8.8 C
Ljubljana
Sunday, October 2, 2022

Banka SEBA bo institucijam zagotavljala storitve stakinga Ethereum

- Advertisement -

Vlada banke SEBA Mathias Schütz meni, da lahko institucije poleg tega igrajo vlogo pri zagotavljanju skupnosti Ethereum z vložkom Ether.

737 Celotni ogledi

43 Celotni deleži

Ker skupnost Ethereum prehaja od soglasja o dokazu dela (PoW) k dokazu o vložku (PoS), je platforma za digitalna sredstva ustanovila ponudnika za institucije, da se poglobijo v vložek Ether (ETH).

V obvestilu, poslanem Cointelegraphu, je švicarska platforma za bančništvo digitalnih sredstev SEBA Bank potrdila, da je uvedla ponudnika vložkov Ethereum za institucije, ki želijo imeti donose iz vložkov v skupnosti Ethereum . V skladu s podjetjem je zamenjava odgovor na vse večje institucionalno povpraševanje po storitvah decentraliziranega financiranja (DeFi).

V skladu z Mathiasom Schützom, vladnim direktorjem banke SEBA, podjetje verjame, da lahko institucije poleg tega odigrajo vlogo pri zagotavljanju skupnosti Ethereum z vložkom ETH. Schütz je pojasnil, da:

»Dostava naših storitev vlaganja v Ethereum bo institucionalnim vlagateljem omogočila, da igrajo ključno vlogo pri zavarovanju naprava, v kateri naprej za skupnost, s spretnostjo odvisne, fetch in popolnoma regulirane nasprotne stranke.«Vlada verjame, da je prihajajoča združitev resnično ključen mejnik za skupnost prek varnosti, razširljivosti in trajnosti. Schütz je poleg tega dodal, da uvedba vložkov ETH za institucije njihovemu podjetju omogoča, da se dvignejo z domom razvijajočih se digitalnih sredstev, ne da bi se zavedali.

Povezan: Ethereum Merge: Kako bo prehod na PoS vplival na ekosistem ETH?

Raje kot banka SEBA so druga podjetja začela zagotavljanje storitev stakinga v pričakovanju združitve Ethereuma. Junija je kripto banka Anchorage Digital poleg tega objavila svojega ponudnika vložkov ETH za institucionalne kupce. Soustanovitelj družbe Anchorage Digital Diogo Mónica je priznal, da je institucionalni vstop v vlaganje ETH področje “vzemi-vzemi” tako za ekosistem kot za institucije.

Medtem Ethereum rudarski bazen Ethermine je ustvaril sodobno blagovno znamko staking pool za stranke, da skupaj vlagajo ETH in pridobivajo ardour. Stranke se lahko pridružijo naboru zdaj ne več kot 0,1 ETH. Vendar pa platforma trdi, da nižji deleži pomenijo večje stroške. V vmesnem času platforma omogoča 4. 43% letne pristojbine za gorečnost za vlaganje ETH.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -