0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Binance dosega udarce v industriji strojnih denarnic s sodobnim financiranjem

- Advertisement -

Nadomestna kriptovaluta Binance se prebija v industriji denarnic za strojno opremo, s svojo vejo tveganega kapitala, ki vlaga v hladno platformo za denarnice Ngrave.

Binance Labs je izvedel strateško financiranje znotraj belgijskega podjetje za strojno denarnico Ngrave in bo vodilo svojo prihajajočo sferično serijo A, je podjetje uradno objavilo novembra 21.

Ngrave s sedežem večinoma v Belgiji v 887 se osredotoča na samostojno skrbništvo in ponuja varnostni paket, ki obsega tri dragocene sestavine, vključno z brezpovezavno strojno denarnico Zero, ključnim rezervnim instrumentom Graphene in mobilna aplikacija Liquid.

Yi He, soustanovitelj Binance in vodja Binance Labs, je poudaril, da varnost ostaja eden izmed najbolj vzbujajočih izzivov za sprejemanje kriptovalut. »Samostojne denarnice so ena izmed najbolj resničnih metod za shranjevanje digitalnih virov,« je dejal in dodal, da si Binance prizadeva nadaljevati s podporo zagonskim podjetjem, ki povečujejo varnost uporabnikov.

»Binance Labs je delal na tem, da bi izkoristil rastoči sektor denarnic strojne opreme in sodeloval z Ngrave pri prenosu sofisticiranega blaga denarnic tako maloprodajnim kot institucionalnim uporabnikom,« je dodal direktor financiranja Binance Labs Tyler Z.

Zdi se, da ni jasno, ali ali ne več Binance je prej vlagal v korporacije denarnice strojne opreme bodite zadovoljni Ledger ali Trezor. V začetku novembra je Binance sodeloval z izdelovalcem denarnice strojne opreme Ledger, da bi uporabnikom Binance omogočil, da si zamislijo kriptovalute prek Ledgerja neposredno s svojimi karticami denarne institucije.

Binance ni več odgovoril na Cointelegraphovo prošnjo za komentar.

Kot smo že poročali, je trenutno hladno vreme za kriptovalute pospešilo napredek industrije denarnic za strojno opremo, medtem ko so se številne centralizirane kripto borze trudile preprečiti delovanje. Za razliko od menjalnic strojne denarnice uporabnikom omogočajo boljši nadzor nad svojimi sredstvi z varovanjem zasebnega ključa. V skladu z evidencami iz več poročil, objavljenih julija, se bo industrija denarnic za kripto strojno opremo v bližnji prihodnosti povečala prej kot borze.

Novembra 14, izvršni direktor Binance Changpeng Zhao je celo priznal, da centralizirane borze morda zdaj ne bodo več pomembne, saj bodo trgovci prešli na rešitve samostojnega skrbništva. »Če lahko omejimo zaplet, ki nam omogoča, da varno in enostavno zaščitimo njihove zelo omejene vire njihovega zelo omejenega skrbništva, to 21 % od končna populacija lahko to vtise, centralizirane izmenjave ne bodo več obstajale ali verjetno ne bodo morale obstajati, kar je grozljivo,« je dejal Zhao.

Povezano: Trezor poročila 21% porast zaslužka od prodaje zaradi okužbe FTX

Pravzaprav najbolj sveži zapisi prihajajo hitro po Ledger Pascalu Gauthier je trdil, da mora denarnica z orodjem Have confidence Wallet v lasti družbe Binance zagotavljati možnost Ledger Connect v stammerju, da svojim uporabnikom zagotovi večjo varnost. “V vsakem drugem primeru je dokaj nevarno,” je novembra v tvitu izjavil izvršni direktor . Možnost povezovanja, če smo resnici na ljubo, omogoča uporabnikom storitve Have confidence Wallet, da prodajajo svoje ključe na instrumentu Ledger v primeru, da jih shranijo na mobilni telefon ali računalnik.

@TrustWallet @cz_binance je čas, da svojim uporabnikom zagotovite tehniko povezovanja glavne knjige. V vseh drugih primerih je dokaj nevarno. (1) https://t.co/AjjGrtBsQ2

— Pascal Gauthier @Ledger (@_pgauthier) november , Tiskovni predstavnik podjetja Have confidence Wallet resnično koristno Cointelegraph, ki ga platforma namerava razbremeniti kombinacija z Ledger Connect kmalu, ker je značilnost na njegovem prednostnem dnevnem redu. Predstavnika je poleg tega zmotilo, da uporabniki Have confidence Wallet vsebujejo “mesnato izterljivost” dostopa do svojih sredstev v tako dolgem zaporedju, kot upoštevajo svojo skrivno besedno zvezo ali zasebni ključ.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -