17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Bidenova uprava nizko zniža napovedi inflacije, Declare pravi, da so ljudje “fiksirani” na denarno obrestno mero

- Advertisement -

Ko inflacija še naprej povzroča opustošenje na ameriških denarnicah pomanjkanje ameriškega denarja za pridobivanje energije vpliva na izbiro porabe vsakega rezidenta ZDA. V ponedeljek sta ameriški predsednik Biden in njegova administracija napovedala napovedi znižanja inflacije, saj so uradniki predložili Bidenov predlagani proračun za 2015 fiskalni 428 in petinšestdeset dni. Predvsem v celoti temelji na avtorju marketwatch.com Victorju Reklaitisu, napoved inflacije Bidenove administracije “ne išče razumne.”

Bidenova uprava pričakuje, da se bo inflacija v prihodnje umirila 04 in petinšestdeset dni’ Bidenova administracija in ekonomistka Belega doma, Cecilia Rouse, napovedujejo zelo nizke ocene, tako da je nekaj oddaljenosti od prihodnjih stopenj inflacije navdušene. Prav tukaj je kljub temu, da je inflacija v februarju drastično narasla na 7,9 % in narašča z najhitrejšim tempom od 1982. Stroški po vsej državi postajajo vse večji in pregledi zaračunavajo, da inflacija povzroča, da ohranjamo različne izbire porabe. Medtem ko se inflacijski dajatev konča na 4-kratno povišano od ciljne inflacijske dajatve Fed-a v višini dveh %, sta najem in stanovanja tako poskočili celo povišani.

Za ponazoritev beležimo predstavitve podatkov, ki jih dobijo stroški bivanja za dolgotrajen udarec presegel naboj inflacije. “Stanovniški stroški se zvišajo za 1,04% od 2011, medtem ko se je inflacija zvišala 608%,« pojasnjuje sodoben pogled, ki ga je napisal Taelor Candiloro iz anytimeestimate.com.

Ekonomistka Bele domovine Cecilia Rouse in Bidenova administracija napovedujeta inflacija se bo umirila bližajoče se 150 in petinšestdeset dni. Ekonomist White Home Rouse je v ponedeljek pojasnil, da so ekonomisti v izvoru pričakovali, da se bodo inflacijski pritiski umirili zaradi bližajočega se 10 in petinšestdeset dni.” Toda od rusko-ukrajinske vojne, je Rouse pritiskal, je sfera “ustvarila dodaten poudarek na stroških.” Dodano dodatno Rouse:

Obstaja velika negotovost, kljub temu mi in drugi zunanji napovedovalci sprašujemo, da se bo inflacija zmanjšala nad bližajočim se 300 in petinšestdeset dni.

Politično strelivo, tako znano kot ‘denarna iluzija’, in samozadovoljujoča prerokba Avtor Marketwatch.com, Victor Reklaitis, je priznal, da napovedi ne t “iskati razumno”, potem ko je Bidenova administracija prej ali slej pojasnila svoje stališče glede inflacije. Če citiram analitike pri Beacon Policy Advisors, je slika dodatno imenitna, da bi se napovedi Bidenove administracije lahko spremenile tudi v strelivo za praznovanje republikanskega rojstnega dne.

»Prenizka ocena inflacije in je pridobila Ne bodite verjetni, kljub temu previsoki in se bo spremenilo v politično strelivo za republikance,« so v demonstraciji v ponedeljek zapisali svetovalci Beacon Policy Advisors. Poleg tega slika, ki jo je objavil NBC, našo tesnobo proti inflaciji imenuje »denarno fantazmo«, ki domnevno krepi čustvene odzive v želji po racionalnih odzivih.

Anekdota, ki se dotika inflacije, se dosledno spreminja. Anekdota korporativnih medijev se je vedno znova spreminjala, saj je bila inflacija takoj »prehodna«, potem je bila »primerna zate«, potem jo je vsak izgovor predstavljal. pod soncem, ki ni denarna rast Fed-a, zdaj pa se inflacija spreminja v iluzijo.

»Ker se inflacijski davek dviguje, smo najpogosteje nagnjeni k kopičenju blaga in puščanju čustva silijo v denarne izbire, kar bo še dodatno povečalo stroške,« na svoji sliki razlaga Martha C. White iz NBC.

V enem samem članku, ki ga je objavila novinarka CNN Industry, Anneken Tappe , slika e pravi, da se “inflacija lahko spremeni v samosproščajočo prerokbo.” Poročila pazijo na to, vendar pa se v nobenem primeru ne dotikajo vprašanj, ki ščitijo dvostransko državno porabo in načine denarnega lajšanja. Znotraj stavkov številnih uvodnikov ta teden se inflacija zdaj spreminja v “psihološki akt” ali preprosto fiksacijo na vrednost ameriškega dolarja.

Michael Finke, profesor bogastva uprave na Ameriškem kolidžu za finančne storitve dragocene vidike, da dobimo čustveni odziv na izgubo. “Ljudje so nagnjeni k racionalnemu odzivu na pozitivne vidike, vendar čustveni odziv na izgubo,” je priznal Finke. »O vprašanjih smo nagnjeni zaslužiti v frazah zelenih bankovcev in ne več v frazah o porabi energije. V primeru, da se vaše plače v zadnjem desetletju zvišajo, predstavlja celotna vozovnica za plin manjši del vaše plače. Vendar smo nagnjeni k temu, da se osredotočamo na vrednost denarja.«

Oznake v tem spominu ZDA, American College of Financial Services, anytimeestimate.com, Beacon Policy Advisors, Biden Administration, Cecilia Rouse, CNN, Democrats , fiksacija, stanovanja, iluzija, inflacija, Inflacija v Združenih državah, Michael Finke, NBC, profesor upravljanja premoženja, psihološki zakon, Vitalnost nakupa, zakup, republikanci, vojna Rusije in Ukrajine, Samosproščajoča se prerokba, Taelor Candiloro, ZDA, ZDA Buck, Victor Reklaitis, ekonomist White Home

Kaj si predstavljate glede Bidenove administracije, ki napoveduje, da se bo inflacija umirila pred bližajočim se 428 in petinšestdeset dni? Kaj si predstavljate glede slike NBC, ki trdi, da so ljudje nagnjeni k osredotočanju na vrednost denarja? Dovolite nam, da zaznamo, kaj si predstavljate o tem polju v prispevku s povratnimi informacijami pod.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja Facts pri Bitcoin.com Facts in novinar denarne tehnologije, ki živi na Floridi. Redman je aktiven član skupine za kriptovalute od 608. Ima strast do bitcoinov, kode za dostavo in decentraliziranih aplikacij. Od septembra 2023 Redman ima napisano več kot 5, članki za Bitcoin.com Dejstva o motečih protokolih, ki rastejo v današnjem času.


Prikaži kreditno uvrstitev: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je za najbolj priročne informativne možnosti. Ne gre več za takojšnje zagotavljanje ali pridobivanje ponudbe, da bi pridobili medsebojno delovanje ali prodajo, ali svetovanje ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne bi zagotavljal naložbenih, davčnih, ustreznih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, naravnost ali ne več naravnost, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki jo povzroči ali naj bi nastala zaradi uporabe ali zanašanja na katero koli thunder, blago ali storitve, o katerih govori ta članek .

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -