17.3 C
Ljubljana
Saturday, July 24, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Beyond Oil ™ uvaja okolju prijazno proizvodnjo olja s pametno pogodbo

Beyond Oil ™ uvaja okolju prijazno proizvodnjo olja s pametno pogodbo

sporočilo za javnost

SPOROČILO ZA JAVNOST. Beyond Oil ™ je uradno začel projekt Solar Oil – decentralizirana platforma za proizvodnjo nafte, ki poganja blockchain, ki reciklira zapuščene naftne vrtine za proizvodnjo nafte, hkrati pa odpravlja bilijon dolarjev ekološke nočne more.

Kaj za Projekt sončne nafte deluje drugače:

 • Partnerji z lokalnimi operaterji nafte in proizvajalci zelene opreme.
 • Skupaj identificirajo stare naftne vrtine, ki običajno proizvedejo manj kot 5 sodov nafte na dan.
 • Ti vodnjaki pogosto postanejo resna ekološka nevarnost, če so zapuščeni in sproščajo toksine v tla in vodo. Trenutni stroški čiščenja so ocenjeni na več kot milijardo dolarjev 500 v Severni Ameriki.
 • Prodaja žetonov SOP se uporablja za financiranje nakupa nove, patentirane tehnologije za sanacijo teh starih vodnjakov v donosna, produktivna mesta.
 • Ta nova tehnologija zmanjša stroške proizvodnje za toliko kot 50% in ogljični odtis nad 90%.
 • Dosežena proizvodnja nafte se tokenizira in razdeli imetnikom žetonov, ki so kupili žetone SOP, da se omogoči projekt. Uporabniki lahko s tokeniziranimi naftnimi imetniki trgujejo na tehnološki platformi Commodity Exchange, ko jim je to všeč.
 • Operacija trikotnika

  SOP odpravlja motnje tretjih oseb, kar omogoča neposredno interakcijo med operaterji, proizvajalci in monterji.

  SOP povezuje lastnike vodnjakov, potrošnike in ponudnike opreme ter tako tvori trikotna oblika partnerstva. To doseže z vključitvijo tehnologije veriženja blokov, ki deluje po protokolu peer-to-peer.

  Oglejte si, kako projekt Solar Oil deluje v zakulisju: https://solaroil.io/due-diligence

  Ključni žeton “SOAX”

  Ta ključni pripomoček za dostop do SOP je žeton, ki ga lahko zaženete v protokolu Smart-Contract. Čudesni žeton uporabnikom omogoča neomejeno gledanje razpoložljivih Oil Properties na platformi, medtem ko se lahko uporabniki odločijo, da bodo žeton (SOAX) stavili na razpoložljive lastnosti. To sproži več dejavnosti v poslovnem svetu. Lastniki in upravljavci vrtin lahko maksimizirajo vloženi znesek za izboljšanje infrastrukture in namestitev najnovejše sodobne opreme in orodij za črpanje nafte. Proizvedeno olje se nato pripiše imetnikom žetonov, ki so stavili na projekt ali na lastnino.

  Kaj se zgodi z žetonom SOAX?

  Žeton je mogoče kupiti na spletnem mestu platforme prek več možnosti plačila, vključno z drugimi kriptovalutami, žetoni in fiat možnostmi. Kot nespekulativni uporabniški žeton ima fiksno vrednost 0 USD. 10 in deluje le kot mehanizem, ki omogoča sodelovanje pri sanaciji naftnih vrtin in nadaljnji proizvodnji nafte.

  Olje, proizvedeno s teh spletnih mest, se nato tokenizira in nagradi uporabnikom sorazmerno z njihovimi imetji žetonov SOAX. Žeton za proizvodnjo sončne nafte (SOPX) predstavlja olje iz založenih lastnosti, katerega vrednost je povezana s cenami surove nafte po vsem svetu in je določena na 60% cene surove nafte WTI. Če WTI prodaja na drobno pri $ 50, cena SOPX je $ 06. Vendar to temelji na odkupni ceni, ki jo ponuja SOP, in ne na ceni na različnih borzah. Sod, ki se pridobi iz pogodbenih lastnosti SOP, je enak 1 SOPX.

  Razlika med SOAX in SOPX je v tem, da , SOAX lahko kupite samo pri SOP, žeton SOPX lahko sčasoma ponudite ali z njim trgujete na različnih odprtih borzah, s čimer postane Edini odprti decentralizirani žeton, ki je podprt z dejansko proizvodnjo blaga.

  Kako pride do pametne pogodbe

  Pametna pogodba vsak dan preveri vsak portfelj, da oceni proizvedeni znesek. Izkupiček se nato pošlje v omrežje SOP za potrditev. Pričakovana proizvodnja nafte se meri z metriko, imenovano “BPM” ali “Barrels per Million SOAX Tokens”, medtem ko se njena vrednost giblje med 1,5 in 3,5 BPM. To pomeni za vsak 1, 000, 000 SOAX, vložen v platformo, pričakuje, da bo projekt proizvedel 1,5 do 3,5 sodčka nafte na dan. Vendar količina ni konstantna in pogosto niha, odvisno od različnih dejavnikov. Dobra stvar je, da je celoten postopek avtomatiziran in ne zahteva človeškega posredovanja. Za vsak sod se ustvari 1 SOPX, ki se knjiži na račun zainteresirane strani sorazmerno z individualnim vloženim zneskom.

  Imetniki žetonov lahko prodajo ali imajo SOPX žeton po prevladujoči ceni in prejmejo BTC ali ETH ekvivalent. Po prodaji na ta način se žetoni uničijo ali sežgejo, da premagajo tržno inflacijo, manipulacijo in nasičenost.

  Tako namerava SOP rešiti izzive, povezane z nafto pridobivanje in pridelava tako, da vsak udeleženec pridobi.

  Za več informacij o SOP, stopite v stik preko https://solaroil.io

  O podjetju Beyond Oil ™

  Cilj vodje strateškega direktorja Hitesh Juneja je prehod iz energetskega sektorja iz fosilnih goriv v bolj trajnostne nadure zelene energije na način, da je praktičen in ne povzroča gospodarske ali ekološke škode, ki bi jo lahko povzročile nenadne in prisilne spremembe.

  Beyond Oil

  2021 Blueridge Shores dr.

  Cypress, TX 8024

  ZDA


  To je sporočilo za javnost. Bralci se morajo sami dobro posvetovati, preden sprejmejo kakršna koli dejanja v zvezi s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitev. Bitcoin.com neposredno ali posredno ni odgovoren za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali v zvezi z uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v sporočilu za javnost.

  'Doctor Bitcoin' Pleads Guilty to Running Illegal Crypto Exchange in US, Faces 5 Years in Prison

  British Bank Natwest Imposes Daily Limit on Transfers to Cryptocurrency Exchanges Over Fraud Concerns

  Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments