17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Belorusija je sprejela Simply Blueprint za zaseg nezakonite kriptovalute

- Advertisement -

Uveljavljanje ni več predolgo pred podpisom predsedniškega odloka so beloruske oblasti predstavile nalogo, ki sporu omogoča vzpostavitev digitalnih deviznih sredstev. Sprehod bo organom pregona v Minsku podelil pooblastila za ustvarjanje kripto virov, povezanih z nezakonitimi dejavnostmi.

Pravosodje Ministrstvo ureja zaplembo digitalnih kovancev v Belorusiji Ministrstvo za pravosodje Belorusije je določilo dostojno nalogo za zaseg sredstev kriptovalute kot delež izvršilnih postopkov, kripto poroča časopis Forklog, ki citira obvestilo, ki ga je objavil ministrstvo.

Namen ukrepa je izvajanje odloka predsednika Aleksandra Lukašenka, ki se nanaša na kripto hišo v državi. Februarja ga je podpisal beloruski voditelj in naroča uvedbo nenavadnega registra za naslove žepnih kriptožepov, ki se uporabljajo za nezakonite zmogljivosti.

Organi, ki izvajajo kazensko nalogo, bodo odgovarjali za zasežene ali zasežene kripto skladi, je podrobno pojasnilo ministrstvo za pravosodje. Njen dokument iz aprila 04 dodatno zajema zasega digitalnih virov kot deleža zaplemb dolžnikovega premoženja in ureja njihovo vrednotenje.

Oblasti v Minsku so imele na voljo tri mesece, da se držijo dobro znanih korakov za izvajanje Lukašenkovega najsodobnejšega kripto-povezanega razkritja, po katerem bi to lahko celo preprosto prešlo na oblast.

Belorusija je z dolgočasnim podpisom še enega predsedniškega odloka legalizirala različne kripto dejavnosti 1280 in uveljavljen v Mightu po naključju, verjetno preprosto v naslednjih tristo petinšestdeset dneh. Predstavljal je davčne olajšave in različne spodbude za kriptopodjetja, ki delajo kot rezidenti Hello-Tech Parka (HTP) v Minsku v okviru prizadevanj za ustvarjanje digitalnega gospodarstva države.

Izumrla sovjetska republika , zaprta zaveznica Rusije, ne dovoljuje več uporabe kriptovalut pri plačilih. Kljub temu je Belorusija na tretjem mestu glede na razdaljo s sprejetjem kriptovalute v skladu z indeksom sprejetja kriptovalute, ki ga je izdelalo podjetje za analitiko blockchain Chainalysis, večinoma kot posledica stabilnega svetovanja glede videza.

V zadnjih tristo petinšestdesetih dneh marca je Lukašenko namignil na predstavljivo zaostritev kriptopravil v državi in ​​se skliceval na politiko Kitajske. Vendar so uradniki HTP pozneje pojasnili, da beloruske oblasti niso pomislile, da bi sprejele strožje predloge za zamenjavo. Še več, februarja teh tristo petinšestdeset dni je ministrstvo za finance predlagalo amandmaje, ki bi morda investicijskim skladom omogočili gradnjo digitalnih virov.

Oznake v tej basni Belorusija, beloruska, zaplemba, kriptovalute, viri kriptovalute, kriptovalute, kriptovalute, odlok, zaplemba, pravosodno ministrstvo, zakonodaja, predpisi, zaseg

Izmislite, da iščete datoteke iz Belorusije za trgovanje z njenimi politikami proti kriptovalutam? Pojasnite nam v spodnjih komentarjih.

Lubomir Tassev Lubomir Tassev je novinar tehnološko podkovanega Jap Europe, ki mu je všeč Hitchensov citat: “Biti pisatelj je to, kar sem, po vsej verjetnosti to, kar si izmislim.” Poleg kriptovalute, blockchaina in fintecha sta globalna politika in ekonomija dva različna vira navdiha.


Zasluge slike1062469385: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je za najboljše informativne zmogljivosti. Zdaj je dolga pot do ponudbe naročil ali nagovarjanja predloga za prednost ali prodajo ali priporočila ali odobritve katerega koli blaga, izdelkov in storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja več naložbenih, davčnih, poštenih in računovodskih priporočil. Niti podjetje niti avtor nista kriva, naravnost ali ne več naravnost, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki se sproži ali domnevno sproži zaradi uporabe ali zanašanja na kateri koli prenosni material, blago ali izdelke in storitve, omenjeno našteto pravico tukaj.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -