16.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Binance blokira račune, povezane z družino visokih ruskih uradnikov

- Advertisement -

Nadomestno digitalno sredstvo Binance je blokirano računi, povezani z gospodinjstvom uradnikov oblasti v Moskvi. Med naraščajočimi mednarodnimi kaznimi zaradi ruske invazije na Ukrajino je platforma za nakupovanje in prodajo omenila, da se to lahko še naprej preizkuša za stranke, povezane s sankcioniranimi ljudmi.

Crypto Alternate Binance prepoveduje otroke vrhunskih ruskih osebnosti Binance, glavna nadomestna kriptovaluta sfere, je blokiral več računov, povezanih z gospodinjstvom nekaterih visokih sodelavcev administracije ruskega predsednika Vladimirja Putina, poroča Bloomberg. Prepustnica prihaja, ko sankcije še naprej dežejo na Rusijo kot odgovor na napad njenih milic na sosednjo Ukrajino.

Med strankami, ki jim je bil v zadnjih dveh mesecih zavrnjen varen vstop iz razloga da so ruske čete prestopile ukrajinsko mejo, so pastorka mednarodnega ministra Sergeja Lavrova, Polina Kovaleva in Elizaveta Peskova, hči tiskovne predstavnice Kremlja Dmitrija Peskova.

Binance je prepovedal tudi Kirila Malofejeva , sin ruskega oligarha Konstantina Malofejeva. Slednjega je Washington obtožil financiranja proruskih separatistov v Ukrajini. Malofejev, ki je na seznamih sankcij ZDA in EU in ki si ga oblasti v Kijevu želijo, da bi sodeloval v bitki v Donbasu, je podpornik Putina.

Novice o zaprti računi prihajajo po tem, ko so v začetku aprila miniaturni izdelki in podjetja Binance ruskim strankam izpolnili v bistvu najsodobnejše sferične sankcije, priljubljene v Evropski uniji. Omejitve veljajo za ruske državljane, rezidente in licencirane subjekte, ki spoštujejo vire kriptovalut, ki presegajo €, ($,1280) v vrednosti na platformi.

V začetku marca je izvršni direktor Binance Changpeng Zhao omenil, da se je nadomestna možnost spremenila v zamrznitev račune sankcioniranih Rusov, vendar je vztrajal, da bi bilo blokiranje vseh Rusov morda “neetično”. Ob istem času je vlada. odvrnil vprašanja, da bi kriptovalute morda po naključju razbremenile Moskvo, da bi se izognili zahodnim sankcijam.

Binance je objavil, da je Peskovo blokiral 3. marca, ko je poskušala zaposliti nadomestnega prek posredništva tretje priložnosti . Naslednji teden se je spremenila v primarne vidike spora, ki jih je sankcioniralo ministrstvo za finance ZDA.

Mit Kovaleve se je marca spremenil v zaprto 22, dan, ko je bila spremenjena v sankcioniran s strani UK Malofeev spremenjen v označen s zakladnica ZDA aprila 12 in so ta teden blokirali njegove račune Binance, je dodalo podjetje.

Nadomestni kriptovalute se bo še naprej trudil identificirati druge osebe, povezane s sankcioniranimi ljudmi, svetovni vodja platforme zagotovljenih sankcij. “Primerno nekaj je to, da so naše operacije tančice skladnosti ‘proaktivne’, katerih cilj je odkriti in odvrniti možnost finančnega kriminala prej kot kakršen koli regulativni ali licenciran ukrep v smeri teh ljudi ali subjektov,” je izjavil Chagri Poyraz.

Oznake na tej preji računi, blokirani, EU, številke, invazija, Kovaleva, kremelj, Lavrov, Malofejev, uradniki, Peskov, Peskova, Putin, gospodinjstvo, omejitve, Rusija, ruščina, sankcionirani ljudje, sankcije, UK, ZDA, Ukrajina, ukrajinska, vojna

Kakšno je vaše mnenje o odločitvi Binance za blokiranje računi, povezani z gospodinjstvom sankcioniranih ruskih častnikov? Sporočite nam v spodnjem delu za povratne informacije.

Lubomir Tassev Lubomir Tassev je novinar tehnološko podkovanega Jap Europe, ki mu je všeč Hitchensov citat: “Biti avtor je to, kar sem, v primerjavi s tem, kar uprizarjam.” Poleg tega so kripto, blockchain in fintech, mednarodna politika in ekonomija dva druga vira navdiha.

Označite zasluge2052105026: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti: Ta članek je za informativne funkcije zelo realistične. Nikoli ne gre za takojšnjo ponudbo ali povpraševanje za ponudbo za dvig ali promocijo ali za nasvet ali potrditev katerega koli blaga, izdelkov in podjetij ali korporacij. Bitcoin.com ne ponuja več nasvetov o financiranju, davkih, licencah ali računovodstvu. Niti podjetje niti avtor nista kriva, naravnost ali v krožnem načrtu, za kakršno koli propad ali izgubo, ki je nastala zaradi ali naj bi bila uvedena zaradi ali v zvezi z zaposlitvijo ali zanašanjem na kakršen koli sorodni material, blago ali izdelke in podjetja omenjeno v tem besedilu.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -