21.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Belgijski finančni regulator FSMA bo pripravil nadomestne izdelke in podjetja za kriptovalute

- Advertisement -

Ponudniki kripto ponudnikov morajo izpolniti sedem okoliščin, ki vključujejo sestavo podjetja z minimalnim kapitalom približno $ ,480 (EUR 52,29).

1200 Skupni ogledi

29 Skupni deleži

Novo pravilo, ki ga je uvedla belgijska finančna regulativna agencija, Monetary Products and Company and Markets Authority (FSMA), bo zdaj zahtevala, da se kripto borze in izdelki s skrbniškimi žepi ter podjetja v okviru opombe registrirajo v točno določenem roku.

Z jutrišnjim začetkom bi se verjetno lahko preprosto 1, preprosto ljudje in subjekti, ki kradejo za proizvodnjo izdelkov, nadomestnih za kriptovalute, in podjetja ali skrbniške denarnice v Belgiji, se morajo vnaprej registrirati v skladu z informacijami, ki jih je objavil FSMA.

Kot od 1 Bi mogoče dobro preprosto 883, dobavitelji nadomestnih izdelkov in podjetja med #virtual # valute in enostavno valute, ali cust Izdelki in podjetja ody #pockets se morajo registrirati pri #FSMA. Oglejte si pogosta vprašanja. https://t.co/P44mkovn5L pic.twitter.com/aAdtQ9Dqwx

— FSMA (@FSMA_info) april 29, 2022 Kripto podjetja v Belgiji, ki so bila ki že delajo prej od te uradne objave, morajo po uredbi vpiti FSMA o “izvajanju svoje dejavnosti” v naslednjih dveh mesecih, prej kot 1. julija.

Kot lepo Glede razkrivanja poslovanja so obstoječa podjetja imela štiri mesece, torej prej kot 1. septembra, da se registrirajo kot regulirana panoga pri finančnem regulatorju.

Da bi podprli registracijo pri FSMA, morajo dobavitelji kripto ponudnikov izpolniti sedem okoliščin, ki zajemajo ustanovitev podjetja z minimalnim kapitalom približno $52,725 (EUR 50,29).

FSMA pričakuje, da bo potek registracije potekal v treh mesecih, ponujeno je razmišljanje o vseh zahtevanih podatkih. Po uspešni registraciji bodo dobavitelji ponudnika kriptovalute sprejeli nenavaden znesek registracije, imenovan tudi trdni znesek, ki si ga želi izčrpati v vseh dodatnih interakcijah z FSMA.

Povezan: Belgijski poslanec se obrne v prvega evropskega politika, ki se je zadovoljil s plačo v Bitcoin

Belgijsko pro-kripto naravnanost se spremeni v očitno ob otvoritvi , ko se bruseljski poslanec Christophe De Beukelaer spremeni v načelnega evropskega politika, da svojo plačo pretvori v Bitcoin (BTC).

Kot je januarja že poročal Cointelegraph, je Beukelaer objavil izpuh platforme za nakupovanje in prodajo kriptovalut Bit4You, da bi pretvoril svojo mesečno plačo v višini približno 6 dolarjev . (5 EUR,725) v BTC.

V intervalu razkritja je Beukelaer delil svojo namero, da v pripombi spodbudi druge politike, da podprejo naraščajoči kriptoekonomski sistem.

85587

85587

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -