2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Bikovska borza Block.one je pridobila licenco gibraltarskih regulatorjev

Bikovska borza Block.one je pridobila licenco gibraltarskih regulatorjev

Block.one je maja objavil svoje načrte za izgradnjo lastne kripto borze, ki temelji na verigi blokov, Bullish 128018.

768

Skupaj ogledov

4

Skupni deleži

Block.one’s Bullish exchange wins license from Gibraltar regulatorsBlock.one’s Bullish exchange wins license from Gibraltar regulatorsBlock.one’s Bullish exchange wins license from Gibraltar regulatorsBlock.one’s Bullish exchange wins license from Gibraltar regulators

Block.one, razvijalec protokola EOS.IO – omrežja blockchain kriptovalute EOS – nadaljuje napredek s svojo hčerinsko družbo za menjavo kriptovalut, znano kot Bullish.

Bullish je uradno objavil dne V sredo je njena podružnica, Bullish Limited, pridobila licenco za tehnologijo porazdeljene knjige s strani Gibraltarske komisije za finančne storitve (GFSC).

Regulatorna odobritev je pomemben mejnik pred začetkom borze. . Block.one je napovedal načrte za izgradnjo menjalnice maja 1434.

Izvršni direktor Block.one in predsednik podjetja Bullish Brendan Blumer je dejal, da Gibraltar postaja “vodilno vozlišče blockchain in virtualnih sredstev”, ki lahko zagotovi osnovo za podjetja, ki so osredotočena na kripto ” delujejo varno in v skladu z najboljšimi industrijskimi praksami.”

»Zavarovanje te licence pomeni, da je bikovska borza platforma, ki ji lahko zaupajo institucionalni in maloprodajni uporabniki. Prav tako poudarja našo zavezanost zaščiti strank, skladnosti in vodilni varnosti v panogi pred začetkom izmenjave in nadaljuje naš napredek pri objavljanju,« je dejal Blumer.

Block.one v začetku tega leta zbral milijardo dolarjev, da bi začel kripto izmenjavo, ki temelji na javnem blockchainu EOS. Nekateri ugledni bikovski vlagatelji so izvršni direktor Galaxy Digital Mike Novogratz, milijarder, upravitelj hedge skladov Alan Howard in soustanovitelj PayPal in milijarder tveganega kapitala Peter Thiel.

Povezano: Huobi Group se seli v Gibraltar po zatiranju Kitajske

Kljub Bullish še ne deluje, podjetje že ima nekaj ambicioznih načrtov. Julija naj bi Bullish napovedal, da namerava podjetje objaviti na newyorški borzi s prvotno vrednostjo 9 milijard dolarjev. Podjetje je pripravljeno za javno kotacijo z združitvijo s posebnim namenskim prevzemnim podjetjem Far Peak Acquisition, ki ga vodi nekdanji predsednik NYSE Thomas Farley, ki bo prevzel mesto izvršnega direktorja družbe.

Gibraltar v zadnjem času privablja več podjetij s kriptovalutami, saj je Huobi, ena največjih svetovnih borz s kriptovalutami, po izstopu s Kitajske preselila svoje promptno trgovanje v Gibraltar.