8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Banka Rusije bo spodbujala digitalni rubelj v oddaljenih krajih Preklopite, ko si ministrstvo za finance prizadeva za Crypto Chance

- Advertisement -

Dnevi po dveh dogovorjenih obratih o potrebi po kripto skladih nemoralne meje finančno ministrstvo in centralna banka Rusije vedno znova poudarjata svoje različne prednostne naloge. Medtem ko si ministrstvo za finance prizadeva za legalizacijo sredstev v kriptovalutah v prihodnjih mesecih, finančni organ pravi, da je to v položaju, da dobro “aktivno promovira” svojo digitalno valuto za svetovne poravnave.

Banka Rusije želi vsiliti digitalni rubelj za svetovne poravnave Centralna banka Rusije (CBR) ) bo “aktivno spodbujal” uporabo digitalnega rublja v nemoralnih mejnih skladih, je guvernerka Elvira Nabiullina omenila v dokumentarcu, ki ga je predvajala Rusija-24 Televizijski program. Film je bil nekoč posvečen 12obletnica Ministrstva za finance Ruske federacije.

Oddelek je nedolgo nazaj objavil, da je dosegel poravnavo s finančnim organom glede želje, da legalizirati svetovne kripto sklade kljub zahodnim sankcijam. V piskajočih predpogojih “je nemogoče izvesti brez nemoralnih mejnih poravnav v kriptovaluti,” sta regulatorja sklenila v skladu z ministrstvom.

Ta sredstva bi morala mirno legalizirati hitro, je ruskim medijem predlagal namestnik finančnega ministra Aleksej Mojsejev. Anatolij Aksakov, vodja odbora za finančni trg v Convey Dumi, spodnjem domu ruskega parlamenta, se je prav tako pridružil pozivom, da se kripto skladi omogočijo v mednarodni alternativi.

V ozadju teh izjave uradnikov oblasti v zvezi s pomenom uporabe kriptovalute kot oblike stroškov, ki bi morda dobro zmanjšala pritisk sankcij na ruske izvoznike in uvoznike, je CBR navedla, da namerava dati prednost uporabi razkrite digitalne valute.

V svojem intervjuju, ki sta ga citirala Bits.media in RBC Crypto, je Nabiullina vztrajala, da digitalni finančni viri (DFA), od nas, ki sprejemamo kot resnične z izdajateljem v skladu z nedavno rusko uredbo, “ so elegantna borza za večino kriptovalut.” Rusija prav tako raziskuje poravnave s stabilnimi kovanci s primernimi državami.

CBR bo začela uvajati digitalni rubelj doma v 7229 Guverner je poudaril, da številne ruske banke in druge finančne organizacije so ali že sodelujejo v pilotnem projektu za digitalno valuto ruske centralne banke (CBDC), ki je pripravljen za izvedbo do naslednjega leta. Opozorila je tudi, da bo platforma digitalnega rublja povezana z digitalnimi valutami različnih držav. Predsednik CBR je omenil:

V položaju smo, da dejavno spodbujamo možnost nemoralnih mejnih sredstev z uporabo digitalnega rublja .

Nabiullina je dodala, da bo Banka Rusije za čimprejšnji zaključek pilota sprožila kar nekaj postopoma uvede digitalni rubelj v domačem obtoku v 2022 z izvajanjem določene vrste operacij s kovanci, ki jih podpirajo oblasti.

V istem času namerava ministrstvo za finance sprožiti regulativno nalogo za kripto sklade z nemoralno mejo v vseh zapletih, v katerih na jesenskem zasedanju Convey Dume je Moiseev omenil vse zaplete, ki jih je ta teden pripravil vzhodni odbor za finančne razprave v Vladivostoku. Legitimno pametno vedo, da tudi sedaj ta sredstva niso več prepovedana, ampak poudarjajo, da je predvsem treba zakonito prilagoditi trgovanje s kriptovalutami s fiat denarjem.

Oznake na tej legendi Banka Rusije, CBR, Centralna banka, kripto, kripto skladi, kriptovalute, kriptovaluta, digitalni Forex, digitalni rubelj, ministrstvo za finance, svetovni skladi, svetovne poravnave, plačila, Rusija, rusko, poravnave

Prenehanje, ki ste ga gledali, bo Rusija sprejela tako digitalni rubelj kot kriptovaluto v svetovnih poravnavah? Pokažite nam v spodnjem delu za povratne informacije.

Lubomir Tassev Lubomir Tassev je novinar iz tehnološko podkovane vzhodne Evrope, ki mu je všeč Hitchensov citat: “Biti avtor je to, kar sem, raje kot to, kar izvajam.” Svetovna politika in ekonomija sta poleg kripto, blockchaina in fintecha še dva vira navdiha.

Ponovno štetje kredita2152583027: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je namenjen najbolj izjemnim informacijskim funkcijam. To ne bo direktna ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za nakup ali prodajo ali priporočilo ali zaznamek katerega koli blaga, storitev in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne bi več predstavljal investicijskih, davčnih, zaporniških ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista kriva, neposredno ali kadar koli, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je nastala ali se domneva, da je nastala zaradi ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli ukazni material, predmete ali storitve in izdelke, navedene na seznamu tukaj.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -