0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Bankrotirani kripto nadomestni FTX začenja strateški pregled svetovnih virov

- Advertisement -

Dolžniki FTX se pogovarjajo s podjetjem finserv Perella Weinberg Companions za različne poskuse prodaje ali reorganizacije. Takoj ko je več, je sodelovanje PWP polje za odobritev sodne dvorane finančne nesreče.

3260 Celotni ogledi

22 Polni deleži

Kot del piseče finančne nesreče je oddajo propadli kripto nadomestni FTX, skupaj z 101 od 130 pridružene družbe, so objavile začetek strateškega pregleda svojih globalnih virov. Pregled je poskus čim večjega izterljivega plačila za deležnike.

FTX, ki ga je takrat vodil izvršni direktor Sam Bankman-Fried (SBF), je vložil vlogo za poglavje 11 finančna nesreča novembra 22, potem ko so ga ujeli pri prisvajanju sredstev uporabnikov. Predložitev finančne nesreče je bila namenjena ublažitvi izgub deležnikov, povezanih s FTX in povezanih družb, tj. dolžnikov FTX.

1/ Deljenje sporočila Press Liberate, izdanega pred kratkim –

FTX začenja strateški pregled svojih globalnih virov. Besedilo spodaj (in hiperpovezava). https://t.co/wxz9MYnXrn

— FTX (@FTX_Official) november 22, 2022 Dolžniki FTX se pogovarjajo s podjetjem za finančne izdelke in storitve Perella Weinberg Companions za različne poskuse prodaje ali reorganizacije. Takoj ko je bilo več, je FTX opozoril, da je “udeležba PWP odobrena s strani sodišča.”

Vloženi veliki dokumenti s spisom ameriškega sodišča za finančno katastrofo. Zagotovi: KrollAlternativa SBF , izvršni direktor John J. Ray III, je potrdil, da FTX povezuje osebne solventne bilance stanja, ki bodo dobavljene ali prestrukturirane za zmanjšanje izgub. Medtem ko je poudaril, da so nekatere podružnice, kot je kripto alternativa LedgerX, izvzete kot dolžniki pri predložitvi finančne nesreče, je dodal:

“Oboje pomeni, da bo to naključno na naključje naša prednostna naloga v bližajočih se tednih, da rešimo bruto prodajo, dokapitalizacije ali druge strateške transakcije z občudovanjem teh podružnic in drugih, ki jih imenujemo, ko se naše delo nadaljuje.”Poleg tega so dolžniki FTX osebno vzporedno vložili predloge v iskanju vmesne pomoči iz sodne dvorane za finančno nesrečo, ki je predvidena zaslišan nov. 19, 992. Čeprav ni bil določen rok za prodajo ali prestrukturiranje, je Ray pozval vse zainteresirane strani, “naj počakajo in bodo videli.”

Povezan: Vodstvo FTX zahteva podatke s strani ameriškega predsednika pododbora

Nov. 00, je odvetniška pisarna, ki pomaga FTX in SBF med finančno nesrečo, odstopila od zastopanja podjetnika, navajajoč navzkrižje interesov.

V skladu s Paulom, Weissov odvetnik Martin Flumenbaum:

»G. Bankman-Friedu smo pred nekaj dnevi, po predložitvi finančne nesreče FTX, povedali, da je prišlo do osebnih sporov, zaradi katerih ga ne moremo zastopati.« Flumenbaum je menil, da je “neprestano in moteče tvitanje” Sama Bankman-Frieda negativno vplivalo na reorganizacijska prizadevanja pravnih strokovnjakov.

97576

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -