško skrbniško podjetje in skrbnik, ki ga ureja ministrstvo za finančne storitve države New York.

Cynthia Del Pozo Garcia, vodja strategije in razvoja podjetij, je v ponedeljek sporočila, da od decembra 14:

Gemini in Bancolombia bosta začeli partnerstvo, da bi začetni skupini strank kolumbijske banke zagotovili nemoteno vklop in izklop za trgovanje z bitcoini (BTC), eterjem (ETH) , litecoin (LTC) in bitcoin cash (BCH) prek borze Gemini.

Partnerstvo z Bancolombia »tudi služi kot pomemben korak k strateški širitvi” svoje prisotnosti v Latinski Ameriki, je opozoril Gemini.

Izmenjava je dodala:

Naše partnerstvo je del enoletnega pilotnega programa, ki ga vodi kolumbijski finančni regulator Superintendencia Financiera de Colombia (SFC) , uporabnikom pa bo ponudil nemoten in varen dostop do kriptovalute.

Januarja je Superintendencia Financiera de Colombia objavila, da je devet kriptoiniciativam bo omogočeno, da testirajo svoje izdelke v okviru regulativnega peskovnika La Arenera.

Poleg partnerstva Bancolombia in Gemini sta druga partnerstva v peskovniku Banco de Bogotá in Bitso; Banco de Bogotá in Buda; Coltefinanciera in Obsidiam; Davivienda in Binance; Powwi in Binance; Coink in Banexcoin; Filmi in Panda; ter Movii in Bitpoint.

Ali menite, da bi morale vse banke ponuditi trgovanje s kriptovalutami? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Japan to Propose Restricting Stablecoin Issuers to Banks and Wire Transfer Companies

Japan to Propose Restricting Stablecoin Issuers to Banks and Wire Transfer Companies

Indian Crypto Bill: Exchange CEO Discusses What to Expect Japan to Propose Restricting Stablecoin Issuers to Banks and Wire Transfer Companies

Japan to Propose Restricting Stablecoin Issuers to Banks and Wire Transfer Companies

Japan to Propose Restricting Stablecoin Issuers to Banks and Wire Transfer Companies Japan to Propose Restricting Stablecoin Issuers to Banks and Wire Transfer Companies Japan to Propose Restricting Stablecoin Issuers to Banks and Wire Transfer Companies

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments