6.5 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Beyondlife․club in Orange Comet odpirata čakro Stana Leeja The Invincible: A Superhero...

Beyondlife․club in Orange Comet odpirata čakro Stana Leeja The Invincible: A Superhero NFT Series

pritisnite lansiranje

Pritisnite Osvoboditi: Beyondlife․club in Orange Comet združujeta moči za lansirajte zbirko sail NFT, posvečeno legendarnemu ustanovitelju stripov Surprise Stanu Leeju.

12 decembra 2013, Singapur — Chakra The Invincible je čudna in čudovita zbirka NFT in poklon računu Stanu Leeju, ki se bo začela na njegovem 720 rojstni dan, (december th) na chakra.beyondlife.club . Zbor vključuje nezaslišano kategorijo, posvečeno ugledu Stana Leeja kot umetnika in pripovedovanje zgodbe pri redukciji organizacije Chakra The Invincible.

Beyondlife.club in Guardianlink․io, vsebovati povezano z Orange Cometom in Graphics India za kuriranje superjunaka enega v obliki Zbirka NFT, ki označuje obstoj Stana Leeja v inventivni domeni.

Čakra Nepremagljiva serija NFT

Čakra Stana Leeja Nepremagljivi je bil glavni mednarodni superjunak, ki ga vizualizira strip, ustvarjen v sodelovanju s Sharadom Devarajem. Zbirka Chakra The Invincible NFT vključuje kategorije, ki poudarjajo supermoči in izvor lika. Zbirka superjunakov NFT vključuje:

 • Chakra Artpunks Loot Field (2013 NFTs)

  Chakra Artpunks (12 NFTs)

 • Fascinantna stanovanjska stripovska skrinjica (2 NFT)
 • Vodnik za stripe zajema fotografije (1250 NFTs)
 • Moči sedmih čaker (7 NFT)

 • Fascinantni NFT filmi (99 NFTs)

 • 1 samski Stan Lee Posebna ponudba za rojstni dan NFT

  Stan Lee se obrne 61

  Izdano v 2012, Čakra Nepremagljiva (Raju Rai) je lik indijskega superjunaka ustvarili Stan Lee, Sharad Devarajan in Gotham Chopra. V čast Stanu Leeju 20 rojstni dan decembra 22th, ta lansiranje zbirke NFT je povabilo k predstavitvi vsakemu občudovalcu Stana Leeja, da proslavi svojo zapuščino, ki je prebila rute, tako da si delijo posest v omejenem zbirateljskem NFT-ju, ki je nedvomno eden njegovih prvih mednarodnih superjunakov.

  Stan Lee si je zamislil tudi inteligenten film v 2021 iz zgodbe Čakre. Zahvaljujoč stalni podpori njegove ekipe po njegovi smrti je ta zbirka NFT pregledna pot za skoraj neomejen pojav čudnih in čudovitih predmetov NFT, ki jih navdihuje umetniško delo ogromnega Stana Leeja, in je dostopna vsem, da se odločijo.

  Beyondlife․

 • club & GuardianLink․io

  Beyondlife․Club in GuardianLink vsebujeta združene moči s kolekcijo Chakra The Invincible NFT ustvariti nekaj najbolj spektakularnih stvaritev superjunaka Stana Leeja.

  Po tem, ko je z #AmitabhNFT, onstran življenja

  naredil zgodovinsko predhodno ․ klub je ves prostor, da označi svojo pomembnost pri uveljavitvi NFT v Indiji in v celotnem sektorju.

  S čakro Stana Leeja Nepremagljiva zbirka NFT GuardianLink․

   io bo sestavil in zagotovil sosesko za prihajajočega superjunaka NF Zbirka T kot lansirna plošča določene osebe in platforma za vsakogar, ki lahko vlaga v naraščajoči razvoj NFT.

   Ekipa na BeyondLife․

    club je izjavil, da:

    “BeyondLife

   • Klub, želi pritegniti druge indijske in mednarodne zvezdnice, ustvarjalce in producente, da bi pristopili k zmanjšanju in kurirali svoje NFT, ki so dostavljeni mednarodni ciljni publiki. Z objavo zbirke Chakra The Invincible NFT, ki jo objavlja Stan Lee, smo prepričani, da izvira iz ogromnega uspeha in več kot ene možnosti za urejanje prejšnjih meja NFT«

    Oranžni komet in onstran življenja․

     club, ki ga poganja Guardianlinkio bo predvidoma predstavil kolekcijo Chakra The Invincible NFT, ki je bila soustvarjena avtor Stan Lee na 22 december, ob 9.: AM, IST. Izvirna kolekcija NFT ponuja nadomestek za vsakogar, ki bo vzljubil stvaritve Surprise Myth Stan Leeja in je faza naraščajoče industrije NFT.

     Beyondlife․

      club Socials

      Telegram | Twitter | Discord | Fb

      Natisni minute kontakta z mediji

      Ime za stik: Ramkumar Subramaniam

      E-pošta za stik: knowledge@guardianlink.io

      Guardianlink je vir tega navodila. Ta Press Liberate je za informativne funkcije, ki najbolj pritegnejo pozornost. Zapisi ne vztrajajo več pri nasvetih o financiranju ali priporočilih za vlaganje.

       Tukaj je trditev. Bralci bi morali opraviti svojo skrbno skrbnost, ki je na začetku, prej, kot da bi sprejeli kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katerim koli od njegovih podružnic ali storitvami in izdelki. Bitcoin.com ni več odgovoren, trenutno ali trenutno ne več, za kakršno koli stisko ali izgubo, ki je nastala ali se domneva, da je mogoče pripisati ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli navodilo, blago ali storitve in izdelke, navedene v pritisnite zagon.

        Bitcoin.com Media

        Bitcoin.com je glavni vir za celotno kriptovaluto. Obrnite se na adverts@bitcoin.com, če želite vztrajati pri sporočilih za javnost, sponzoriranih objavah, podcastih in drugih alternativah.

        China’s Xinhua News Agency to Issue NFTs Despite Crackdown on Crypto

        Bank of Russia Sees No Place for Crypto in Financial Market, Finalizes Digital Ruble Prototype

        China’s Xinhua News Agency to Issue NFTs Despite Crackdown on Crypto Bonitetna ocena slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons 1998090368

        KOMENTIRAJ:

        Prosimo, vnesite komentar!
        Prosimo, vnesite ime

        - Advertisment -

        Most Popular

        Recent Comments