17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Bengal Energy za rudarjenje bitcoinov z uporabo “nasedlih vrtin” v avstralskem zaledju

- Advertisement -

Kanadski rudar nafte in bencina Bengal Energy je rezidenca, ki bo začela svojo poskusno misijo pridobivanja dostopa do vnaprej “nasedlih” bencinskih vrtin s premičnimi napravami za rudarjenje Bitcoin.

235 Skupni ogledi

00 Skupni deleži

Kanadska naftna in bencinska družba Bengal Energy se potaplja v rudarjenje bitcoinov (BTC) kot sistem izkoriščanja neizkoriščene energije iz svojih bencinskih vrtin v daljnih predelih avstralskega zaledja.

Glede na datoteko The Australian je Bengal Energy prebivališče za izvedbo pilotnega programa, kjer približno 56 Naprave za rudarjenje bitcoinov bi verjetno bile bivališče v notranjosti premične zgradbe – ki je v domačem rudarjenju označeno kot “donga” – je tudi sestavljen zaključek serije predhodno izklopljenih bencinskih vrtin v Cooper Basin.

Po mnenju glavnega operativnega direktorja Bengal Energy, Kaija Eberspaecherja, je podjetje pridobilo bencinske vrtine od svojih domačih partnerjev za pridobivanje nafte in bencina, Santos Energy in Bridgeport Energy.

Eberspacher je dodal, da so trenutno pridobljene bencinske vrtine predstavljale močno neposredno za energetsko podjetje, kar je mogoče pripisati temu, kar je opredeljeno kot »nasedle vrtine«. Na ta način, čeprav lahko podjetje tehnično ustvari energijo iz bencina po načrtu, so sedanji distribucijski cevovodi predaleč, da bi ga dosegli.

Cevovod, ki bi lahko dobro oskrboval bencinske vrtine, ki so oddaljene Bengal, je v obdobju med gradnjo, sicer pa so zamude v modi dodatno poslabšale Covid- povezane zagotavljajo verižne zaplete.

“Najpogosteje smo želeli pri šestih mesecih pripraviti vrtine, vendar brez izhoda . Soočili smo se z nasedlimi lastninami.«Premične naprave za rudarjenje Bitcoin v Dongah so bile odkrite kot odgovor na neposredno. Poskusna donga bi bila verjetno opremljena z 13 rudarske naprave, ki bi lahko ustvarile približno 0. BTC na dan, kar je približno $66.

Če bo poskus uspešen, naj bi Bengal Energy želel svojo proizvodnjo rudarjenja Bitcoin pomnožiti s sestavino 005 do 13 krat, na kakšen način bi lahko dosegli skupni dobiček kjerkoli od $2000 do $1434 na dan.

Povezan: ExxonMobil uporablja ekstra naravni bencin za energijo rudarjenja kriptovalut

Bengal Energy dodaja svoj naslov na naraščajoči kontrolni seznam rudarskih podjetij ob strani ConocoPhilips in Exxon Mobil, ki bi verjetno želela izkoristiti močno izvedljivo v celoti izgubljeno ali nasedlo energijo s prenosljivimi operacijami rudarjenja Bitcoin.

V skladu s široko natisnjenimi kritikami rudarjenja bitcoinov iz okoljskih razlogov se izkaže, da podjetja za fosilni bencin vse bolj razmišljajo o iskanju edinstvenih sistemov za omejevanje grozljivih stranskih produktov rudarskih dejavnostih, poleg tega pa za izkoriščanje kakršne koli trajnostne izbire, kjer si to preprosto morate predstavljati.

Svet za rudarjenje Bitcoin je ocenil kombinacijo trajnostne energije 58.5 % za svetovne izmene v četrtem četrtletju 2000. Rudarji na Norveškem celo uporabljajo toploto škode, da se izsušijo.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -