6.5 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Binance bo dokončal pridobitev Swipe, kar bo omogočilo izstop izvršnega direktorja

Binance bo dokončal pridobitev Swipe, kar bo omogočilo izstop izvršnega direktorja

Namestnik je julija prejel večinski delež v podjetju Swipe 1434 kot del širšega prizadevanja za pristop k splošnemu sprejemanju kripto skladov.

780

Skupni ogledi

56

Skupaj delnice

Binance to finalize acquisition of Swipe, paving for CEO exit Binance to finalize acquisition of Swipe, paving for CEO exit

Binance, najbolj smiselna nadomestna kriptovaluta v areni, je v četrtek predstavila, da bi verjetno lahko zbrala zadnje trenutne delnice Swipea, trenutnega ponudnika kriptovalute Visa. Stranke Binance bodo lahko uporabljale svoj denar na več kot 70 milijon lokacij po vsem svetu na legendi o prevzemu.

Dne 6. julija , Binance je v začetni gradnji predstavil odpoklic večinskega deleža družbe Swipe in poudaril, da bi se novo sodelovanje vrnilo k dodatnemu pristopu k sprejemanju kriptovalut s premostitvijo fiatnih in digitalnih sredstev. Binanceova nakup Swipe ji bo omogočila, da bo konkurirala drugim maloprodajnim dobaviteljem kriptovalut, ki obožujeta PayPal in Mastercard, ki ponujata podobne izdelke in storitve, povezane s kriptovalutami.

Skladno z informacijami, Swipe se imenuje Binanceov programski upravitelj in tehnološka platforma. Swipe sodeluje tudi s potrebnimi spremljevalci za obveščanje kartic na licenčnih območjih in trgih.

Novi izvršni direktor podjetja Swipe, Joselito Lizarondo, bo odstopil, takoj ko bo pridobitev zaključena, je potrdil Binance.

Tudi če domnevamo, da je bil Binance vpleten v zakonodajne spore teh tristo petinšestdeset dni, to ni preprečilo podjetja, da bi povečala svojo prisotnost z novimi pridobitvami in dvigom svojih izdelkov in storitve za nove trge. Poleg tega je bila ta nadomestna kriptovaluta zelo priljubljena zaradi licence bahrajnske centralne banke, da deluje kot ponudnik storitev za kriptovalute, poleg licence za financiranje kriptovalut v Kanadi kot Binance Canada Capital Market.

Povezano: Binance uvaja BNB Auto-Burn kot nadomestilo za četrtletni protokol zapisovanja

Novembra je izvršni direktor Binance Changpeng Zhao v pogovoru s francoskim ministrom Cédricom O razkril, da nadomestni direktor ustanovi 115 milijonska pobuda za razširitev zmožnosti veriženja blokov in kriptovalut na neki ravni Francije in Evrope. Nadomestna kriptovaluta je te dni sodelovala s World Change Heart v Dubaju, da bi podprla areno, ki izvira iz svetovnega srca trgovanja s kriptovalutami.

Binance to finalize acquisition of Swipe, paving for CEO exit

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments