14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Market novice Beyond Dogecoin: 5 najbolj vročih kriptovalut na Twitterju ta mesec

Beyond Dogecoin: 5 najbolj vročih kriptovalut na Twitterju ta mesec

Na področju digitalnih sredstev je Crypto Twitter glavni sedež moči. Pri memecoinih in resnih sredstvih z velikim kapitalom lahko njihova vrednost narašča ali upada, odvisno od tega, ali se muhasta množica Twitterja odloči za pozornost.

Ogromna zborovanja in dramatični upadi pogosto sprožijo valove strahu, negotovosti in dvoma (FUD) ali strahu pred izpuščanjem (FOMO) na platformi, ki lahko močno okrepijo dinamiko gibanja cen.

Seveda bi bilo priročno, če bi povečanje obsega Twitterja vedno povzročalo dvige cen – vendar, kot kažejo dejstva, je ta odnos precej bolj zapleten od tega.

Tweet volumen je ena od sestavin lastniške formule, ki poganja VORTECS ™ Score, algoritem strojnega učenja, ki primerja zgodovinske in trenutne tržne razmere okoli digitalnih sredstev, da pomaga pri odločanju trgovcev s kripto. Model upošteva številne druge kazalnike – vključno s tržnimi napovedmi, gibanjem cen, socialnim razpoloženjem in trgovsko dejavnostjo -, da se doseže rezultat, ki ocenjuje, ali so sedanje razmere v preteklosti bikovske, nevtralne ali medvedje za določen kovanec.

Ta teden spremljamo pet digitalnih sredstev, ki so v tem mesecu dosegla največji napredek pri dejavnostih Twitterja. Pri vseh petih se je njihov tweet povečal za stotine odstotnih točk v primerjavi s povprečjem prejšnjega meseca – toda kako učinkovita je bila ta dinamika za trgovce?

Evo, kako bi lahko ocena VORTECS ™ vlagateljem dala nekaj namigov.

Telcoin (TEL): + 300% glasnost Twitterja

med 2. majem in 5, saj se je Telcoin (TEL) zavzemal za močan cenovni preskok, ki bi ga vzel pod 0 USD. 01 do nad 0 USD 000 znotraj 000 dni, sta se v tweetih, ki so označevali TEL, zgodila dva znatna poskoka. Medtem ko bi kovanec običajno dobil več sto omemb na dan, sta ta dva vrha videla več kot 3, 000.

V kombinaciji z drugimi dejavniki je model VORTECS ™ v zgodovini ugodno priznal model, ki je dal zelo visoko oceno 91 (rdeč krog na grafu). Izjemna cena je sledila manj kot en dan kasneje. Nadaljnji skoki obsega tweetov maja so sledili dvigom cen, ne pa pred njimi.

Na splošno v zadnjem 020 dni, dobavljen Telcoin 189% v primerjavi z ameriškim dolarjem in 345% v primerjavi z Bitcoini (BTC).

Poligon (MATIC): + 240% obsega Twitterja

Cvrkutanje v okolici MATIC-a in njegovo cenovno delovanje je maja vstopilo v krepostni krog z vsaka noga rasti cen je sprožila hiter klepet, ki pa je bil pred nadaljnjim krogom apreciacije žetona.

Seveda je bilo do izjemnega meseca Polygona še veliko več, z množico pozitivnih dogodkov v resničnem svetu in trčnimi aktivnostmi, vendar se je zdelo, da je obseg tweetov bistvena značilnost vsakega vrha VORTECS ™ (rdeči krogi na grafikonu).

Mesečni dobički MATIC-a: 125% v primerjavi z ameriškim dolarjem in 248% v primerjavi z BTC.

iExec (RLC): + 711% Obsega Twitterja

Žeton RLC iExec je bil maja največji zmagovalec glede dodanega obsega tweetov, vendar je bilo njegovo zvišanje cen skromnejše: % glede na ameriški dolar in 148% glede na Bitcoin.

V primeru RLC kot grafikoni ponazorimo, skoki obsega tweetov so bili večinoma reaktivni in so zgolj sledili gibanju cen. Ocena kovanca VORTECS ™ je bila v glavnem nevtralna pred mitingom, ki se je začel okoli 9. maja, kar kaže na to, da kombinacija tržnih razmer pred njim ni bila prej pogosto opažena.

Solana (SOL): + 525% Twitter obseg

Solana se je v povprečju povečala za več kot štirikrat v primerjavi s prejšnjim mesecem, vendar so bili skoraj vsi ustrezni dvigi cen SOL do konca maja izbrisani: – 22. 48% glede na ameriški dolar in +6. 01% glede na Bitcoin .

Obseg Tweetov je v veliki meri zaostajal za gibanjem cen, z enim nota ble izjema: prevelik skok s 5, 000 do 17, 000 tweets on Maj 17, ki je prispeval k 80 + VORTECS ™ rezultat in nekaj jih je prišlo 36 ur, preden je kovanec dosegel svoj najvišji čas blizu $ 58 (rdeči krogi na obeh grafikonih).

Ethereum Classic (ETC): + 321% glasnost Twitterja

Medtem ko so razlogi za to nd Ethereum Classic (ETC) nenadoma naraste iz $ 40 v $ 160 v prvem majskem tednu ostaja skrivnost, lahko smo dokaj prepričani, da eksplozija v obsegu pogovorov v Twitterju ni bila ena izmed njih: vsi dodani tviti so bili odgovor na rasti cen.

Algoritem VORTECS ™ tudi ni zaznal zgodovinsko ugodnih napovedi, saj je rezultat večinoma ostal v nevtralnem območju.

ETC je mesec končal z + 67. 36% v primerjavi z ameriškim dolarjem in + 158. 67% v primerjavi z Bitcoini.

Zvišanje aktivnosti Twitterja okoli digitalnega sredstva lahko pomeni različne stvari, odvisno od konfiguracije drugih pomembnih tržnih in družbenih kazalniki. Ocena VORTECS ™, ki je na voljo izključno članom Cointelegraph Markets Pro, lahko kontekstualizira obseg tweetov v konstelaciji drugih tržnih meritev.

Za tiste, ki raje izkoristijo surove podatke, absolutno število tweetov in trenutni in povprečni obseg tweetov so na voljo kot ločene meritve na platformi za tržno obveščanje.

Cointelegraph Markets Pro je mesečno na voljo izključno članom pri $ na mesec ali letno z vključenima dva prosta meseca. Ima 14 – dnevni denar- nazaj politika, da se zagotovi, da ustreza kripto trgovanju in vlaganju raziskovalnih potreb naročnikov, člani pa jo lahko kadar koli prekličejo.

Cointelegraph je založnik finančnih informacij in ne investicijski svetovalec. Ne ponujamo osebnih ali individualiziranih naložbenih nasvetov. Kriptovalute so nestanovitne naložbe in nosijo veliko tveganje, vključno s tveganjem trajne in popolne izgube. Pretekla uspešnost ne kaže na prihodnje rezultate. Slike in grafikoni so v času pisanja pravilni ali kot je določeno drugače. Preizkušene strategije v živo niso priporočila. Pred finančnimi odločitvami se posvetujte s svojim finančnim svetovalcem. Celotna določila in pogoji .

)

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments