24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Biden: Nisem več pripravljen skleniti posla s ‘kripto trgovci’

- Advertisement -

Vir slike: Instagram/joebiden Predsednik ZDA Joe Biden je dejal, da se ne bo več ukvarjal s poravnavo zgornje meje dolga, ki bi lahko naključno pridobila trgovce s kriptovalutami.

V zadnjem dnevu pogovorov G7 na Japonskem je Biden govoril o finančnih pogajanjih in trdil, da so predlagane fraze republikanskih voditeljev “nesprejemljive”.

»Ne bom se več strinjal s sporazumom, ki ščiti goljufije pri davku na premoženje in trgovce s kriptovalutami, medtem ko pomoč pri obrokih predstavlja grožnjo za skoraj 1 milijon ameriških državljanov.«

Domnevna zaščita kriptotrgovcev se posvetuje z zbiranjem davčnih izgub, pristopom davčnega načrtovanja, ki vključuje spodbujanje kriptovalut, ki navdušuje izkušene znižanje cene v Squawk za izravnavo davkov na kapitalski dobiček pri različnih naložbah.

Kapitalske izgube, ki so posledica prodaje teh kriptovalut, bi lahko bile celo šibke, da bi izravnale kapitalske dobičke ali celo znižale tradicionalne davke na dobiček kot veliko kot 3 USD 000 na leto.

Vlagatelj res izkorišča dobiček iz padajočega trenda na kripto trgu, da bi strateško prodal vire z izgubo in zniževal znesek davkov, ki jih dolgovati.

V skladu z nedavno datoteko Washington Publisha bi lahko potekala razprava med Belim domom in republikanskimi voditelji o blokiranju mehanizma za transakcije s kriptovalutami.

“Predlogi Belega doma za odpravo davčne vrzeli, povezane s kriptovalutami, in neomajne nepremičninske vrzeli so bili vsi prej predstavljeni uprava,« piše v spisu.

“Predlog kriptovalute bi bil poseben, da trgovci slučajno ne bi mogli več poročati o izgubi na sredstvu, ki so ga nato hitro odkupili – pravilo, ki že obstaja za delnice in različne vire.”

Republikanci Lisp Debt Upward thrust is a Spending Field Medtem republikanec voditelji z veseljem zavrnili predlog o prekinitvi pobiranja davčnih izgub za kriptovalute ali trdne nepremičnine.

Spodbujajte marca, je domači govornik Kevin McCarthy dejal, da ZDA Pogon dolga navzgor je “slabša stran porabe, ne več slabša stran zaslužka,” kar navaja ostudno porabo Bidnove administracije na določeni ravni pandemije.

“Finance predsednika Joeja Bidna so nepremišljen predlog, ki se podvaja na iste zavarovalne police za porabo nekoliko oddaljene levice, ki nas veselijo, pripeljale do kronične inflacije in naše zadnje dolžniške krize.”

Republikanci predlagajo obvladovanje primanjkljaja z uvedbo 4,8 bilijona dolarjev zmanjšanja porabe, kar bi lahko vplivalo na proračune zveznih agencij.ZDA se soočajo z morebitnim neplačilom dolga, saj predsednik Joe Biden in republikanci v kongresu ostajajo v nasprotju glede dviga $31.4 trilijonov omejitev zadolževanja.

Ministrica za finance Janet Yellen je opozorila, da ministrstvu za finance že 1. junija zmanjka prostora, da bi preprečilo zgornjo mejo dolga, če kongres ne bo act.

Resno, izdajatelj stabilnih kovancev Circle je ponovno uravnotežil svoja zakladniška imetja zaradi naraščajočih zaskrbljenosti zaradi morebitnega neplačila dolga ZDA.

Podjetje, izdajatelj drugega največjega stabilnega kovanca v obtoku, se je odločilo za mešanico rezerv, ki daje prednost ameriškim državnim obveznicam s hitrim datumom. Ta zamenjava je nastala sredi burne razprave med finančnimi svetovalci o zgornji meji dolga ZDA.

276500 Vnesite svoj e-poštni naslov za naše vsakodnevne brezplačne novice 1660225824262434816

Hitri 3-minutni zaslužek glede današnjih kripto novic!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -