18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Bank of Ghana "v naprednih fazah uvajanja digitalne valute" - guverner ponavlja...

Bank of Ghana “v naprednih fazah uvajanja digitalne valute” – guverner ponavlja zahtevke proti kriptovaluti

Bank of Ghana 'in the Advanced Stages of Introducing a Digital Currency'— Governor Repeats Anti-Cryptocurrency Claims

Guverner centralne banke Gane , Ernest Addison, je dejal, da je njegova institucija zdaj “v napredni fazi uvajanja digitalne valute.” Pred sprostitvijo v obtok pa bo morala digitalna valuta, ki je znana tudi kot “e-cedi”, najprej preiti “skozi tri faze”

Objem obetajočih se Fintechs Bank of Ghana

V svojih komentarjih na novinarski konferenci maja 31, je Addison ponovil tudi banko Gane (BOG) želi ohraniti svoj ugled vodje Afrike, ko gre za sprejemanje nastajajočih finančnih tehnologij.

Bank of Ghana 'in the Advanced Stages of Introducing a Digital Currency'— Governor Repeats Anti-Cryptocurrency Claims
Guverner centralne banke Gane, Ernest Addison.

“Banka Gane je bila ena prvih afriških centralnih bank, ki je izjavila, da delamo na digitalni valuti, koncept e-cedija, «je razkril Addison.

Medtem pa eno lokalno poročilo citira šefa BOG, ki pojasnjuje ključne faze, skozi katere naj bi digitalni cedi prešel pred javnost. Kot ugotavlja Addison, je digitalni cedi že prešel začetno fazo, ki je vključevala “zasnovo elektronskega denarja.”

Ko bo ta postopek končan, se bo BOG nato preselil na fazi izvajanja. Addison je pojasnil:

Po izvedbeni fazi imamo pilotno fazo, v kateri bi bilo nekaj ljudi sposoben uporabljati digitalni cedi v mobilnih aplikacijah in drugih aplikacijah, ki se trenutno izvajajo.

Po besedah ​​guvernerja bo ta faza izvedbe tista, ki bo centralni banki pomagala določiti izvedljivost projekta.

BTC vs E-cedi

Medtem, Addison je isto tiskovno konferenco uporabil tudi za primerjavo med “nereguliranimi” kriptovalutami, kot je bitcoin (BTC), ki je “preveč nestanoviten, da bi igral funkcijo denarja”, in državno podprto cedi. Addison je ob ponovitvi svoje podpore digitalnim valutam centralne banke dejal:

“Mislim, da je veliko več poudarka na digitalnem denarju, ki ga podpira država in centralne banke. . Te zasebne oblike denarja resnično ne morejo učinkovito opravljati funkcij denarja. «

Medtem s tem razkritjem Gana postane ena redkih držav na afriški celini sprejeti konkretne korake k temu cilju. Številne druge afriške države še niso dosegle podobnega napredka.

Kakšna so vaša razmišljanja o razkritju BOG, da je zdaj v napredni fazi uvedbe digitalne valute? Povejte nam, kaj mislite v spodnjem oddelku za komentarje.

QE Begins to Slow — Federal Reserve Reveals Winding Down of Corporate Bond Purchases

Relief Payments Coming? 80 Legislators Press Biden Administration for a Fourth Round of Stimulus

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments