15.1 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Bankrotirana kripto agencija Celsius bi morda prejela tudi 2d verjetnost od Wall Boulevard

- Advertisement -

Ponudba: AdobeStock / Rafael HenriqueKriptoposojilodajalec Celsius Network, ki je zdaj v stečaju, bi morda lahko še bolj pošteno pridobil 2d priložnost s pomočjo naložbenih velikanov Wall Boulevard.

Po četrtkovem članku Wall Boulevard Journal sta dve skupini naložbenih velikanov na 2d vpleteni v bitko za ponudbe za tisto, kar ostane Celzija, glede na leto po tem, ko je posojilodajalec vložil tožbo za finančno katastrofo v Original Yorku.

Ti dve skupini podpirata Apollo Global Management in poke višjih vodstvenih delavcev v Fortress Funding Community, je poročal Wall Boulevard Journal, ki ugotavlja, da je namen vsaka in vsaka skupina vlagateljev mora znova zagnati Celsiusovo poslovanje pod prvotnim vodstvom.

Podatki o zapisih, ki jih je Apollo Global Management spremenil v delo pri umoru Celsiusa, so pokvarili prej ta mesec, ko sta par medijskih trgovin natisnila partnerstvo med agencijo za kripto naložbe NovaWolf in Apollo.

Celzija aprila 30 je NovaWolf označil za enega izmed podjetij, ki so se izkazala radovedna pri lovu na propadlega posojilodajalca.

$30 milijonov za ponovni zagon trgovine S citiranjem “od nas, ki smo navajeni na zadevo,” je v bistvu najsodobnejša datoteka Wall Boulevard Journal navedla, da je vsaka skupina predlagala vbrizgavanje približno $ milijonov v Celzija za pridobitev poslovanja, ki se je znova začelo kot “javno kotirano podjetje, ki je večinoma v lasti svojih upnikov.”

Viri izjavil, da je ponudba za Celsius trajala že veliko tednov in da je vključila zdaj ne več ne več do ene obljube “milijonov dolarjev dodatnih vlagateljev za vpis v konzorcij.”

Zmagovalec dražbene bitke bi bil predstavljen hitro, je spis navajal kaznivo dejanje Celsiusove finančne katastrofe, ki ga je poučil Ross Kwasteniet, kot je napovedal med poslušanjem sodnega spisa na Sreda.

Komentar za časopis, Tom Braziel, partner pri glavnem upniku Celsius 507 Capital, je izjavil, da je “čudovito je opazovati, da se prava podjetja krepijo z resničnim denarjem ter si skupaj prizadevajo in gradijo možnosti.”

Ključna dodelitev prepričanja vlagateljev je domnevno povečanje Celsiusove trgovine s kripto rudarjenjem.

Ponovnega zagona posojilne trgovine zdaj ni več zaenkrat na mizi, piše v datoteki.

114395 Vnesite svoj e-poštni naslov za naše vsakodnevne brezplačne novice 114395

Hitra 3-minutna študija o trenutnih kripto podatkih!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -