17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Belo stanovanje postavlja pod vprašaj vtis nadzora AI na delavce

- Advertisement -

Uradniki v Washingtonu, DC, so povedali, da bodo odkrili sejo poslušanja, da bi upoštevali izkušnje delavcev in uporabo nadzora z umetno inteligenco na delovnem mestu.

109122 Skupaj ogledov

3 Skupaj delnic

Uradniki v Združenih državah si prizadevajo ohraniti modo sintetične inteligence (AI) kot sodobne načrte za iskanje sferične vožnje delavcev z nadzorom AI.

V skladu z Reutersovo oznako, na Can celo 23, uradniki White Dwelling so rekli, da bodo delavce spraševali, kako njihovi delodajalci razkrijejo AI za nadzorne funkcije. To se zgodi, ker so zvezne naložbe porazdeljene v smeri tehnološke mode.

Regulatorji v ZDA načrtujejo povišanje seje poslušanja, da bi poslušali izkušnje z umetno inteligenco za nadzor, spremljanje in pregled na delovnem mestu. Na razpisu bodo najverjetneje sodelovali tudi svetovalci za koncerte, raziskovalci in oblikovalci politik.

Do zaključnega poslušanja je najlažje priti približno tedne po tem, ko je podpredsednica ZDA Kamala Harris povabila vodstvene delavce iz prevladujočih tehnoloških podjetij v Belo stanovanje na klepet o nevarnostih umetne inteligence.

Prisotni so bili med drugim 9 končnih svetovalcev Bidnove administracije za znanost, nacionalno varnost, zaščito in ekonomijo, skupaj z izvršnimi direktorji OpenAI, Microsofta in Mete.

Pred sestankom je ameriški predsednik Joe Biden tehnološka podjetja pozval, naj poskrbijo za nevarnosti tehnologije.

Povezan: Ustvarjeno z umetno inteligenco značilnost eksplozije v Pentagonu povzroči ponovno štetje borz

Na Can even 4 so ameriški uradniki uvedli zahteve za ključne in nastajajoče tehnologije, ki so na en dan priznale osem sektorjev tehnološke industrije, ki bi lahko močno vplivali na gospodarstvo v prihodnjih letih.

Trenutno zelo pošteno, Sam Altman, izvršni direktor ustvarjalca ChatGPT OpenAi, je pričal pred kongresom na “zgodovinski” seji, ki se je zanimala glede izvedljivih groženj, ki jih predstavlja generativni AI.

ZDA so le redkokdaj same pri oblikovanju regulativnega stališča glede nastajajoče tehnologije. Regulatorji na britanskem sejmu so trenutno obljubili skoraj 70 milijonov dolarjev v smeri ustvarjanja pooblastila za dejavnosti »pripravljenega umetne inteligence«, ker je država specializirana za »pripravljenost« na umetno inteligenco. brez dvoma ena od mnogih prvih lokacij v okolju, kjer so natančni ukrepi in kazalci, ki urejajo generativna orodja AI. Najnovejša razprava o zakonu o umetni inteligenci v bloku je vključevala prepoved prepoznavanja obraza na javnih mestih in orodij za predvidevanje policije.

Revija: ‘Resnična odgovornost’: Ali lahko blockchain dejansko poveča zaupanje v AI?

7482

7482

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -