14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Biden zdaj morda ne bi zbral dolžniškega dogovora, ki vzdržuje kripto trgovce – G7

- Advertisement -

Ameriški predsednik Joe Biden je izrazil nasprotovanje dogovoru o zgornji meji dolga, ki bi morda domnevno zaslužil kripto trgovce.

2023 Skupaj ogledov

38 Skupaj delnic

Predsednik Združenih držav Joe Biden je izrazil nasprotovanje sporazumu o zgornji meji dolga z republikanskimi voditelji, ki bi morda domnevno prinesel prihodke kripto trgovcem. Med udeležbo na vrhu Skupnosti sedmih (G7) je Biden menda označil predlagane stavke republikancev kot “nesprejemljive” na določeni ravni tiskovne konvencije.

»Zdaj se ne bom strinjal z dogovorom, ki ščiti goljufije pri davku na premoženje in trgovce s kriptovalutami, obenem pa daje možnost pomoči pri obrokih za skoraj 1 milijon posameznikov.«Domnevna zaščita za kripto trgovce se posvetuje z zbiranjem davčnih izgub. Po poročanju Washington Posta morda obstaja stalen dialog med Belim domom in republikanskimi voditelji o blokiranju mehanizma za transakcije s kriptovalutami.

Zbiranje kripto davčnih izgub je zemljevid, ki ga trgovci razsvetlijo, da zmanjšajo svoje skupne davčne obveznosti. Vključuje promocijo kriptovalute z izgubo, da se kapitalsko koristne lastnosti izravnajo s prihodki od kriptovalut. Če želite izpodbijati izgubo, je treba vire dobaviti, iztržek pa mora biti star, da se lahko odloči o enakovrednem sredstvu v notranjosti dni pred ali po prodaji. Mehanizem bo na voljo za zaloge in druge vire.

Povezano: Kriza zgornje meje dolga v ZDA: bikovski ali medvedji za Bitcoin?

Poleg prenehanja zbiranja davčnih izgub za kriptovalute je Beli dom postavil republikance enakovreden predlog, ki trgovcem prepoveduje odlog davkov pri natančnih zamenjavah nepremičnin. Obe spremembi bi dodali približno $30 milijard davčnih prihodkov za oblasti ZDA.

Republikanci zavračajo predloge, je pozval Post. Domači govornik Kevin McCarthy trdi, da je povečanje dolga ZDA “področje porabe, zdaj ne področje prihodkov”, pri čemer navaja pretirano porabo Bidnove administracije na določeni ravni pandemije. Medtem Bela hiša za področje dolga krivi znižanje davkov s strani starih uprav in trdi, da so bili prihodki močno prizadeti zaradi znižanja davkov.

Republikanci morajo odpraviti primanjkljaj s 4,8 bilijona dolarjev v zmanjšanje porabe, kar bi morda takoj vplivalo na proračune zveznih podjetij. Če kongresu ne bo uspelo zvišati zgornje meje dolga, bodo ZDA morda prav tako postale neplačane že 1. junija. Biden naj bi kričal z McCarthyjem po telefonu na neki stopnji svojega leta iz Hirošime v Washington, DC

Pod vplivom od 1917 je zgornja meja dolga omejitev, ki jo ima kongres pojasnite, kako močan denar si lahko zvezne oblasti izposodijo za plačilo plačil.

Dnevnik: Najboljše in najslabše države za davke na kriptovalute — Plus kazalci davkov na kriptovalute

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -