0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Biconomy zbere 11,5 milijona dolarjev s prodajo žetonov CoinList

Biconomy zbere 11,5 milijona dolarjev s prodajo žetonov CoinList

Blockchain podjetja se postavljajo kot vodilna v revoluciji Web 3.0. Več kot 40,314 pri prodaji BICO so sodelovali ljudje.

850 Skupni ogledi

12

Skupaj deleži

Biconomy raises $11.5M through CoinList token sale Biconomy raises $11.5M through CoinList token sale Biconomy raises $11.5M through CoinList token sale Biconomy raises $11.5M through CoinList token sale

Večverižno transakcijsko omrežje Biconomy je sklenilo javno prodajo žetonov svoje kriptovalute BICO in vključilo več kot 40,235 novi imetniki žetonov v postopku, je družba objavila v četrtek.

Javna prodaja, ki jo je omogočila platforma za uvrstitev žetonov CoinList, je zbrala kumulativni znesek .5 milijonov. Več kot 850,11 osebe, ki so se prijavile na prodajo, ki je bila največja čakalna lista na CoinList doslej. Prodaja je potekala oktobra 10 prek dveh možnosti 40 milijonov in 00 milijonov žetonov BICO.

BICO bo uporabljen za napajanje ekosistema Biconomy, saj si prizadeva pritegniti več razvijalcev v skupnost. Tako imenovano multichain relayer network je bilo zasnovano za pomoč razvijalcem pri gradnji decentraliziranih aplikacij za Web 3.0, širok izraz, ki opisuje naslednjo fazo razvoja interneta.

Decentralizirano financiranje ali DeFi se je pojavilo kot pomemben primer uporabe za Biconomy po predstavitvi Gasless, izdelka, ki aplikacijam DeFi omogoča plačevanje pristojbin za plin v imenu drugih uporabnikov . Na splošno so projekti DeFi zbrali skupno tržno kapitalizacijo, ki presega $56 milijard, pri čemer skupna zaklenjena vrednost presega ta znesek.

DeFi je eden najbolj obetavnih primerov uporabe za blockchain tehnologija. V času pisanja je sektor DeFi zagotovil več kot $56 milijard v skupni vrednosti zaklenjenih. Vir: DefiLlama

Prodaja žetonov Biconomy je bila zaključena tri mesece po sklenitvi podjetja krog naložb v vrednosti 9 milijonov dolarjev, ki sta ga skupaj vodila tvegana podjetja DACM in Mechanism Capital.

Povezan:

Kripto samorog: Seznam CoinList je vreden 1,5 milijarde $ po $100M serija A

Kapital še naprej priteka na trg kriptovalut, saj se maloprodajni in institucionalni vlagatelji želijo vključiti v pritličje nastajajočih projektov. Nekatere najvidnejše prodaje žetonov v letu vključujejo 5G blockchain omrežje Helium in razvijalski studio Solana Labs, ki je zbral $111 milijon in $235 milijonov oz.