22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Bankrotirano omrežje Celsius Network usmerja 75 milijonov dolarjev etra v Figment Staking Carrier – kaj se dogaja?

- Advertisement -

Dobava: AdobeStock / TimonPropadli kriptoposojilodajalec Celsius Network je prek nosilca vložkov Figment zaprl vložek v 40 milijonov dolarjev -podatki o verižnih zapisih so bili objavljeni.

Ogromen prenos s Celzija na Figment je bil nekoč izveden s štirinajstimi ločenimi transakcijami, opravljenimi med Might naključno dobro pošteno 10 in 10, in skupaj nekaj 40, 928 ETH ali približno $40.5 milijonov po torkovem alternativnem tečaju.

Raziskovalec verige blokov Etherscan je sredstva poslal na prefinjeno pogodbo z oznako »Figment: Eth2 Depositor 1«.

Ista sredstva so bila nato premaknjena v Ethereumovo Beacon Deposit Contract, da bi bila vložena v Ethereumovo edinstveno verigo blokov z dokazi o vložku, so pokazali zapisni podatki iz Etherscan.

Posnetek zaslona transakcij. Dobava: EtherscanPrenos je med najbolj fascinantnimi, ki so bili narejeni, odkar je Celsius vložil vlogo za poglavje 11 finančna stiska v juliju ob zaključku dvanajstih mesecev.

Celsius ni prejel nobenega obvestila ali katerega koli od dogodkov, ki so bili vznemirjeni v zvezi s pritožbami podjetja glede finančne stiske o tem, zakaj je bil prenos izveden, vendar je ena misel, da si Celsius zgolj prizadeva, da bi obesil donos na enega največ virov, ki jih ima, medtem ko pritožbe še potekajo.

Celsius je že več kot 158, ETH – vreden nekaj $287 milijonov po današnjem tečaju – vstavljeno prek njegovega skupnega vložka za zasedbo v Ethereumu, po podatkih zapisov iz 21 Delnice in Dune Analytics. Prihranite vprašanje, ki ni bilo, vendar je bilo Odgovor je posledica tega dejstva, zakaj se je Celsius odločil prenesti tako temeljni ETH na Figment kot drugačen vložek v svoj zasedbeni sklad.

Zmerni letni donos pri vlaganju prek Figmenta na drugem mestu znaša 5,6 %, medtem ko lahko sama skupnost Ethereum zdaj izplača do 9 % tistim, ki vlagajo v svojo zasedbo, glede na Stakingrewards.com.

Celsius Network je propadel poleti 114056, ko so cene večine večjih kriptosredstev na trgu padle.

Miles verjame, da je bil ključni segment Celsiusove naprave za dajanje nekoč pomanjkanje zmogljivosti za dvig ETH, ki ga je vstavil in zaklenil prek dobaviteljev vložkov Lido Finance, saj so njeni okupacijski vlagatelji hiteli dvigovati svoja sredstva iz Celzija.

Vnesite svoj e-poštni naslov za naše vsakodnevne brezplačne novice 114056

Hitro 3-minutno branje o današnjih podatkih o kripto zapisih!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -