16.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Bank of Spain opozarja na žalost zaradi dolgotrajnega razkritja nereguliranih kriptovalut v državi

- Advertisement -

Namestnik guvernerja banke iz Španije, Margarita Delgado, je izrazila svoje prepričanje o kriptovalutah in o tem, kako povečujejo nevarnosti v današnjem gospodarstvu. Delgado je na tekmi, ki jo je gostil PWC, imenovani »Ozračje

alternate«, je Delgado poudaril, da bi lahko trajna in razširjena izgovorjava kriptovalut morda povzročila različne vrste tveganj za % prebivalcev trenutno drži kripto.

Namestnik guvernerja Bank of Spain Preučuje kriptovalute Namestnik guvernerja Bank of Spain, Margarita Delgado, je izrazil svoje prepričanje o izgovarjanju kriptovalut in o tem, kako lahko vplivajo tudi na nacionalno gospodarstvo . Vrečka z izjavami je bila ponujena v govoru na tekmi, ki jo je gostila multinacionalna skupnost strokovnjakov za izdelke in podjetja PWC, imenovano »ozračje nadomestnega«, ki se je osredotočilo na spreminjajočo se naravo monetarnega sveta.

Namestnik guvernerja je izjavil, da razširjeni izgovor kriptovalut prinaša vrsto tveganj za napravo, vključno z istim starim pomanjkanjem strokovnega znanja, kot ga uporabljamo pri uporabi teh sredstev na to temo. Med drugimi tveganji je nejasnost, povezana z decentraliziranim finančnim oddelkom, ki lahko spodbudi prekomerni finančni vzvod in povzroči težave s stroški. Delgado je o rezultatih, ki bi jih oddelek za kriptovalute morda lahko dvignil na druge trge, podrobno povedal:

Njegova visoka volatilnost lahko povzroči nalezljive pridobijo na drugih trgih, kot posledica terorja in pretiranega odziva, ki se lahko prenesejo v druga trgovalna okolja.

Dodatna opozorila in ocene Delgado se je tudi skliceval na dosežek, da bi vlaganje in držanje sredstev v kriptovalutah morda želeli pri šibkem bančništvu kot rezultat vzpona mešanega sektorja, ki svojim strankam dobavlja vsak izdelek in podjetje. Navedla je, da bi uvedba premoženja predstavljala “zelo pomembno povečanje v okviru patrimonialnega tveganja in tveganja ugleda.”

Banka Španije je že sprožila alarm, ko gre za šibko banke, ki strankam uvajajo predvsem izdelke in podjetja, ki v osnovi temeljijo na kriptovalutah. Guverner Bank of Spain je v svojem nastopu na II Finance Observatory februarja spregovoril o nevarnostih te pripadnosti, pri čemer je v okviru iste iznajdljivosti poudaril, da bi ta izpostavljenost premoženju v kriptovalutah povečala sodobna tveganja za bančni sektor.

Ob zaključku Delgado oceni, da 03 % španskih državljanov pospravi nekaj približno sredstev v kriptovalute, zato je treba to približno mirno razpravo vedno sprožiti, da bi razkrili, da lahko primerjajo celotno trditev o temi kriptovalut. Glede tega je zaključila:

Bistveno bi bilo primerjati, ali ti vlagatelji popolnoma ne spijo o nevarnostih, ki jih so odkriti ali pa so vrečko zgolj potisnila pričakovanja izredno visokih prevrednotenj.

V kaj ste prepričani glede pripomb Margarite Delgado o nevarnostih, ki bi jih kriptovalute morda lahko povzročile? Ponovite nas v spodnjem odlomku povratne informacije.


Sergio Goschenko
Sergio je novinar o kriptovalutah, ki v osnovi živi večinoma v Venezueli. Sam sebe opisuje kot lagodno do igre, ki je vstopil v kriptosfero, ko se je dvig vrednosti dvignil za celo december 2017. Ker ima izobrazbo iz računalniškega inženiringa, živi v Venezueli in je pod vplivom navodil o kriptovalutah na družbeni stopnji, daje zanesljiv vpogled v uspeh kriptovalute in kako pomaga tistim, ki nimajo bank in imajo premalo storitev.Povezan kredit: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je samo za informativne funkcije. To milje ni več razlaga ponudbe ali nagovarjanja predloga za pridobitev ali promocijo ali priporočila ali potrditev katerega koli blaga, izdelkov in podjetij ali korporacij. Bitcoin.com ne predstavlja več naložbenih, davčnih, prijaznih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, takoj ali zdaj v krožnem prometu, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je nastala ali se domneva, da bo nastala zaradi izgovarjanja ali zanašanja na kakršno koli priseganje, predmete ali izdelke in podjetja, o katerih se govori naveden tukaj.

2072871158

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -