19.1 C
Ljubljana
Thursday, July 29, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Biki si želijo povrniti 40 tisoč dolarjev pred petkovim iztekom 520 milijonov...

Biki si želijo povrniti 40 tisoč dolarjev pred petkovim iztekom 520 milijonov dolarjev BTC možnosti

Bitcoin (BTC) biki nimajo veliko razlogov za praznovanje 25)% rallya v zadnjih devetih dneh. Po testiranju $ 25, 000 podpora 8. junija, optimizem najboljših trgovcev je zbledel in celo nedavni $ 41, 000 ni mogel povečati svojih pričakovanj.

V nasprotju s tržnimi razpoloženji, organ Združenega kraljestva za finančno poslovanje je nakazal znatno povečanje lastništva kriptovalut v državi. Raziskava potrošnikov je pokazala, da ima 2,3 milijona odraslih v Združenem kraljestvu zdaj kripto-premoženje, kar je v primerjavi z 1,9 milijona lani.

Druga teorija, ki se je izkazala za napačno, je domneva, da kiti prodajajo, zaradi česar cena Bitcoina ostane pod $ 47 , 000 za 25 dnevi. V nasprotju s to pripovedjo podatki Santimenta kažejo, da naslovi med 100 in 000, 000 BTC je med leti povečala svoje pozicije za (367 milijard to obdobje.

Ne glede na dolgoročno bikovnost vlagateljev obstaja $ 367 Možnosti BTC, ki naj bi potekle ob 8: milijon: 00 junija po UTC 18. Medtem ko začetni pregled prikazuje nevtralne do bikovske klicne možnosti z 20% svinca, bolj razdrobljen pogled daje drugačno sliko.

Bitcoin junij 18 skupne možnosti potečejo s stavko. Vir: Bybt

Nevtralni do bikovski klic Možnost (kupi) kupcem nudi zaščito navzgor, medtem ko se ob držanju možnosti zaščitne prodaje (prodaja) zgodi ravno nasprotno. Z merjenjem izpostavljenosti tveganju posamezne ravni cen lahko trgovci dobijo vpogled v položaj bikovih ali medvedjih trgovcev.

Skupno število pogodb, ki naj bi poteklo junija 18 je 13, 400 ali $ 520 milijonov na trenutne Bitcoin-ove dolarje 39, cena. Biki vodijo z 1 pogodbo 240, kar ustreza $ milijonov, vendar je odvisno od tega, kakšno ceno bo Bitcoin stal v petek zjutraj.

Biki imajo $ 60 milijonov svinca nad $ 38,

Čeprav se prvotna slika zdi bikova, je treba upoštevati, da $ 44, 000 možnosti klicanja (nakupa) so skoraj brez vrednosti, pred iztekom velja še manj kot šestnajst ur. Ko se te bikovske pogodbe ne upoštevajo, se pojavi bolj uravnoteženo stanje.

Postavljene so manj kot 2, 200 klicne možnosti pri $ 28, ali manj, milijon USD 84 odprti interes. Pri $ 40, , še 1, 000 postanejo aktivne nevtralne do bikovske opcije, ki povečajo odprte obresti na $ 128 milijonov.

Po drugi strani pa zaščitne prodajne opcije pri $ 38, 000 in višji znesek 750 pogodbe so vredne $ 28 milijonov. To daje bikom udobno ($ milijonov svinca in spodbuda za premik cene nad $ 40, 000, povečanje razlike na $ 120 milijonov. V tem primeru bo 99% zaščitnih prodajnih opcij postalo ničvrednih.

Povezano: Trgovci dnevno iščejo ceno Bitcoin blizu $ 41 K za potrditev bikovega preobrata

Medvedi morajo počakati do zadnjega trenutka da rešijo svoj položaj

Opcijske pogodbe na Deribit, OKEx in Bit.com se zgodijo točno ob 8: am, torej ni nobene koristi, če poskušamo manipulirati s ceno pred tem dogodkom. Vendar so medvedi morda vrgli brisačo in se osredotočili na mesečni iztek junija 25. Po drugi strani pa biki močno spodbujajo povečanje dobička junija 17.

Tu izražena stališča in mnenja so izključno stališča avtor in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph. Vsaka investicijska in trgovalna poteza vključuje tveganje. Ko se odločate, morate izvesti lastne raziskave.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments