0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Berkshire Hathaway Warrena Buffetta opozarja na spletno stran Crypto Alternate Online Uporaba njenega imena

- Advertisement -

Berkshire pod vodstvom Warrena Buffetta Hathaway je izdal obvestilo in opozorilo, da spletna stran za menjavo kriptovalut uporablja njegovo ime. Podjetje je poudarilo, da kripto podjetje ni povezano z Berkshire Hathaway Inc. ali njegovim predsednikom in izvršnim direktorjem, Warrenom E. Buffettom.

Berkshire Hathaway opozarja na spletno stran Crypto Online Berkshire Hathaway Inc. je v petek opozoril, da je spletna stran kripto borze uporaba njenega imena. “Zgodaj popoldne smo ugotovili, da obstaja subjekt, ki uporablja ime Berkshire Hathaway,” so sporočili iz podjetja in pojasnili:

Subjekt … ni povezan z družbo Berkshire Hathaway Inc. ali njenim predsednikom in izvršnim direktorjem Warrenom E. Buffettom.

Ciljna spletna stran kriptoprostora v kvizu kaže, da je podjetje menjalnica bitcoinov. »Berkshire Hathaway je podjetje s sedežem v Teksasu, ki je bilo ustvarjeno, da bi našim trgovcem zagotovilo nadomestilo za ohranjanje zelo pasivnih dobičkov iz financiranja rudarjenja kriptovalut,« je natisnjen napis prve spletne strani spletne strani.

Ciljna spletna stran spletne strani menjalnice bitcoinov »Berkshire Hathaway«. Spletna stran zbiranja na spletu oglašuje:

Verjetno boste morda navidezno dodatno pridobivali prihodke vsak dan na stalni podlagi.

Izvršni direktor družbe Berkshire Hathaway Warren Buffett in podpredsednik Charlie Munger sta tako bitcoin kot kripto skeptika. Buffett je že omenil, da je kriptovaluta “podganji strup na kvadrat.”

Munger je bitcoin poznal kot “podganji strup” in “v nasprotju s hobijem civilizacije.” BTC je celo primerjal s spolno prenosljivo boleznijo. Julija je predlagal, da bi se izognili bitcoinu, kot da bi bil “izstrelitvena kanalizacija, polna zlonamernih organizmov.” Vlada družbe Berkshire Hathaway meni, da morajo vlade na miren način prepovedati kriptovalute.

Spletna stran Conventional Rip-off Online Spletna stran kripto borze Berkshire Hathaway kaže veliko znakov, da gre za prevaro, kar velja za več shem, na katere je Bitcoin.com Data že opozoril, vključno z Bitcoin Revolution, Bitcoin Giant ime, Bitcoin Era in Bitcoin Loophole.

Za ponazoritev, platforma ima vnaprejšnje stroške. Razdalja navaja sedem načrtov financiranja, ki stanejo med 1 USD, in $09,000. Vsaka zasnova trdi, da strankam omogoča naložbe in zajemanje do fine količine. Načrti prav tako zagotavljajo, da bodo stranke “vsak dan prejemale prihodke na stalni podlagi.” Dodatek spletne strani zbiranja na spletu prikazuje kontrolni seznam strank, ki so domnevno zaslužile na različne načine z uporabo sistema.

Kontakt, za katerega poskrbite, naveden na spletni strani, pripada enemu družinski dom, količina telefonov pa ni navedena. Kontaktni e-poštni naslov uporablja akumulacijo skrbi za Berkshire Hathaway Warrena Buffetta.

Razdalja prav tako trdi, da jo “regulira več denarnih oblasti”, vključno z U.Sufficient. Organ za finančno ravnanje (FCA), ciprska komisija za vrednostne papirje in nadomestna sredstva (CySEC) in skupnost za pregon finančnih kaznivih dejanj (FinCEN) ameriškega oddelka zakladnice. Potem spet kripto spletna stran Berkshire ne bo več navedena na nobenem od zgornjih pooblaščenih seznamov regulatorjev.

Številni regulatorji po vsem svetu opozarjajo, da prevaranti najpogosteje lažno trdijo biti registriran pri njih. Potem znova, sredstev, naloženih na katero koli od teh spletnih mest, ni več mogoče videti znova.

Kaj si predstavljate o zlorabi kriptoprostora z uporabo imena Berkshire Hathaway Warrena Buffetta za promocijo njegove zasnove? Dovolite nam, da razumemo v spodnjem fragmentu povratne informacije.

Kevin Helms Študent avstrijske ekonomije Kevin je naletel na bitcoin v 2011 in je od takrat evangelist. Njegovi interesi so varnost Bitcoinov, sistemi za zagon in zagotavljanje, omrežni rezultati ter presečišče med ekonomijo in kriptografijo.

Označite kredite : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je informativno funkcije najbolj priročne. To ni več trenutna ponudba ali nagovarjanje k nasvetu za rešitev ali prodajo ali nasvet ali odobritev katerega koli blaga, izdelkov in ponudnikov ali korporacij. Bitcoin.com ne ponuja več nasvetov glede financiranja, davkov, lepih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista kriva, ne glede na to, ali gre za zaokroženo zasnovo, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali domnevno povzročena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na material, blago ali izdelke in ponudnike Yelp, omenjene v tem Članek.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -