19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Biki Ethereuma lovijo 2200 dolarjev pred petkovim iztekom 230 milijonov dolarjev ETH...

Biki Ethereuma lovijo 2200 dolarjev pred petkovim iztekom 230 milijonov dolarjev ETH možnosti

Eter (ETH) 1,5 milijarde dolarjev mesečno poteče junija 25 je bil nekoliko naklonjen medvedom in takrat je Cointelegraph poročal, da sta 2 USD 200 je bila kritična cena za odpravo 73% nevtralnega -do medvedjih prodajnih opcij.

Vendar biki niso mogli obdržati svoje prednosti, ker se je iztečena cena približala 1 USD, 950. Na koncu so zaščitne prodajne opcije za $ presegle število nevtralnih do bikovskih klicnih opcij). milijonov.

Hitro naprej do julija in po opaznem 10% rally, Etherjeva cena se spet trudi obdržati 2 $, 100) podpora. Negativna 3,5-odstotna uspešnost Bitcoina bi lahko delno pojasnila gibanje cen prejšnjega tedna, vendar bi lahko bil odgovoren tudi londonski hard fork, predviden za ta mesec.

Predlog EIP – 1559 bo omejila pristojbine za plin, zaradi česar bo bolj predvidljiva za uporabnike. Vendar bodo prihodki rudarjev negativno vplivali. Kakršen koli odriv rudarjev bi lahko Eth 2.0 še bolj odložil, kar bi lahko bil razlog za nedavno slabost cen.

Nazadnje bi za negativno razpoloženje lahko krivili tudi regulativni pritisk. Na primer, ameriška mreža za izvrševanje finančnih kaznivih dejanj je napovedala, da bodo kriptovalute med njenimi glavnimi nacionalnimi prednostnimi nalogami za boj proti financiranju terorizma in zagotavljanje ustreznih politik boja proti pranju denarja.

Povezano: Biki in medvedi se borijo za $ 34 K Bitcoin cena kot $ 445 M možnosti izteka roka

Biki imajo rahlo prednost, vendar bi moral biti iztek na splošno majhen

Eter za 2. julij 230 milijonov iztek možnosti popolnoma odraža scenarij, ko biki in medvedi pričakujejo ekstremne spremembe cen.

Eterjeve skupne možnosti 2. julija odpirajo zanimanje. Vir: Bybt

110, Zdi se, da so eter pogodbe sprva uravnotežene med možnostmi klica (nakup) in prodaje (prodaje). Vendar pa samo 26% nevtralnega do bikovske klicne možnosti so postavljene na 2 $ 200 ali nižje, kar je enakovredno $ 36 milijonov odprtih obresti. Preostalih 70% klicnih možnosti verjetno ne bo sodelovalo v petkovem

Po drugi strani pa so bili zaščitni vložki večinoma postavljeni v višini 1 USD, 900 in nižje. Vendar so te pogodbe zdaj brez vrednosti, saj jih je manj kot 14 ure, preden potečejo. Zato preostale nevtralne do medvedje možnosti do 2 USD 100 znašajo $ 18 milijonov odprtih obresti.

Na kratko bo petek potekel Eter razmeroma majhen, toda $ 2, 200 je zelo pomembna. Nad to stopnjo se prednost bikov poveča za $ 18 milijonov, kar povzroči $ 28 milijonov milijonov neravnovesij, ki so naklonjene klicnim možnostim.

Medvedi si prizadevajo za 2 USD, 100 ali nižje, da se odpravi prednost bikov

Za medvede je vsaka izteka cene nižja od 2 USD, 100 je dovolj za uravnoteženje stanja. Vendar je treba omeniti, da se je velikost izteka petka močno zmanjšala, ker sta imeli obe strani izjemne stave, vendar nobena od njih ni bila izpolnjena.

V času pisanja ni razloga, da bi verjeli, da obe strani bosta poskušali prisiliti Eterovo ceno v določeno smer pred iztekom. Trgovci bodo verjetno stave (in prizadevanja) osredotočili na konec julija, odvisno od tega, ali se londonski hard fork sooča z zamudami ali presenečenji.

Pogledi in tu izražena mnenja so izključno mnenja avtorja in ne odražajo nujno pogledi Cointelegraph. Vsaka investicijska in trgovalna poteza vključuje tveganje. Ko se odločate, morate izvesti lastne raziskave.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments