30.9 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Binance dosegel status teme v Twitterju v Venezueli

Binance dosegel status teme v Twitterju v Venezueli

trending topic

Binance, ena največjih kriptovalut po vsem svetu, je dosegel priljubljeno temo na področju socialnih omrežij Twitter v Venezueli. Trend pred vikendom kaže, kako pomembne so trenutno teme o kriptovalutah za državljane države. Kriptovalute so za Venezuelce izjemno uporabno orodje za varčevanje kupne moči, Binance pa je trenutno najbolj priljubljena borza v državi zaradi svojega močnega trga enakovrednih omrežij. Zanimanje za podjetje in njegove storitve je v državi doseglo največ.

Binance postaja priljubljena tema v Venezueli

Na presenečenje mnogih je Binance ta petek postal priljubljena tema v Venezueli z več kot 200 k tweetov, usmerjenih na več tem, vključno z uporabo te priljubljene borze in njenih storitev v državi. Medtem ko je večina tvitov pohvalila borzo in množico možnosti, ki jih ponuja svojim strankam za upravljanje kriptovalut, je pri nekaterih uporabnikih prišlo tudi do zmede glede tega, kako lahko ta sistem uporabljamo za izboljšanje njihovega ekonomskega stanja.

Dejstvo, da postaja Binance priljubljena tema v Venezueli, je še pomembnejše zaradi nešteto težav in situacij, ki Venezuelce zanimajo vsak dan. Vprašanje z Mednarodnim kazenskim sodiščem, ki zdaj izvaja predhodno preiskavo o morebitnih zločinih v več manifestacijah, ki so se zgodile leta 2017, je bila ta petek tudi priljubljena tema za Binanceom.

Čeprav je res, da je Venezuela ena od držav z večjo penetracijo kripto valut, je kriptovaluta še vedno niša za skupino uporabnikov, ki jih poznajo že dolgo. To je razlog, zakaj Binance vstopa kot nekakšen most, ki lahko novim uporabnikom pomaga predstaviti, kaj kripto je in kakšna je njegova potencialna uporaba. A očitno jih čaka delo: mnogi tviti so Binanceovo platformo kritizirali kot pretežko in nejasno za povprečnega uporabnika.

Evolucija Binance v Venezueli

Binance obstaja kot borza kriptovalut od 2017, Venezuelcem pa že od njegovega lansiranja omogoča trgovanje na njegovi platformi brez kakršnih koli omejitev. V tistem času so bili Localbitcoins izbrana platforma za trgovanje z enakovrednimi ponudniki (P2P) v državi, ki se je ponašala z največjim obsegom trgovanja v Latamu. Toda Binance bi trg zamajal z uvedbo svoje platforme za trgovanje P2P aprila 2020, ki vključuje brezplačno Dejavnosti P2P.

Samo mesec dni po zagonu je Mariangel Garcia, upravitelj skupnosti podjetja Binance Latam, razglasil, da se platforma že ponaša z $ 200 milijonov na mesec, ko so v prvem mesecu poslovanja prenesli Localbitcoins, ne da bi za tem imeli tržno kampanjo.

Zdaj so Localbitcoins na trgu P2P popolnoma prehiteli, njihov obseg pa se je zmanjšal na delček tistega, kar so bili v času 2019, Binance pa je dosegel splošno prepoznavnost s trženjem z uporabo različnih medijev in venezuelskih vplivnežev v platformi Twitter.

Kaj menite o tem, da je Binance priljubljena tema v Venezueli? Povejte nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Report Finds Argentineans Are Becoming Increasingly Interested in Bitcoin, Ethereum and Stablecoins

Venture Capitalist Proposes a Single Decentralized Crypto as a Solution to Boost Africa's Inter-Regional Trade

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments