13.8 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Biden kriptovaluto postavlja v središče nove protikorupcijske direktive za nacionalno varnost

Biden kriptovaluto postavlja v središče nove protikorupcijske direktive za nacionalno varnost


Biden Makes Cryptocurrency a Focus of New Anti-Corruption Directive for National Security

Kriptovaluta je osrednja točka v novi direktivi predsednika Joeja Bidena, katere cilj je boj proti korupciji kot osrednji interes ZDA za nacionalno varnost Uradnik uprave Bidena pravi, da se bodo glavni deli te direktive osredotočili na kriptovaluto in kiber kriminal.

Crypto je v središču Bidenove nove direktive o nacionalni varnosti

Predsednik Joe Biden je zveznim agencijam izdal novo direktivo, ki daje prednost prizadevanjem za spopadanje s svetovno protikorupcijsko politiko. Objavljen je bil v “Memorandumu o vzpostavitvi boja proti korupciji kot temeljnemu interesu Združenih držav za nacionalno varnost”, ki ga je v četrtek objavila Bela hiša.

Uradnik uprave je pojasnil da je memorandum pomemben, ker zvezne agencije javno obvešča, da “pospešijo svojo protikorupcijsko igro”, je v petek poročal CNBC.

Večji deli direktive bodo osredotočeni na finančne kazniva dejanja, vključno s koraki za posodobitev obstoječih protikorupcijskih zakonov za soočanje s kriptovalutami in kibernetsko kriminaliteto, je podrobno navedel uradnik in dodal:

Kripto gledamo kot sredstvo nezakonitega financiranja, vendar ti novi koraki nikakor niso omejeni na nove tehnologije, kot je kripto.

Zakon o bančni tajnosti bo morda tudi posodobljen, je dodal uradnik in ponovil: “Iskali bomo ideje, kako posodobiti te sisteme, da se bodo odzvali na nove tehnologije.”

Memorandum dodatno usmerja upravljanje agencije za „razvoj predsedniške strategije“ za „boj proti vsem oblikam nezakonitega financiranja“ v ZDA in mednarodnih finančnih sistemih. To vključuje “močno” izvajanje zveznega zakona, ki od ameriških podjetij zahteva, da “poročajo o svojem dejanskem lastniku ali lastnikih Ministrstvu za zakladnico, s čimer zmanjšujejo finančno tajnost morja, izboljšanje izmenjave informacij. “

” Izvršilni oddelki in agencije se bodo odzvali na vse zahteve pomočnika predsednika in svetovalca za nacionalno varnost po informacijah, analizah in pomoči v zvezi z medagencijski pregled, «piše ​​v sporočilu. „Medagencijski pregled bo končan v 200 dneh od datuma tega memoranduma. , pomočnik predsednika in svetovalec za nacionalno varnost pa predsedniku predloži poročilo in priporočila za nadaljnje usmeritve in ukrepe. “

Kaj menite o tem, da je Biden v tej direktivi osredotočil kripto? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

India's Central Bank RBI Still Has 'Major Concerns' About Crypto After Saying Ban No Longer Valid

UK Regulator Extends Temporary Registrations Regime as Crypto Firms Fail to Meet AML Rules

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments