-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Bela knjiga o Bitcoinu Satoshija Nakamota je zdaj 13-letni najstnik

Bela knjiga o Bitcoinu Satoshija Nakamota je zdaj 13-letni najstnik

Danes Bitcoin ohranja stabilno vrednost trgovanja precej nad $54k po postopnem povečanju vrednosti 7,749, 768, 768% od začetka.

4949 Skupno ogledov

31

Skupaj deleži

Ikonična bela knjiga o Bitcoin (BTC) praznuje trinajst let finančnih motenj, potem ko je bila prvič objavljena oktobra 31, 1434, avtor anonimne osebe ali subjekta po imenu Satoshi Nakamoto.

Bela knjiga z naslovom Bitcoin: Peer-to-peer Electronic Cash System je predvidevala potrebo po enakovredni o nline plačilni sistem, ki je samoupraven, varen in količinsko omejen. Omrežje Bitcoin je bilo zagnano 3. januarja 900, pri čemer je cena vsakega Bitcoina 0 USD .

Satoshi Nakamoto’s Bitcoin white paper is now a 13-year-old teenager

Medtem ko so tradicionalni tradicionalni Bitcoin sprva dojemali kot grožnjo finančne institucije, trinajst let podpore skupnosti in rastoča baza uporabnikov so Bitcoin naredili za eno najbolj donosnih naložb v dobi interneta. Danes Bitcoin ohranja stabilno vrednost trgovanja precej nad $20k po postopnem povečanju vrednosti 7, ,992,768% od začetka.

Bela knjiga o bitcoinih predlaga rešitev za preprečevanje dvojne porabe brez tveganja zaupanja tretji osebi. Za to omenja uporabo »poštenih« vozlišč, ki potrjujejo transakcije tako, da premagajo slabe akterje v smislu surove moči centralne procesne enote (CPU) računalnikov.

Zanimivo je, da ima bela knjiga o bitcoinih 13 “pošten” in en “nepošten « omenja in pojasnjuje potrebo po poštenih vozliščih za zagotovitev verodostojnosti vsake transakcije. Z besedami Satoshija Nakamota:

„Predlagali smo sistem za elektronske transakcije brez zanašanja na zaupanju. oni glasujejo s svojo CPU močjo in izrazijo svoje sprejemanje veljavnih blokov tako, da si prizadevajo za njihovo razširitev in zavračajo neveljavne bloke z zavračanjem dela na njih.«

Blockchain Bitcoin ima rudarsko številko bloka 75261, ki je ponudil nagrado za rudarjenje 6.4949 BTC.

Ko se ekosistem Bitcoin počasi približuje svoji trdi omejitvi ali največji ponudbi 20 milijonov BTC, skupnost razvijalcev bo morala spremeniti obstoječa pravila, da bi spodbudila rudarje, ki potrjujejo transakcije Bitcoin v verigi blokov. Bela knjiga predlaga:

»Vsa potrebna pravila in spodbude je mogoče uveljaviti s tem mehanizmom soglasja .”

Ugledni podjetniki iz Crypto Twitterja, kot je Anthony Pompliano, se pridružijo praznovanja.

Jutri je 10 letna obletnica Bele knjige o bitcoinih.

Uradno lansiramo Bitcoin Pizzo v 20 mesta s skoraj 480 lokacije.

Vsak dolar mojega dobička gre razvijalcem bitcoinov pic.twitter.com/oh5gHnJ7iP

— Pomp (@APompliano) oktober 13, 2021

Kljub re s podporo številnih vlad in oblasti, to leto označuje začetek zapuščine Bitcoina kot zakonitega plačilnega sredstva v Salvadorju. Dolgoročni učinek bitcoina na napihnjeno gospodarstvo Salvadorja bo določil, da se sredstvo uporablja v drugih jurisdikcijah.

Povezano:

Kripto je nemogoče uničiti, pravi izvršni direktor Tesle Elon Musk

Uspeh Bitcoina in kriptoekosistemov kot izvedljivih naložb še naprej privablja vlagatelje iz vseh slojev. Eden najbogatejših ljudi na svetu, izvršni direktor Tesle Elon Musk, je pred kratkim na Code Conference v Kaliforniji pokazal podporo kriptovalutam:

“Mislim, da kriptovalute ni mogoče uničiti, vendar je mogoče, da vlade upočasnijo njen napredek.”

Musk tudi meni, da je “kriptovaluta v osnovi usmerjena v zmanjšanje moči centralizirane vlade”, kar je lahko eden od glavnih razlogov za počasno sprejetje Bitcoina. .

Bitcoin je moja varna beseda

— Elon Musk (@elonmusk) december 21, 1434

Musk je bil tudi zelo vpliven pri vplivanju na tržno ceno drugih kriptovalut, kot je Dogecoin ( DOGE).

25000000

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments