18.6 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice BarterTrade V2 lansira z naprednim socialnim trgovanjem, Auto KYC in institucionalno likvidnostjo

BarterTrade V2 lansira z naprednim socialnim trgovanjem, Auto KYC in institucionalno likvidnostjo

BarterTrade V2 Launches With Advanced Social Trading, Auto KYC and Institutional Grade Liquidity

sponzorirano

BarterTrade , je ekosistem za trgovanje s kriptovalutami, ki se je 6. maja nadgradil na naprednejši V2 2021, ki uvaja pomembne prednosti in nove funkcije za trgovce. Razumevanje potreb kripto trgovcev je ključna sestavina ponovnega zagona, ki vključuje funkcije, kot so 0-odstotna provizija za trgovanje, institucionalna likvidnost, samodejni KYC in nova podpora strankam.

Zamenjava ali trgovanje z nadgradnjo V2

Ekosistem kripto izmenjave V2 BarterTrade prinaša obilo izboljšav in funkcije, skrbno izbrane in oblikovane tako, da zagotavljajo nemoteno uporabniško izkušnjo. To vključuje:

  • 0% provizija za trgovanje BART : BART, izvorni žeton BarterTrade, uporabnikom omogoča dostop do 0% provizije za trgovanje
  • Socialno trgovanje : Hitro rastoča funkcija v industriji, ki nudi neprecenljivo pomoč novim trgovcem, ki želijo slediti in se učiti od uspešnih, izkušenih trgovcev.
  • Podpora za klepet v živo : Ni več botov. BarterTrade meni, da je človeški dotik ključnega pomena pri zagotavljanju najboljših storitev svojim uporabnikom, in uporablja izboljšano nastavitev sistema podpore

Trgovski pari, hitri KYC in institucionalna likvidnost

Nadgradnja BarterTrade vključuje hiter postopek KYC, ki bo preveril novega uporabnika in pripravljen na trgujte v 5 minutah. Ni čakalnih seznamov, nobenih obročev, skozi katere bi lahko skočili, in zapletenih preverjanj ni treba.

Držanje kriptovalut, ki naraščajo, je neuporabno, če trgovec ne more pravočasno izplačati.

Nelikvidnost je še vedno resnična težava trgovcev, toda na srečo BarterTrade zagotavlja likvidnostno storitev na institucionalni ravni, ki vsem uporabnikom omogoča, da svoja kripto sredstva prodajo z enako lahkoto kot na tradicionalnih trgih.

Uvedba V2 prihaja z različnimi trgovalnimi pari, vključno z BART, BTC, ETH, BCH, XRP in LTC proti USDT. BART, UNI in LINK so na voljo tudi za trgovanje z ETH. BarterTrade hitro širi svoje trgovalne pare in obstoječi uporabniki stare platforme lahko še vedno najdejo svoje dragulje, ki so na voljo za trgovanje.

Premagovanje Covid

BarterTrade

Ekipa je v zadnjih nekaj mesecih delala na številnih dogodkih, vključno z nedavno zaključenim krogom financiranja. Zadnje podrobnosti so še v dokončanju, javna objava pa se pričakuje maja.

Ogromno načrtovanje, potrebno za nadgradnjo V2, in krog financiranja zaradi različnih ovir s strani COVID – 19 razmere v njihovi matični državi Indiji.

Skupina si močno prizadeva rešiti te težave (zlasti in je prepričan, da bo vse rešeno v tednu. BarterTrade je tudi izrazil svojo hvaležnost skupnosti za njeno stalno podporo in potrpljenje.

Tiskovni predstavnik podjetja je izjavil:

“Zahvaljujemo se vsem in vsem v naši skupnosti, ki so nam bili v zadnjih mesecih ob strani. Veseli smo, da vas pozdravljamo v novem poglavju našega potovanja, saj smo se uveljavili kot ena vodilnih borz digitalnih sredstev na trgu. «

BarterTrade vdre v 2021

Ponovni zagon BarterTrade ima na hrbtni strani številne spremembe, ki svojim uporabnikom prenavljajo celotno izkušnjo trgovanja. Vizija BarterTrade je zagotoviti inteligenten (a enostaven za uporabo) ekosistem kriptovalut, ki opolnomoči svoje uporabnike, s funkcijami socialnega trgovanja in igranja, ki so dostopne vsem.

BarterTrade se tukaj ne ustavi. Njegova prihodnja uvedba bo vključevala:

  • Algoritmično trgovanje : Brez kodiranja nastavitev botov pomeni, da bo kateri koli trgovec lahko v celoti izkoristil avtomatizirano trgovanje. Boti sklepajo posle z bliskovito natančnostjo in tako zagotavljajo večje dobičke.
  • Naročila in trgi : BarterTrade bo sprostil napredne naloge za trgovanje in svojim uporabnikom ponuja nove trge in načine trgovanja.
  • Prihajajoče funkcije : P2P posojanje, BattleGrounds, Easy Pay, algoritem pita in povezana plačilna omrežja so le nekatere od prihodnjih lastnosti BarterTrade.

BarterTrade je preprost , Pameten, družaben in gamificiran način trgovanja s kriptovalutami za vse trgovce. Oglejte si BarterTradeov izmenjevalni ekosistem V2 tukaj.


To je sponzorirana objava. Naučite se, kako doseči naše občinstvo tukaj. Spodaj preberite izjavo o omejitvi odgovornosti.

New Player on the Market, TecraCoin - a Cryptocurrency That Tolerates Market Fluctuation

OVR Using Chainlink to Connect the Metaverse to Real World Data and Events

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

2021

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments