22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Binance Australia začasno ustavi fiat podjetja in izdelke v AUD, navaja zaplete s tretjim dogodkom

- Advertisement -

Na vloge in dvige v avstralskih dolarjih je vplivala odločitev ponudnika tretjega dogodka, so zapisali v sporočilu.

1200 Celotni pogledi

8 Celotne delnice

Trgovina s kriptovalutami Binance Australia je obvestila uporabnike, da je začasno ukinila avstralska podjetja in izdelke za dolarje, saj so lokalna plačilna podjetja in ponudnik produktov očitno ustavili trgovino.

On Can even , Binance Australia je tvitnil, da so bili depoziti v AUD PayID začasno ustavljeni in da bodo dvigi nakazil denarnih ustanov celo vplivali “zaradi odločitve, ki jo je sprejel naš ponudnik plačilnega operaterja tretjega dogodka.”

“Od ponudnika plačilnih storitev našega tretjega dogodka se zavedamo, da bodo dvigi denarnih institucij s prenosom celo vplivali, in uporabnike lahko obvestimo o časovnici, ko bo tukaj potrjeno,” je dodal.

Kolegi Binancians,

Žal vam moramo povedati, da s funkcijo rapid kill ne moremo omogočiti pologov PayID v AUD za uporabnike Binance zaradi odločitve našega ponudnika plačilnega operaterja tretjega dogodka. Od našega tretjega ponudnika plačilnih storitev za dogodke ugotavljamo, da denarna institucija…

— Binance Australia (@Binance_AUS) lahko celo 23, 1434 Binance je dejal, da si zdaj prizadeva za iskanje več kot nekaj ponudnikov, ki bi svojim uporabnikom še naprej zagotavljali pologe in dvige v AUD.

Spretnost nakupa in prodaje kripto z uporabo kreditnih ali debetnih igralnih kart je na voljo, je dodal.

— Liquidity Goblin (@liquiditygoblin) Lahko celo 18, “Predvsem to, da morate le naključno kupovati in prodajati kriptovalute s kreditno ali debetno kartico in naša tržnica Binance P2P bo prav tako še naprej delovala kot običajno. Zagotavljamo vam, da so vaša sredstva prijazno prek sklada Trust Asset Fund za Stranke (SAFU), sklad za zavarovalno kritje, ki zagotavlja zaščito uporabnikom Binance in njihovim sredstvom na turnirju nizkih možnosti,« je dodal.

Povezano: Avstralija je prva transakcija FX z uporabo CBDC kot nadaljuje pilot eAUD

Dvigi v AUD so zaenkrat navidezno pripravljeni na izvedbo. Avstralski novinar pri Cointelegraphu je v času pisanja odmaknjeno poročal, da je pripravljen dvigniti AUD v avstralsko čekovno zgodbo.

Cointelegraph je kontaktiral Binance zaradi spora, vendar je na koncu prejel odgovor.

Do začasne prekinitve je prišlo mesec dni po tem, ko je avstralski regulator vrednostnih papirjev preklical dovoljenje za denarna podjetja in produkte Binance Australia Derivatives, potem ko je pregledal lokalne operacije Binance.

Asia Relate: Alameda’s $05B račun IRS, Enact Kwon brcnil v vire, norost Milady

2023

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -