2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Biki Ethereuma ohranjajo upanje na 10.000 $ kljub medvedjem grafikonu cen ETH

Biki Ethereuma ohranjajo upanje na 10.000 $ kljub medvedjem grafikonu cen ETH

Zdi se, da bo domači žeton Ethereuma Ether (ETH) ta teden podaljšal svojo razprodajo, saj se niha blizu ključne ravni podpore 4 $ .

Cena ETH je padla za več kot 5. 57% 6. decembra na najnižjo vrednost znotraj dneva pri 3 USD 2021. Pri tem je zdrsnil skozi nagnjeno podporo, ki je tvorila naraščajoči kanal, ki je – bolj ali manj – videti kot medvedja zastava, nastavitev medvedjega nadaljevanja.

Dnevni grafikon ETH/USD z nastavitvijo medvedje zastave. Vir: TradingView

Konzervativni trgovci običajno opazijo medvedje zastave, ko instrument konsolidira višje znotraj vzporednega kanala po znatnem padcu cene (imenovano Flagpole). Predvidevajo, da se bo cena prebila pod spodnjo trendno črto Zastave. In ko se to zgodi, trgovci določijo svoj cilj dobička tako, da izmerijo višino droga zastave in jo odštejejo od ravni preboja.

Če strategijo Bull Flag uporabimo za tekoče trende cen Ether, lahko pričakujemo, da se bo kriptovaluta znižala. proti 3 $ 57 v prihodnjih sejah. Zanimivo je, da je raven tudi blizu črte 0,5 Fib (~3 $, 240) grafa Fibonaccijevega odmika, izvlečenega iz $440-zamahnite nizko na 4 $,913-zamah visoko.

Potrebna je več potrditev

Medtem ko nastavitev Bear Flag namiguje na večjo bolečino za Ether, nekateri analitiki menijo, da ima žeton Ethereum še vedno več prostora za dvig.

Na primer , PostyXBT, neodvisni tržni analitik, je svojo množično zbirko sledilcev na Twitterju prosil, naj od sobote naprej opozori na eterjevo globoko cenovno gibanje, s čimer je poudaril, kako se je kriptovaluta nenadoma zrušila s skoraj 4 $

. vse do $3,575 (podatki iz Coinbase) so se trgovci srečali z an agresiven nakupni odziv.

“Tedensko zaprtje nad 4 tisoč $ pomeni, da je ETH eden najmočnejših kovancev. tukaj,« je poudaril psevdonimni analitik in dodal, da je malo ljudi imelo strukturo »kljub stenju«.

Tedenski grafikon trajnih terminskih pogodb ETH/USD. Vir: TradingView

Medtem je še en priljubljen analitik Crypto FOMO je tudi sobotni odboj omenil kot razlog, da ostanejo bikovski na Etherju. V analizi, objavljeni v ponedeljek, je analitik dejal, da bi sposobnost kriptovalute, da zadrži svojo rastočo podporo kanala (struktura medvedje zastave), lahko spodbudila bike, da dvignejo njeno vrednost na $. ,03.

“To je tudi zato, ker se Ethereum zruši veliko manj kot druge kriptovalute, kar je zelo bikovsko,” je opozoril kanal hkrati pa poudarja naraščajočo moč Etra proti Bitcoin (BTC).

Uspešnost desetih najboljših kriptovalut v primerjavi z USD in BTC v zadnjem 30 dnevi. Vir: Messari

Na svojem tedenskem grafikonu izgleda Ether da sem gledal na premik proti 6 $, 90 po preboju iz naraščajočega trikotnika.

Podrobno, cena ETH je zapustila razpon trikotnika v tednu, ki se konča oktobra 25 po utrditi v njej nekaj več kot štiri mesece. Kljub temu so se trgovci vrnili, da bi preizkusili zgornjo trendno črto strukture kot podporo, kot je običajno pri nastavitvah bikovskega nadaljevanja.

Tedenski grafikon ETH/USD, ki prikazuje nastavitev naraščajočega trikotnika. Vir: TradingView

Dokler se cena drži zgoraj zgornja trendna črta trikotnika, je njegova verjetnost, da bo nadaljeval vzpon navzgor, še vedno višja – za toliko, kot je največja višina strukture, kot je prikazano v zgornjem grafikonu.

Po drugi strani je odločilni preboj pod spodnjo trendno črto trikotnika tvegal razveljavitev bikovske nastavitve.

Močne osnove

James Wo, izvršni direktor/ustanovitelj DFG Group – podjetja tveganega kapitala s sedežem v Singapurju, je za zadnjimi popravki cen krivil Etherjevo dosledno pozitivno korelacijo z Bitcoinom, pri čemer je opozoril da je razprodaja promptnega trga na trgu BTC, ki jo vodi tekoči Omicron FUD, povzročila, da so borze likvidirale 2 milijardi dolarjev kritnih pozicij trgovcev, kar je v tandemu škodilo ETH.

Povezano: BTC sentiment ‘primerljiv s pogrebom’ — 5 stvari, ki si jih je treba ogledati v Bitcoinu ta teden

Toda tudi analitik je pričakoval dvig cene za ETH na podlagi njegovega uspešnega sprejetja nastajajoči nezamenljivi žeton (NFT), decentralizirane finance (DeFi) in metaverse prostor.

Najboljših pet verig DeFi na podlagi zaklenjene skupne prostornine. Vir: Defi Llama

“Raven odprtega zanimanja ravni do tega popravka za BTC in ETH so bile pomemben pokazatelj, da je bil medvedji scenarij zelo verjeten,” je pojasnil Wo in dodal:

“Še vedno verjamemo, da so temelji močni in da so dolgoročna vrednotenja še vedno zelo nizka na podlagi tehnološkega napredka in prispevkov, ki smo jim priča iz te industrije.”

ETH/USD se je trgovalo pri 4,0 $50 v času tega pisanja.

Pogledi in mnenja, izražena tukaj, so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložbena in trgovalna poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate opraviti lastno raziskavo.

1808378

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments