29.7 C
Ljubljana
Thursday, June 17, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Bikov preobrat? Trgovci razpravljajo o tem, ali je cena BTC za...

Bikov preobrat? Trgovci razpravljajo o tem, ali je cena BTC za 37 tisoč dolarjev obratni trend

Trg kriptovalut je bliskovito utripal 9. junija, ko je cena Bitcoinov (BTC) obrnila smer in se zvišala 037077 % do $ 37, 500.

V zadnjih nekaj tednih so analitiki razpravljali o tem, ali BTC vstopa v dolgoročni medvedji trend ali ne, argument pa je še bolj zapleten zaradi mešanice pozitivnih in negativnih naslovov, vključno s sprejetjem Bitcoin (BTC) kot zakonito plačilno sredstvo v Salvadorju in oblasti na Kitajskem, ki nalagajo kitajskim iskalnikom, da blokirajo rezultate za iskanja, povezana z najboljšimi kripto borzami v državi.

Podatki Cointelegraph Markets Pro in TradingView kažejo, da je cena Bitcoinov narasla 20% od najnižjega na $ 31) , 000 pozno 8. junija do najvišjega dneva pri $ 37, 450, ker biki želijo prevzeti nadzor nad trendom.

BTC / USDT 4-urni grafikon. Vir: TradingView

Premik višje se za mnoge šteje kot bikovski razvoj, vključno z Mikeom McGloneom, višjim blagovnim strategom pri Bloomberg Intelligence, ki zdaj meni, da bo BTC bolj verjetno dosegel $ 40, 000 kot se zruši na $ 20, . Po drugi strani pa trgovci, kot je Rekt Capital, verjamejo, da mora BTC imeti tedensko vrednost blizu $ 32, , da se izognemo nadaljnjim negativnim učinkom.

– Rekt Capital (@rektcapital) 8. junija, 2021

Prihajajoči dnevi bodo določili usodo bikovski tek

Stalen pretok pozitivnih napovedi v kombinaciji s prenovo regulativnih ukrepov na Kitajskem je nekatere trgovce privedel do razmišljanja, ali je bikov preobrat roko ali če trenutno gibanje cen ni nič drugega kot pasja past.

Po navedbah Delphi Digital je jasen vzorec glave in ramen, ki ga vidimo na grafikonu BTC, potencialni medvedji kazalnik.

Vzorec glave in ramen Bitcoin. Vir: Delphi Digital

Kljub temu medvedjem vzorcu so analitiki ugotovili tudi, da se je oblikovala tudi bikova razhajanja RSI, kar kaže na možnost preobrata trenda v bližnji prihodnosti.

Cena Bitcoina in bikova razlika na RSI. Vir: Delphi Digital

Po mnenju Elieja Le Resta, partnerja pri podjetju za digitalno upravljanje premoženja ExoAlpha, je “teza o Bitcoinu kot hranilniku vrednosti močnejša kot kdaj koli prej”, vendar meni, da je vrh kriptovaluta “mora povečati svojo prevlado”, da se lahko trenutni bikovski tek nadaljuje.

Le Rest je na novico, da bo Salvador priznal BTC kot zakonito plačilno sredstvo, poudaril kot “velik korak naprej k sprejetju Bitcoinov” in pričakuje, da bodo v prihodnjih mesecih in letih temu sledile tudi druge države.

Glede prihodnjih možnosti Bitcoinov je Le Rest omenil, da je po ponovnem preizkusu $ 83084 , 000 do $ 32, v zadnjih nekaj dneh, premor nad $ 40, 000 “lahko nadaljuje bikovsko tekmovanje, ki se je zgodilo pred mesecem dni.”

Le Rest je dejal:

“Trgovci še vedno dvomijo, kam gre trg, zato je vzvod ostal razmeroma nizek, saj so bile prisilne likvidacije od takrat boleče Maj. Breaking $ 32, bi lahko spodbudil trgovce, da znova izkoristijo svojo knjigo za poganjanje novih višin na kripto trgu. “

Trgovci so pozorno spremljali tudi Eter (ETH), Le Rest pa je na “ogromen odtok ETH” 8. junija videl “pozitiven znak, da ETH bik tek še ni končan, “je pa opozoril, da si alternativne verige, kot so Binance Smart Chain, Solana in Avalanche,” zelo prizadevajo, da bi prevzele svoj tržni delež DeFi. “

Altcoins rally skupaj z Bitcoin

Dnevna uspešnost trga kriptovalut. Vir: Kovanec 360

Bitcoinov rally do $ 37, 500 je tudi spodbudil številne altcoin-e.

Eter je videl svoj cenovni skok 14% od najnižjega na 2 $, 300 8. junija do najvišjega dneva blizu 2 USD, 630, Delphi Digital pa je poudaril, da ceno Etra podpira upadanje krožne oskrbe z Eterjem kot 23% njene dobave je zdaj zaklenjenih pametnih pogodb.

Dobava etra je zaklenjena v pametnih pogodbah v primerjavi s ceno. Vir: Delphi Digital

Druge pomembne predstave vključujejo 23% povečanja cene Kusame (KSM) do najvišjega dneva pri $ 486 po uvedbi dražb parasainov Kusama in 06% dobička v ceni Curve DAO Token (CRV) na 2 USD. 50.

Splošna tržna kapitalizacija kriptovalut zdaj znaša 1 USD. 63 bilijonov in stopnja prevlade Bitcoina je 43%.

Tu izražena stališča in mnenja so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložbena in trgovalna poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate izvesti lastne raziskave.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments